Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهران قربانی معاون حمل و نقل این سازمان در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، اظهار داشت: طرح جابه‌جایی زائران اربعین حسینی از 17 مهرماه آغاز و تا 3 آبان ماه به مدت 17 روز ادامه دارد که باتوجه به آماده‌سازی زیرساخت‌های حمل و نقلی جاده‌ای و فراهم کردن تسهیلات و امکانات مورد نیاز در پایانه‌های مرزی، شرایط بهتری نسبت به سال گذشته در محورهای منتهی به مرزها و پایانه‌های مرزی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که براساس آسیب‌شناسی صورت گرفته از سال گذشته، مدل حمل و نقلی خاص جهت بازگشت زائران از مرزها به داخل کشور تعیین شده است، افزود: باتوجه به نزدیکی مرز مهران به کشور عراق، اکثر زائرانی که به کشور بازگشت می‌کنند، از مرز مهران وارد می‌شوند، از این رو برای روزهای اوج بازگشت زائران از 25 مهرماه تا 29 مهر ماه، سه شهر کرمانشاه، همدان و اندیمشک به عنوان شهرهای معین تعیین شده و زائرانی که به مرز مهران وارد می‌شوند از طریق پایانه‌های مسافری این شهرها به مقاصد شهرهای مورد نظر جابه‌جا می‌شوند.

قربانی خاطرنشان کرد: برای خروج زائران از کشور نیز براساس تقسیم‌بندی صورت گرفته در ستاد اربعین حسینی، زائران هر استان از یکی از 4 مرز تعیین شده خارج می‌شوند.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، درخصوص ضوابط به‌کارگیری سرویس‌های دربستی، اعلام کرد: اتوبوس‌های دربستی یکسره که مسافران را به مقصد کشور عراق جابه‌‌جا می‌کنند می‌بایست ظرف 24 ساعت به کشور بازگردند و جوابگوی حمل و نقل مسافربری داخل کشور در این ایام باشند.

وی افزود: اتوبوس‌های دربستی دو سره صرفاً در اختیار زائرانی که شرایط خاص دارند از جمله جانیازان و ایثارگران قرار می‌گیرند که می‌بایست از نهادهای ذی‌ربط معرفی‌نامه داشته و ازدفتر ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مجوز لازم را دریافت کنند.

قربانی با بیان این که 70 درصد ظرفیت ناوگان اتوبوس موجود در جابه‌جایی زائران اربعین به کار گرفته می‌شود، افزود: 12 هزار ناوگان اتوبوس در کشور فعالیت دارند که از این تعداد حدود 70 درصد معادل 8200 دستگاه اتوبوس جهت جابه‌جایی زائران آماده‌سازی و به کار گرفته می‌شوند. وی یادآور شد: نمایندگان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جهت نظارت بر رعایت ضوابط حمل مسافر با ناوگان عمومی و عملکرد شرکتهای حمل و نقل به صورت 24 ساعته در محل پایانه‌های مسافری حضور دارند و در سریع‌ترین زمان ممکن به تخلفات رسیدگی می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار

به گزارش قدس آنلاین، حمل و نقل به معنای جامع آن شامل مدیریت، زیربنا و روبنا (ناوگان) از نیازهای اساسی جوامع امروزی است، به‌طوری که در هر کشور برای اعتلای توان اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، داشـتن شبکه حمل و نقلی گسترده و قابل اطمینان از نیازهای اولیه محسوب می‌شود.

امروزه حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می شود و به‌دلیل داشتن نقش زیربنایی تاثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد. این بخش دربرگیرنده فعالیت هایی است که به شکلی گسترده در همه زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیت‌های اقتصادی نقش غیرقابل انکاری عهده دارد. بدون وجود شبکه حمل و نقل، تاسیسات و تجهیزات جانبی و ناوگـان مطلـوب، تـصور رشد و توسعه عمومی کشور غیرممکن به‌نظر می‌رسد.

در موضوع ترانزیت کالا در سال ۱۴۰۲، سهم بخش جاده‌ای ۹۰ درصد و بخش ریلی فقط ۱۰ درصد بوده است. دلیل این مساله نیز جذاب‌تر و به‌صرفه‌تر بودن مسیر جاده به دلیل سوخت ارزان گازوئیل است. با این حال مبدا حمل کالای ترانزیت از طریق شبکه راه آهن به کشور طی سال گذشته متنوع شد.

ترانزیت انجام شده در بخش جاده ای در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴.۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۹.۳ میلیون تن)، افزایش ۵۴ درصدی نشان می‌دهد.

ترانزیت بار توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن است که در مقایسه با سال پیش از آن (یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن) ۱۰ درصد افزایش داشته است.

از یک‌میلیون و ۵۷۰ هزار تن کالای ترانزیتی، یک میلیون و ۲۷۵ هزار تن کالای غیرنفتی و ۲۹۵ هزار تن کالای نفتی است.

ایران در تقاطع کریدورها قرار گرفته است و راه‌های دسترسی زیادی دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

ایران با ۱۳ کشور دارای مرزهای آبی و زمینی است، به طوری که ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای آبی و ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای زمینی دارد.

سهم ۷۴ درصدی حمل و نقل جاده‌ای در جابه‌جایی مسافر

در موضوع جابه‌جایی مسافر، در سالی که گذشت بخش جاده‌ای با ۷۴.۲ درصد بیشترین سهم را داشت و پس از آن بخش ریلی با ۱۶.۵ درصد و بخش هوایی با ۹.۳ درصد قرار گرفت.

تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴۹ میلیون نفر به ثبت رسید که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۲۷ میلیون نفر) ۱۷ درصد افزایش داشته است.

در سال ۱۴۰۲ راه‌آهن با جابه‌جایی بیش از ۳۱ میلیون و ۷۸۴ هزار نفر، رکورد تاریخی جابه‌جایی مسافر را شکست.

همچنین در جابه‌جایی بار، بیشترین سهم را بخش جاده‌ای با ۹۳ درصد داشت و بخش ریلی تنها سهم هفت درصد داشت. در این زمینه سهم حمل و نقل هوایی بسیار ناچیز است.

بار حمل شده در بخش جاده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۷۲ میلیون تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۵۰۵ میلیون تن) ۱۳ درصد افزایش داشته است.

بار حمل شده توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۴۴ میلیون تن) ۲ درصد کاهش داشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود