Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- آقای روحانی اگر خانه را احیا کرد، در عین حال چراغ خانه را خاموش کرد.
محمدجواد محمدی نوری، دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی و بازرس اسبق خانه احزاب در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آریا در خصوص فعالیت احزاب در کشور، اظهار داشت: علی رغم برخورداری نظام اسلامی از بینش های مختلف سیاسی از ابتدای انقلاب و تقابل اندیشه ها و گروه های سیاسی که فعال بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریشه های کار تشکیلاتی در ایران قدمت زیادی دارد. اما پس از انقلاب مهمترین نقطه اشتراک احزاب معتقد بودن آن ها به انقلاب اسلامی بود. ناکارآمدی احزاب دقیقا پس از انحلال حزب جمهوری آغاز شد. چراکه بعد از آن حزبی به شکل واقعی ندیدم. به دلیل اینکه دچار فصل زدگی و سیاست زدگی شدیم کارکرد دستی از احزاب در کشور ندیدیم. از زمانی که منافع شخصی به منافع گروهی ارجعیت داده شد، شاهد ناکارآمدی احزاب بودیم. با روی کار آمدن دولت نهم و دهم از آنجایی که احزاب را به رسمیت نمیشناختند و قبول نداشتند دلیل دیگر بی اعتمادی مردم به احزاب بود. هرچند خود احزاب هم مقصرند چراکه کار بنیادی و تشکیلاتی جدی نکردند و صرفا برای کسب قدرت و منافع شخصی فعالیت کردند. لذا این موضوع جا افتاد که انتخابات، ضرورت های احزاب شده است و احزاب هم تنها زمان انتخابات فعالیت می کنند.
وی افزود: همانطور که بارها تاکید کردم، ای کاش خود فعالان سیاسی به گونه ای در نهاد کمیسیون ماده احزاب که احزاب در کشور، ساختمان و منابع مالی خود را داشته باشند. اگر نقدی دارند به دور از تنش های سیاسی حاکم بر فضای عمومی، براحتی حرف هایشان را بزنند، که متاسفانه چنین فضایی وجود ندارد.
دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه فصلی بودن فعالیت احزاب را قاطعانه می پذیرم، اظهار داشت: امیدوارم غربالگری موفقی که وزارت کشور در مرحله اول صورت داده، ادامه پیدا کندو عدد احزاب موجود که حدود 110 حزب است به 30-40 حزب فعال و غربالگری شده کاهش پیدا کند.
وی در ادامه افزود: بی توجهی دولت در زمان آقای احمدی نژاد مهمترین عامل رکود احزاب است. آقای احمدی نژاد در دولت نهم و دهم تنها احزاب را به رسمیت نشناختند اما دست و پای آن ها را نبستند. این خود احزاب بودند که باید به طور جدی فعالیت می کردند و از حق خود دفاع می کردند اما به جای آن خود را پشت شعار رئیس جمهور وقت پنهان کردند. این در حالیست که در دولت یازدهم و دوازدهم آقای روحانی فقط پرچم را بلند کرد و گفت که احزاب را قبول دارم و دولت و وزارت کشور را ملزم به حمایت از خانه احزاب کرد. در این 6سال علی رغم اینکه اکثر اطرافیان رئیس جمهور سردمداران احزاب هستند و کار حزبی می کنند، اما متاسفانه پس از ورود به دولت حزب ها و فعالیت های حزبی خود را فراموش کردند. متاسفانه اصلا از دولت آقای روحانی راضی نیستیم. آقای روحانی در طول این 6سال یکبار هم وارد خانه احزاب نشده است.
بازرس اسبق خانه احزاب گفت: آقای روحانی در این 6سال به نامه های خانه احزاب برای دیدار شورای مرکزی و بازرسان خانه احزاب با خود جوابی ندادند. لذا آقای روحانی اگر خانه را احیا کرد، در عین حال چراغ خانه را خاموش کرد.
وی افزود: انتخابات برای احزاب است. احزاب در انتخابات باید جدی و با برنامه وارد شوند. اگر انتخابات به صورت حزبی برگزار شود، مردم به حزب رای می دهند و این امر در کاهش هزینه ها و ریخت و پاش های انتخاباتی بسیار موثر است.
دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی ادامه داد: در شهرهای بزرگ و کلان شهرها بدون تردید مردم به لیست ها رای می دهند و احزاب هم نامزدهای خود را لیستی معرفی خواهند کرد.
وی در پایان در خصوص مشارکت مردم در انتخابات با توجه به شرایط کنونی اقتصادی اضافه کرد: از مردم خواهش می کنم با نظام قهر نکنند. قهر مردم با نظام یعنی کاهش شدید مشارکت های مردمی یعنی انتخاب افراد از بدترین های جامعه که متاسفانه با پول وارد انتخابات شده اند. این موضوع آسیب های جدی برای جامعه خواهد داشت.