Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@20:45:28 GMT

همدان| ۱۲ رقم بذر جدید معرفی می‎‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۵۰۸۳

همدان| ۱۲ رقم بذر جدید معرفی می‎‌شود

رئیس موسسه مرکز تحقیقات دیم کشور گفت: امسال ۱۷ گزارش در حال تدوین است که امیدواریم بتوانیم ۱۲ رقم بذر جدید را معرفی کنیم. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۱ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، صابر گلکاری بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره مسئله حذف شخم اظهار داشت: تاکید ما در این بخش بر استفاده از کشاورزی حفاظتی است و موضوع حذف شخم مطرح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح ابعاد کشاورزی حفاظتی گفت: بخشی از کشاورزی حفاظتی به عملیات خاکورزی مربوط می‌شود یعنی در این روش تاکید بر حداقل بهم‌زنی خاک است.

این مقام مسئول افزود: هنگام شخم زدن، بهم‌زنی خاک به حداکثر می‌رسد که معایب زیادی از جمله فرسایش خاک، کمبود مواد آلی و غیره دارد به همین دلیل خاکورزی حفاظتی در چند ساله گذشته جزو برنامه‌های کشاورزی قرار گرفته است.

واردات بذر گیاهان زینتی با ارز 4200 تومانی ادامه دارد/ وعده معاون وزیر صمت عملی نشدسالانه 22 هزار تن بذر گندم و جو در استان ایلام تولید می‌شودطرح اصلاح بذرهای سبزی و صیفی در سال‌های گذشته مورد غفلت قرار گرفته است

رئیس موسسه مرکز تحقیقات دیم کشور با بیان اینکه در استان‌های مختلف کشور پایلوت‌های کشاورزی حفاظتی ایجاد شده است افزود: سازندگان ادوات کشاورزی در مسیر کشاورزی حفاظتی حرکت کردند و کشاورزان  به وسایل دسترسی دارند.

وی با تاکید براینکه کشاورزی حفاظتی یک بسته شامل تناوب کشت، خاکورزی یا بی‌خاکورزی و غیره است، عنوان کرد: کشاورزی حفاظتی به پایداری تولید  در سیستم زراعی کمک می‌‌کند.

گلکاری درباره ارقام بذر در کشور نیز ابراز کرد:  برای معرفی هر رقم نزدیک به 14 سال تحقیقات انجام شده است که مطابق آن اگر در هر منطقه‌ای کشت یک بذر 3 سال جواب دهد، کشت ادامه پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه هر سال ارقام جدید برای اقلیم‌های مختلف کشور معرفی می‌شود تصریح کرد: با توجه به نیاز کشور به دنبال معرفی ارقام با سرعت بیشتری هستیم و باید تعداد ارقام بذور را افزایش دهیم.

رئیس موسسه مرکز تحقیقات دیم کشور مطرح کرد: تاکنون 66 رقم بذر ‌در کشور معرفی شده که 12 مورد مربوط به سال گذشته است و هفت مورد از بذور معرفی شده در سال گذشته نیز به حوزه  غلات تعلق دارد.

وی با اشاره به اینکه هسته‌های بذری پایه در مرکز تحقیقات کشاورزی تولید می‌شود و این ارقام ‌دیم هستند افزود: امسال 17 گزارش در حال تدوین است که امیدواریم  بتوانیم 12 رقم بذر جدید را معرفی کنیم.

انتهای پیام/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • رهاسازی آب سد سفیدرود
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند