Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:38:25 GMT

درخواست مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از دولت

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۴۹۱۹

درخواست مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از دولت

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان از دولت تقاضا دارند که قوانین را برای صنعت‌گران و شرکت‌های دانش‌بنیان سهل کند تا بروکراسی اداری کاهش پیدا کند.

اردشیر فرشیدیان‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه شرکت ما کار خود را از ۲۰ سال پیش آغاز کرده است، اظهارکرد: ما کار خود را با قطعات خودرو و قالب‌های پیچیده صنعتی شروع و از سال ۷۹ نیز در طراحی و ساخت مبدل‌های حرارتی صفحه‌ای فعالیت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مبدل‌ها نسل نوینی از مبدل‌های حرارتی هستند که در صنایع خانگی، نفت، گاز، پتروشیمی، کانی و معدنی استفاده می‌شوند. کار این مبدل‌ها این است که گرما یا سرما را از طریق یک سیال به سیال دیگر منتقل می‌کند؛ مانند تامین آب گرم مصرفی منازل.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه تحریم‌ها ما را در تامین مواد اولیه با مشکل  مواجه کرده است، عنوان کرد: مواد اولیه مورد نیاز ما شامل مواد فولادی، تیتانیوم و... خام هستند که عمدتاً از خارج کشور تامین می‌شوند. با وجود تحریم‌ها، تامین مواد خام برای ما مشکل است و برای تامین آن باید هزینه زیادی پرداخت کرده و برای واردکردن مواد اولیه به ایران باید از دورزدن تحریم‌ها استفاده کنیم. 

وی با اشاره به اینکه در کنار این مشکلات، می‌توان با دید مثبتی نیز به این موضوع نگاه کرد، گفت: بسیاری از پتروشیمی‌ها، پالایشگاه‌ها، نیروخانه و کارخانجات به‌راحتی نمی‌توانند اجناس مورد نظر خود را از خارج از کشور تامین کنند. در نتیجه مجبور می‌شوند به جنس ایرانی و صنعت‌گر ایرانی اعتماد کنند. 

این استاد دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه «تحریم‌ها نقطه قوت نیز دارد یعنی ما توانسته‌ایم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم»، اظهارکرد: در ابتدای کار تنها تکنولوژی را از خارج کشور کپی‌برداری می‌کردیم اما در حال حاضر نه‌تنها دیگر این کار انجام نمی‌دهیم، بلکه در موارد متعدد محصولاتی تولید می‌کنیم که در هیچ کجای دنیا تولید نمی‌شوند.

مشکلات گمرکی شرکت‌ها در دوران تحریم

وی با اشاره به اینکه «شرکت‌های دانش‌بنیان از مجموعه دولت درخواست دارد که بوروکراسی اداری را کاهش دهد»، توضیح داد: به عنوان مثال چندوقت قبل شرکت ما یک دستگاه پیشرفته لیزر را برای تولید خود وارد کرد اما  به علت تحریم‌ها، باید دستگاه را در دو مرحله جداگانه وارد می‌کردیم. به این صورت که دستگاه باید به دو بخش تبدیل می‌شد. این دستگاه با دو کامیون و دو بارنامه جدا به گمرک آمد. این دستگاه باید تجمیع شود، اما این دستگاه یک ماه است در گمرک است و مسئولین مربوطه قبول نمی‌کنند. ما تمام کشورها را دور زدیم اما نمی‌توانیم این موضوع را به درستی به گمرک منتقل کنیم.

فرشیدیان‌فر با بیان اینکه «قصد دور زدن گمرک را نداریم»، عنوان کرد: از دولت درخواست داریم، قوانین را برای صنعت‌گران و شرکت‌های دانش‌بنیان سهل کند تا بروکراسی اداری کاهش پیدا کند. ما نیاز به کمک در سیستم نقدینگی و بانکی داریم. از دولت تقاضا داریم، مشکلات روزمره ما را کم کند تا ما تمام انرژی خود را بر روی صنعت بگذاریم.

وی در خصوص صادرات محصولات دانش‌بنیان نیز عنوان کرد: ما در شرکت خود به کشورهای اطراف ایران صادرات داریم. قبل از ریاست جمهوری ترامپ حتی به آلمان نیز صادرات داشتیم که بعد از برهم‌زدن برجام از سمت آمریکا و تحریم دوباره ایران این صادرات متوقف شد.

این استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بخش بازرگانی سفارتخانه ایران در کشورها، می‌تواند در زمینه صادرات محصول کمک کند. نقش کنسول، سفیر و رابط‌های بازرگانی در این موضوعات باید پررنگ باشد. اینان در زمان عقد قرارداد با کشورهای دیگر در کنار ما باشند و ضمانت‌های لازم را بدهند، اما تا به امروز این نقش خیلی پررنگ نبوده است.

فرشیدیان‌فر بیان کرد: معمولا در نمایشگاه‌های مختلفی مانند نمایشگاه نفت، فولاد، صنایع ساختمانی و... بازخورد بازدیدکنندگان بسیار خوب بود اما در چندسال اخیر بازدید افراد خارجی کمتر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش بنیان بروکراسی اداری واردات مواد اولیه تشريفات گمركي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۴۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است