Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@04:34:44 GMT

ضرورت تقویت مدیریت روان آب ها در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۵۵۳۱

به گزارش خبرنگار ایلنا، مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی حمل و نقل استانداری مازندران با اشاره به اینکه مدیریت روان آب ها در مازندران نیاز به تقویت دارد، خاطرنشان کرد: هم افزایی نظرات و دیدگاه ها در جلسات گوناگون می بایست استمرار پیدا کند تا منجر به نتیجه گردد و همچنین با توجه به پیشرفت فناوری اطلاعات و تولید علم بسیاری از مشکلات موجود در حوزه محیط زیست بدلیل عدم نگاه یکپارچه و دانش مناسب و راهبردی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد توکلی افزود: مسائل زیست محیطی می بایست در اولویت اول باشد تا شاهد شکوفایی اقتصادی و کشاورزی در استان باشیم و در حفاظت منابع آب باید از توان و پتانسیل دستگاه های اجرایی استفاده کاربردی گردد.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک اظهار کرد: بهینه سازی امور مختلف با کمک علم و دانش میسر می شود و استفاده از ظرفیت و پتانسیل دریایی و بهره وری از توان تصفیه خانه ها می تواند موجب توسعه اقتصادی استان شود.

احمد توکلی تصریح کرد: در حوزه شیلات می بایست از ظرفیت متخصصین این بخش استفاده مناسب گردد تا شاهد اقدامات مطلوب و عملی باشیم، از شرایط خاص محیط زیستی نباید سواستفاده گردد. 

وی گفت: استفاده از توان آب بندان ها و بهره وری مناسب از این پتانسیل مهم یکی از اقدامات موثر در استان می تواند باشد. پرورش آبزیان از ظرفیت های مهم در حوزه اقتصاد دریایی است که باید به آن اهتمام ویژه ورزید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت بهره وری حمل و نقل محیط زیست حمل و نقل ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۵۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین حسینی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی، امامزاده‌ها و… می‌باشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.

وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزاده‌هایی که در استان وجود دارد بتوانیم این مسیرها و این تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان دهیم‌.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری برنامه ریزی شده تا انجام شده و به پایان برسد.

حجت الاسلام حسینی همچنین پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.

حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این جلسه افزود: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به یک کاربری‌های فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستوران‌های سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند در این خصوص مصوب شد تا ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف بسته شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

کد خبر 6097646

دیگر خبرها

  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی