Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@03:02:34 GMT

ارتقای سرمایه اجتماعی، رسالت تبلیغات‌ اسلامی است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۷۱۰۹

ارتقای سرمایه اجتماعی، رسالت تبلیغات‌ اسلامی است

محمدعلی طالبی روز چهارشنبه در دیدار مدیرکل تبلیغات اسلامی با بیان اینکه  به دلایل مختلف اعتماد عمومی در جامعه کاهش پیدا کرده افزود: مسئولیت تقویت این اعتماد بر عهده نهادها و افرادی است که به نوعی  تبلوری از خود نظام  هستند، چه کسانی مثل ما که مسئولیت اجرایی داریم و چه کسانی که به عنوان اقشار تاثیرگذار در نظام شناخته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طالبی تصریح کرد: نحوه فعالیت سازمان تبلیغات می‌تواند بسیار مهم باشد و در این راستا باید این نهاد نقشی فراتر از مسائل و بودجه‌های تعریف شده برای خود را در سطح جامعه ایفا کند.

استاندار یزد گفت: سازمان تبلیغات باید به دنبال تقویت ارتباط روحانیون با مردم باشد تا بتواند به عنوان  به یک نهاد  تاثیرگذار در استان نقش آفرینی کند.

طالبی با بیان اینکه ما در بسیاری از موارد در حوزه فعالیت‌های دینی به دنبال کارهای سلبی بوده ایم افزود: این ریشه بسیاری از معظلاتی است که  پس از چهل سال در کشور نه تنها کاهش بلکه افزایش هم داشته است و باید به سمت کارهای ایجابی تغییر رویه دهیم.

وی تصریح کرد: باید به جای اینکه تنها در جامعه ایجاد محدودیت کنیم با تشکیل شوراهایی به دنیال ارائه برنامه و فعالیت‌های جدید در حوزه فعالیت‌های دینی و فرهنگی باشیم و ما هم به سهم خود آماده حمایت هستیم.

استاندار یزد اظهار داشت: نگاه تعاملی با سایر نهادها، دستگاه‌ها  و تشکل‌ها  می‌تواند در پشت پرده خود تزریق احساس مسئولیت را  به سایر بخشها به همراه داشته باشد  که این نگاه منشا اثرات خیر بسیاری خواهد بود.

روحانیت باید فاصله خود را با مردم کم کنند و تنها مردم را آدم ها اطراف خود ندانند بلکه مردم را جمع گسترده تری هستند که مردم باید در این جمع حضور داشته باشند. این روحیه را باید در همه مسولین نیز گسترش دهیم به گونه ا ی که مردم مسئولین را در دسترس احساس کنند و در این مسیر

همچنین مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هم بر لزوم اراده این اداره‌کل برای هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها تاکید کرد و گفت: این هم‌افزایی در حوزه دستگاه‌های همسو و به ویژه در زمینه فعالیت‌های مشترک محسوس‌تر خواهد بود.

حجت الاسلام علیرضا نجیمی ، از مسجد به عنوان اولین و آخرین پایگاه فعالیت این اداره‌کل یاد کرد و افزود: باید با بهره‌گیری از روحانیون فعال  مساجد را در حوزه ارائه خدمات اجتماعی تقویت کنیم.

وی با اشاره به مطرح شدن یزد به عنوان شهر جهانی اظهار داشت: باید این موضوع در حوزه فعالیت‌های دینی و فرهنگی نیز مورد توجه قرار گرفته و با توجه به بسترهای موجود در استان برنامه‌ریزی های لازم صورت گیرد.

این مسئول تصریح کرد: این سازمان آمادگی دارد با توجه به ظرفیت‌های داخلی خود در حوزه فعالیت‌های مرتبط در خدمت برنامه ها و اهداف تعیین شده در استان باشد.

نجیمی به کمیودهای موجود در حوزه مدارس صدرا اشاره کرد و افزود: استقبال والدین و دانش آموزان از این مدارس رسالت این سازمان را سنگین‌تر کرده اما در راستای رفع کمیودها انتظار حمایت از سایر دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های مسئول در این حوزه را دارد.

وی حضور فعال در حوزه وقف و نذر را از برنامه‌های اولویت‌دار این اداره‌کل دانست و گفت: باید با ارتباط و بسترسازی از ظرفیت خیرین نیک‌اندیش استان در زمینه برنامه‌های دینی و فرهنگی بهره لازم را ببریم.

استان یزد یک هزار و ۵۰۰ مسجد دارد.

۷۵۳۶/ ۶۱۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد استاندارد سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر ویسمرادی عصر جمعه در اولین دورهمی تشکیلاتی نهضت اجتماعی جوانان این استان به‌عنوان علمداران اجتماعی که با حضور دبیر نهضت اجتماعی کشور در سالن جلسات دانشگاه پیام نور کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نهضت اجتماعی جوانان از سال ۱۴۰۰ در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب راه اندازی شد.

وی افزود: حضرت آقا توضیح دادند که فناوری پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب از طریق حلقه‌های میانی راه‌اندازی جبهه عمومی منضبط صورت خواهد گرفت.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه ادامه داد: بر همین اساس قرارگاه بقیه الله از سال ۱۴۰۰ یک بازوی اجتماعی را به نام مجموعه نهضت اجتماعی جوانان در کشور راه اندازی کرد.

ویسمرادی خاطرنشان کرد: این نهضت در همه استان‌های کشور، رابطه‌های شهرستانی دارد و فعالان اجتماعی و حلقه‌های میانی را به کار گرفته است.

وی با بیان اینکه نهضت اجتماعی جوانان در هفت عرصه فعالیت دارد، افزود: این عرصه‌ها شامل حوزه‌های محیط زیست، قرض‌الحسنه، خیریه، خدمات اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی، مروجین کسب و کار خُرد خانگی و کانون‌های حمایت از دامداری و کشاورزی است.

ویسمرادی تاکید کرد: نهضت اجتماعی در این عرصه‌ها به دنبال شناسایی گروه‌های مردمی و ظرفیت‌یابی آنها و سپس شبکه سازی در جهت انجام عملیات عمومی پر تعداد مردمی در جهت گره گشایی از مشکلات اجتماعی است.

وی توضیح داد: این نهضت از افرادی که در عرصه کسب و کار مشغول فعالیت هستند برای ورود افراد دیگری به عرصه اشتغال کمک می‌گیرد و با این کار تلاش دارد از مردم به خود مردم خدمت برساند.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: با این اقدام علاوه بر گره گشایی از کار مردم، یک جبهه عمومی منضبط برای خدمت به انقلاب نیز طراحی و اجرا شده است.

به گفته ویسمرادی، در یک افق زمانی مشخص ۱۰ درصد از مردم به صورت گروه‌های ۴ یا ۵ نفری در کسب و کار و فعالیت‌های اجتماعی مشارکت فعال خواهند داشت.

وی با بیان اینکه امروز اولین دورهمی تشکیلاتی علمداران اجتماعی در استان کرمانشاه برگزار شد، خاطرنشان کرد: این نهضت در کرمانشاه طی چهار ماه اخیر به صورت جدی شروع به فعالیت کرده و در همه شهرستان‌های نیز شبکه سازی انجام داده است.

کد خبر 6089365

دیگر خبرها

  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • به برکت نگاه اسلام، شاهد ارتقای جایگاه کار و کارگر پس از انقلاب هستیم
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود