Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهادکشاورزی با اشاره به میزان اعتبار هزینه شده در احیای مراتع گفت: 85 میلیارد تومان برای احیا و اصلاح مراتع کشور هزینه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; خلیل آقایی امروز در حاشیه افتتاح پروژه آبخوان‌داری ذاکر شهرستان زنجان با اشاره به اینکه امسال بارندگی‌ها باعث احیای طبیعت و جاری شدن آب در روخانه‌ها شد اظهار کرد: این بارش‌های باعث شد مرتع و جنگل‌های کشور به خوبی رشد کنند و پیش‌بینی وقوع آتش سوزی در برخی از مناطق انجام شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در گذشته نیز نزدیک به 95 درصد عامل آتش سوزی‌ها انسانی بوده و امسال برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

معاون وزیر جهادکشاورزی افزود: سال گذشته نیز 50 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات انفردای و گروهی و همچنین ماشین آلات مورد نظر هزینه شد و این تجهیزات برای مقابله با آتش سوزیها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: 17 میلیون جنگل در قبال 135 میلیون هکتار عرصه ملی عدد ناچیزی است و ما هیچ مشکل نداشتیم وهمه تجهیزات لازم خریداری شد.

آقایی بیان کرد: تنها مشکل ما بالگرد از سنوات و ماههای گذشته در بحث حریق داشتیم بحث بالگرد بود و آنهم به دلیل اینکه در وزارت دفاع در سالهای گذشته خدمات بالگردی تهیه شده بود ولی تامین اعتبار انجام نشده بود در سالجاری به دلیل عدم هماهنگی‌های لازم انجام شده خدمات بالگردی با تاخیر انجام شد.

وی افزود: این مشکل نیز با مساعدت دولت و وزارت دفاع انجام شد و آتش سوزیهای اخیر نیز خدمات بالگردی انجام می‌شد و در روند اطفای حریق بسیار تاثیر گذار بود.

معاون وزیر جهادکشاورزی ابراز کرد: آن چیزی که مسلم است در ارائه خدمات نسبت به سالهای گذشته در این حوزه رشد داشتیم و با همه تمهیداتی که اتخاذ شده بود از خیلی از آتش سوزیهای احتمالی جلوگیری شد.

وی با اشاره به اینکه شرایط امسال در بحث آتش سوزی را بد‌تر از وضعیت موجود پیش‌بینی می‌کردیم افزود: در حال حاضر یک نگرانی برای جنگل‌های شمال در 6 ماهه دوم داریم که تمهیدات لازم اندیشیده شده و مساعدت‌های لازم صورت گرفته است.

آقایی با بیان اینکه امیدواریم در جنگل‌های هیرکانی شرایط بدتری نداشته باشیم افزود: در بحث آتش سوزی در جنگ‌های ارسباران گفته شد وسعت آتش سوزی یک هزار و 500 هکتار بود در حالی که 30 هکتار بیشتر نبود.

وی خاطر نشان کرد: میزآن آتش سوزی نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده ولی این افزایش به دلیل افزایش پوشش گیاهی بوده که منجر به وقوع آتش سوزی و گسترش آن در برخی نقاط کشور شد.

معاون وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی مراتع و سازمان جنگل‌ها حفاظت بوده و بعد از اصلاح و احیا است گفت: در بحث حفاظت امسال اقدامات موثری انجام شده و در این راستا طرح بوم سازگان زاگرس اجرا می‌شود که این طرح در 11 استان کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حدود 6 میلیون هکتار از جنگل‌های زاگرس کشور این طرح اجرا می‌شود افزود: همه تمهیدات لازم اندیشیده شده و پروژه‌ها تعریف شده و همه پروژه‌های به استانها ابلاغ شده و وظایف استانها نیز ابلاغ شده است.

آقایی عنوان کرد: برای طرح‌های مختلف اعم از جنگل‌کاری٬ کپه کاری٬ آبخیزداری و غیره 650 میلیارد تومان در نظر گرفته شده این اقدامات در سطح همه استانها در حال انجام است.

وی گفت: جنگل‌های هیرکانی مبارزه با بیماری و آفتها را دنبال می‌کنیم و هم حفاظت کل دو میلیون هکتار این جنگل‌ها انجام می‌شود و نقطه‌ای در این جنگل‌ها در خارج از حفاظت قرار ندارد.

معاون وزیر جهادکشاورزی ابراز کرد: در جنگل‌های هیرکانی براساس مصوب مجلس طرح جایگزین طرح بهره بردار از جنگل‌ها اجرا می‌شود و مطالعات تفصیلی این طرح انجام می‌شود.

وی گفت: تا پایان سال 98 طرح جایگزین را تهیه می‌کنیم و اقدامات اجرایی این طرح از سال آینده اجرا می‌شود.

آقایی با اشاره به اینکه حدود 86 میلیون هکتار وسعت مراتع ما است و امسال نزدیک 85 میلیارد تومان اعتبار برای احیا و اصلاح مراتع در نظر گرفتیم افزود: این اعتبارات در زمینه‌‌های مختلف در سطح کشور در خصوص احیا و اصلاح مراتع پیش‌بینی کردیم.

وی بیان کرد: بیشتر اقدامات بیولوژیکی در 6 ماهه به دلیل شرایط آب هوایی انجام می‌شود و در حال حاضر حدود 11 هزار نقطه در سطح کشور این پروژه‌ها اجرا می‌شود و همه قراردادهای پیمانکاری این پروژه‌ها مشخص شده است.

معاون وزیر جهادکشاورزی بیان کرد: سال گذشته 700 میلیون تومان اعتبارات تخصیص یافت ولی امسال یک هزارو 500 میلیارد تومان ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در بازگشت هیأت اعزامی استان از چین گفت: دستاورد این سفر آشنایی با تکنولوژی‌های روز دنیا، شناخت بازارهای صادراتی، شناخت خدمات فنی _مهندسی و مشاوره‌ای همچنین آشنایی با حقوق تجارت بین الملل بود.

وی افزود: این سفر در قالب ۵ گروه ۳۶ نفره انجام شد و گروه‌های اعزامی از دو نمایشگاه بین المللی شامل نمایشگاه صنعت لاستیک و پلاستیک و نمایشگاه صنعت شیشه و سیلیس بازدید کردند و با فرآیندهای مختلف آشنا شدند.

شهرزاد احصاء زنجیره‌های پایین دست صنعت شیشه را جزو اهداف بازدید از نمایشگاه‌ها دانست و در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید از بندر شانگهای (بزرگترین بندر کانتینری دنیا) گفت: فرایند تخلیه، بارگیری و ترخیص کالاها در این بندر بزرگ مورد بررسی قرار گرفت و با مسئولین آن نیز مذاکرات خوبی در جهت انتقال تجربیات انجام شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به مأموریت‌های استان در اقتصاد دریا محور، بیان کرد: بر آن هستیم که ساحت‌های اقتصاد دریا محور در استان را از طریق توسعه همکاری‌های اقتصادی تقویت کنیم و با الگوگیری از بندر بزرگ جهان به اصلاح فرآیندها در ترخیص کالاها از بنادر و گمرکات بپردازیم تا معطلی و دپوی کالاها در بنادر به حداقل برسد.

وی با اشاره به راه‌اندازی سرکنسولگری جمهوری خلق چین در بندرعباس، عنوان‌کرد: با توجه به اینکه سرکنسولگری ایران نیز در شانگهای فعال است در نظر داریم مراودات اقتصادی را میان دو کشور تقویت کنیم از این رو دیدار مفصلی با سرکنسول ایران در شانگهای انجام و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان هرمزگان برای جذب سرمایه‌گذاران چینی تشریح شد.

شهرزاد در پایان با اشاره به توسعه کارخانه سیمان بندر خمیر و تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران چینی در این طرح، خاطرنشان‌کرد: کسب دانش و افزایش تعاملات هیأت‌های تجاری در سفرها و بازدیدها مسیر رونق بخشی به تجارت و سرمایه‌گذاری را فراهم‌تر می‌کند.

کد خبر 6096143

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود