Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی کشور گفت: ممنوعیت واردات لوازم خانگی به کشور موجب رونق بازار کالاهای قاچاق شده است بنابراین باید با در نظر گرفتن راهکارهای مناسب اقتصادی‌، ورود کالای خارجی به کشور را کنترل کنیم تا دولت نیز بتواند حقوق مالیاتی خود را دریافت کند.

سید مرتضی میری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه هماهنگی میان تعزیرات و نیروی انتظامی برای پلمب کردن واحد های صنفی فروشنده لوازم خانگی قاچاق ضروری است، اظهار کرد: شناسایی انبارهای کالای قاچاق در کشور باید در اولویت نهادهای مسئول قرار بگیرد البته صرف پلمب کردن واحدهای صنفی که کالای قاچاق می‌فروشند مشکلی از بازار لوازم خانگی حل نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پلمب شدن یک واحد صنفی در بازار، موجب ایجاد ترس و واهمه در میان سایر مغازه‌داران می‌شود و بازار را تعطیل می کند؛ مبارزه با قاچاق باید در سطوح بالاتری اتفاق بیفتد. تقریبا میزان کالاهای خارجی قاچاقی که در بازار لوازم خانگی وجود دارد با میزان کالاهای خارجی که تا پیش از این از روش های قانونی به کشور وارد شده یکسان است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی کشور تصریح کرد: کالاهای قاچاق موجود در بازار از کمبود لوازم خانگی خارجی در بازار جلوگیری کرده و ممنوع کردن واردات لوازم خانگی به کشور عملاً بی تاثیر شده است.

میری افزود: ممنوعیت، راهکار خوبی برای جلوگیری از قاچاق نیست، باید محدودیت اعمال شود.

افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت پنکه در تابستان امسال

وی با بیان اینکه قیمت انواع پنکه در تابستان امسال افزایش محسوسی را تجربه کرد، اظهار کرد: امسال به رغم افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت پنکه در مدل‌های مختلف داخلی و خارجی، فروش آن در بازارهای لوازم خانگی کاهش نیافت و استقبال مردم از خرید پنکه های تولید داخل و خارج در بازار قابل توجه بود.

میری افزود: به نظر می‌رسد علت اصلی استقبال مردم از خرید پنکه، کاهش توان مالی جامعه برای خرید کولرهای آبی و گازی است و گرمای شدید تابستان امسال نیز نقش مهمی در افزایش خرید پنکه توسط مردم داشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی کشور با بیان اینکه میزان فروش پنکه در بازار لوازم خانگی امسال بیش از سال قبل بوده است‌، خاطر نشان کرد: پنکه و سایر اجناسی که در بازار لوازم خانگی کشور به فروش می رسد در کشور تولید می شود و واردات این محصولات از سال گذشته ممنوع شده اما وجود کالاهای قاچاق در بازار پنکه و لوازم خانگی یک معضل جدی برای فروشندگان و تولید کنندگان لوازم خانگی ایرانی محسوب می‌شود.

کد خبر 388331

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لوازم خانگی لوازم خانگی خارجی لوازم خانگی داخلی قاچاق کالا ستاد مبارزه با قاچاق تعزیرات حکومتی نیروی انتظامی پنکه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد