Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید عباس صالحی روز پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل افزود: اقدامات در این زمینه به مرحله پایانی رسیده و در روزهای آتی آیین‌نامه جدید نهایی شده و ابلاغ خواهد شد.

وی شوراهای  فرهنگ عمومی را ظرفیت‌های منطقه‌ای غنی ذکر و بیان کرد: با استفاده  از این ظرفیت در استان‌های مختلف می‌توان قابلیت‌ها و توانمندی‌های  فرهنگی را شناسایی و برای رفع آسیب های فرهنگی و اجتماعی ارایه راهکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی مسایل و مشکلات در حوزه فرهنگ گفت:  برنامه‌ریزی و ارایه راهکار  از مرکز و اجرا و عملیات برنامه‌های فرهنگی از پایین به بالا ۲ مدل تعریف شده  برای رفع مشکلات و نیز  توسعه‌ و تقویت داشته‌های فرهنگی در کشور است.

وی تاکید کرد که استفاده از قابلیت مردمی برای رفع مسایل و مشکلات فرهنگی و تقویت و ارتقای آن بهترین راهکار در برنامه‌ریزی فرهنگی بوده و مسئولان  با استفاده از این روش می‌توانند به اهداف مورد نظر دست یابند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به توطئه‌های دشمنان در طول سالیان گذشته علیه نظام اسلامی بویژه در سال‌های اخیر گفت: هر یک از این دسیسه‌ها برای هر دولتی ضربه ویران کننده  محسوب می‌شد اما نظام اسلامی و مردم انقلابی  با اتکا و اعتقاد ریشه ای به فرهنگ دینی ، فرهنگ ملی و فرهنگ انقلابی بر نقشه های شوم دشمنان غالب شده و آنها را نقش بر آب کردند.

 وی با بیان اینکه تحریم دشمن به ته دیگ خورده است، افزود:در هر برهه از زمان که در کشور اتفاقات و یا تحرکاتی صورت گرفته، دشمن مترصد فرصت بوده تا به اهداف شوم خود دست یابد غافل از اینکه این اتفاقات و حوادث با درایت رهبری و اعتقاد و وفاداری مردم به نظام  آرام گرفته است.

صالحی بیان کرد: پیمایش‌های دقیق علمی نشان می‌دهد که اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران همچنان اعتقاد ریشه‌دار به فرهنگ دینی داشته و عاشق( اهل بیت)هستند، آنها عاشق وطن خود و یکپارچگی ملی بوده و  به فرهنگ انقلابی همچنان وفادارند.

صالحی از این سه ویژگی بعنوان داشته‌های ارزشمندی یاد کرد که نیازمند صیانت و حراست می باشد زیرا که اصلی‌ترین دارای ملت ایران نه اسباب و ابزار نظامی که  فرهنگ و هویت اسلامی و ملی می‌باشد.  

صالحی انسجام نهادها در حوزه فرهنگی را  برای صیانت از این دارایی ها یادآور شد و گفت: توجه کافی به نهاد آموزش و پرورش، حوزه‌های هنری و فرهنگی و استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه در این راستا ضروری است.

سید ناصر اسحاقی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: شورای فرهنگ عمومی اردبیل جزو پنج شورای فرهنگ عمومی برتر  بوده و طرح‌های ارزشمندی در آن طرح و اجرایی شده است.

وی بیان کرد: برخی از طرحها و مصوبات  در این شورا ترویج  فرهنگ خوداری از هزینه‌های گزاف در آیین ها، ساده زیستی ، افطاری ساده در رمضان، طرح کار آفرینی و اشتغال  بوده است .

او  اضافه کرد: در استان اردبیل ۶هزارحافظ قران شناسایی شده و این استان رتبه یک تا سوم را  در این زمینه دارد، طرح سمیر قران هم مد نظر شورای فرهنگ عمومی بود و در این راستا کتابت قران  اردبیل برای چاپ آماده می‌شود.

در این جلسه تفاهم‌نامه فرهنگی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  و استانداری اردبیل به امضا رسید.

/۶۰۱۶/۷۱۱۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اردبیل فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد

غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «‌بخوانیم و بسازیم»، اظهار کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد،‌ هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است،‌ نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیازهای معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش،‌ مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشورها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کارهای مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آنها مفید بود؛ انتظارات خود را با آنها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه کتاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند