Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در رابطه با نمایشگاه ITU Telecom World ۲۰۱۹ که به عنوان معتبرترین و مهم‌ترین رخداد نمایشگاهی سالیانه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) شناخته می‌شود و در روزهای ۱۸ تا ۲۱ شهریورماه در بوداپست مجارستان برگزار شد، گفت: این رویداد از یک‌سو فرصت گفت‌وگو درباره مسائل روز فناوری اطلاعات و شناسایی نیازهای کاربران را به سیاست‌گذاران حوزه ارتباطات می‌دهد و از سوی دیگر، فرصتی طلایی برای شرکت‌های کوچک و متوسط حوزه فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرضیه شاوردی بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور در این رویداد فرصت داشتند با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات آشنا شده و تعاملات خود با بازیگران اصلی این حوزه را گسترش دهند، لذا حضور در این نمایشگاه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی نیز امکان آشنایی با پیشرفت‌های حوزه فناوری اطلاعات، به اشتراک‌گذاری تجربیات و تسریع در ورود به بازارهای بین‌المللی مرتبط را فراهم کرد.
وی ادامه داد: پاویون ملی ایران در نمایشگاه تلکام بوداپست با حضور ۶ شرکت از جمله چهار شرکت دانش‌بنیان و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، توسط سیتنا به عنوان نماینده نمایشگاه‌های ITU در ایران برپا شد.
شاوردی خاطرنشان کرد: در مراسم پایانی نمایشگاه ITU Telecom World ۲۰۱۹، از برگزیدگان نمایشگاه در بخش‌های مختلف تجلیل و به برگزیدگان لوح سپاس اعطا شد، در این مراسم برای اولین بار در تاریخ حضور پاویون ایران در نمایشگاه‌های ITU سه جایزه در بخش‌های مختلف به پاویون ایران تعلق گرفت.
وی اظهار کرد: در این نمایشگاه سه شرکت دانش‌بنیان «کارخانجات مخابراتی ایران (ITMC)»، «فناوری اطلاعات مهیمن» و «اتصال صنعت میانه» با حمایت بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی حاضر شدند که شرکت کارخانجات مخابراتی ایران در بین غرفه‌های فعال منتخب نمایشگاه جای گرفت، همچنین شرکت فناوری اطلاعات مهیمن به عنوان شرکت منتخب در بهره‌گیری نوآورانه از ICT انتخاب شد.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: علاوه بر این، پروژه ارائه ‌شده توسط شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات مهیمن با بررسی هیات داوران، از میان بیش از ۱۵۰ طرح ارائه ‌شده از سوی شرکت‌های مختلف، به عنوان پروژه منتخب اول در بین طرح‌های SMEهای حاضر در نمایشگاه تلکام بوداپست در حوزه بهره‌گیری نوآورانه از ICT انتخاب و معرفی شد، این برای نخستین بار است که شرکتی ایرانی در این حوزه در نمایشگاه‌های ITU به این مرحله راه یافته است.

شاوردی در رابطه با توافقات صورت گرفته در این نمایشگاه نیز گفت: شرکت اتصال صنعت میانه، برای همکاری با آذرسل (اپراتور مخابراتی جمهوری آذربایجان) در زمینه NB-IoT به توافقاتی با معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان دست یافت که بر اساس این توافق، قرار است تجربیات این شرکت در حوزه پیاده‌سازی شبکه NB-IoT به اپراتور آذرسل منتقل شود.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه تست پوشش NB-IoT با استفاده از ماژول طراحی شده توسط این شرکت ساخته شده است و قابلیت انجام همه تست‌های لازم و آنالیز گزارش‌های نرم‌افزاری برای پیاده‌سازی شبکه NB-IoT را دارد، مشتریان اصلی این دستگاه، اپراتورهای در حال راه‌اندازی شبکه NB-IoT و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مبتنی NB-IoT هستند.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری در رابطه با دیگر افتخارات پاویون ایران در این نمایشگاه بیان کرد: سیتنا مجری برگزاری پاویون ایران نیز در میان مجریان برتر پاویون‌های کشورها جای گرفت و نمایندگان سیتنا از دبیرکل ITU لوح یادبود دریافت کردند، همچنین در روزهای برگزاری این نمایشگاه، سفیر ایران در مجارستان، رایزن اقتصادی سفارت، دبیرکل اتحادیه جهانی ارتباطات و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری آذربایجان از پاویون ایران و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی بازدید کردند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاویون شرکت های دانش بنیان فناوری نانو صندوق نوآوری و شکوفایی مجارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ICT که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه داشتن نیرو‌های جوان و متخصص در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال، می‌تواند سهم قابل توجهی از اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

وی افزود: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ICT را مردمی خواند و تصریح کرد: برای ایجاد تغییرات در استان می‌بایست مشکلات موجود احصا و با برنامه‌ریزی‌های مناسب موانع و مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات با فعالان راهکارهایی برای توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال مطرح و پیگیری خواهد شد. 

عابدی همسایگی کردستان با کشور عراق و اقلیم را مزیت مناسبی دانست و عنوان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی و تقاضای بازار عراق در حوزه اقتصاد دیجیتال و ICT، فرصت مناسبی برای حضور و توسعه خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان در این فضا وجود دارد.

وی به حوزه آموزش‌ دیجیتال اشاره و اضافه کرد: وزارت ارتباطات با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرای برنامه ملی "ایران دیجیتال" است که سال گذشته به صورت آزمایشی در 10 استان اجرا شد و امسال در کل کشور انجام می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: کردستان نیز با توجه به ظرفیت دانش‌آموزشی مناسب استان، 10هزار نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه با همکاری بخش خصوصی و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وی؛ هدف از سفر به استان کردستان را احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت، چاره‌اندیشی برای رفع آن‌ها و پیگیری مسائل وزارت‌خانه در استان کردستان عنوان کرد.

گفتنی است که در این جلسه واحد‌های دانش‌بنیان به طرح مسائل و موانع پیش‌روی شرکت‌ها پرداختند و خواستار حمایت‌های ویژه از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران استانی شدند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است