Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، پس از گذشت حدود سه ساعت از شروع مسابقات، سالن برگزاری این ماراتون پر از همهمه و شرکت کنندگانی بود که تنها دغدغه‌شان تکمیل طرح ایده اولیه برای گذر از مرحله اول توسط برگزارکنندگان این ماراتون بود.

روزی طلب، دبیر اجرایی هفتمین دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه در خصوص روند اجرایی مسابقات گفت: این رویداد با هدف پیدا کردن افراد مستعد در حوزه برنامه‌نویسی و متصل کردن‌ آن‌ها به بازار کار برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند برگزاری مسابقات به این شکل است که چند ماه قبل از شروع مسابقات، کمیته ارتباط با صنعت تشکیل می‌دهیم و در جلسه‌ای شرکت‌های فعال در این حوزه را دعوت و چالش‌های اصلی مسابقه را انتخاب می‌کنیم؛ البته قصد داریم چالش‌های ارائه شده در این مسابقه با بازار کار مرتبط باشد تا بعد از آن، گروه‌های برتر مستقیما به شرکت‌های فعال در این زمینه که از حامیان مسابقه نیز هستند، متصل شوند.

وی تصریح کرد: در این مسابقات حدود ۷۰۰ نفر ثبت نام اولیه داشتند که با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش‌ توانستیم فقط ۳۰۰ نفر را پذیرش کنیم؛ در حال حاضر در حدود ۱۰۰ تیم در حال کار روی ایده‌هایشان هستند و هیچ شرایط خاصی برای ثبت نام اولیه نداشتیم و تنها معیارمان ایده‌های اولیه‌ای بود که برای ما ارسال می‌کردند؛ در این مسابقات از حدود ۱۶ استان از جمله تهران، یزد، خراسان رضوی و همدان و از رده سنی ۱۵ تا ۳۵ سال و درگروه های دو الی چهار نفره حضور دارند.

دبیر اجرایی هفتمین دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان ۴۸ ساعت فرصت دارند که یک نسخه اولیه اپلیکیشن موبایل را تحویل تیم داوری دهند و بعد از این حدود ۱۵ تیم برتر برای ورود به مرحله دوم که شنبه شروع می‌شود، انتخاب می‌شوند و در مرحله دوم باید اپلیکیشن‌هایشان را معرفی کنند و در آخر با امتیازگیری رتبه‌بندی تیم‌ها مشخص می‌شود.

روزی طلب تصریح کرد: تمام تجهیزات لازم برای شرکت کننده‌ها به عهده خودشان است، اما وعده‌ای غذایی و خوابگاه توسط مسئولان اجرایی مسابقات برای آنها در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: جوایز این مسابقه برای سه تیم اول است که برای تیم اول 10 میلیون تومان، تیم دوم سه میلیون تومان و تیم سوم دو میلیون تومان در نظر گرفته شده است.  

در بخش دیگری از این ماراتون با چند گروه از شرکت کنندگان در ارتباط با چگونگی شرایط کلی مسابقات گفت‌وگویی انجام شد که گروه اول اظهار کردند: «امسال دومین سالی است که در مسابقات شرکت می‌کنیم و سال گذشته هم جزو تیم‌های برتر بودیم؛ در این مسابقات بعد از ثبت نام، یکسری ایده به ما می‌دهند که با توجه به ایده‌ها تا ۴۸ ساعت فرصت داریم روی ایده‌ها کار کنیم و اگر داورها تایید کنند مرحله اول مسابقه تمام می‌شود و حدود ۱۵ تیم برای مرحله بعد انتخاب ‌می‌شوند، سپس از بین آنها هر کدام که بهتر باشد به عنوان تیم برتر انتخاب می‌شوند. هدف گروه ما از شرکت در این مسابقه این بود که ببینیم آیا می‌توانیم در این دو روز توانایی‌های خود را بسنجیم و بتوانیم ایده‌های خود را تجاری‌سازی کنیم؟

ایده ما در ارتباط با یک نرم‌افزار حسابرسی است که به صورت ماهانه تمام فعالیت‌های حسابداری یک شخص را که شامل پرداخت قبوض و ... است، انجام دهد.

 کسانی که در این مسابقه شرکت کرده‌اند اکثرا فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر هستند .

تنها مشکل اینجا از نظر گروه ما شلوغ بودن و کوچک بودن مکان است که باعث شده ما خیلی راحت نباشیم.»

گروه بعدی در این گفت‌وگو با اشاره به ناراضی بودنشان از کوچک بودن مکان مسابقه، گفتند: «مسابقات روند خوبی دارد، به این صورت که ابتدا گروه‌ها جمع می‌شوند و ایده‌پردازی می کنند و سپس قسمت عملی کار را شروع می‌کنند و ایده شان را کامل کرده و کارشان را ارائه می‌دهند و پس از تایید داوری،‌جوایزی به سه گروه اول اهدا می‌شود. گروه ما سال گذشته هم شرکت کرده است، اما به دلیل نداشتن آشنایی کامل، امسال با قدرت بیشتری در مسابقات شرکت کردیم.

ما در این مسابقات سه روز قرنطینه هستیم و حق بیرون رفتن از این مکان را نداریم؛ هدف ما تولید یک اپلیکیشن با کیفیت است؛ چون یکسری کمبود در حوزه گردشگری سلامت وجود دارد و ما قصد داریم این کمبودها را جبران کنیم. در برنامه ما مناطق مختلف با استفاده از هوش مصنوعی به گردشگران معرفی می‌شوند تا بتوانند از کالا و خدمات داخل ایران استفاده کنند و سفر خوشی را داخل ایران داشته باشند.»

گروه بعدی که برای دومین بار از استان تبریز در این مسابقات شرکت کرده بودند، در این گفت‌وگو گفتند: «سال گذشته به دلیل عدم آشنایی کامل با روند مسابقات نتوانستیم جزو تیم‌های برتر باشیم، اما امسال با استفاده از تجارب قبلی امیدواریم هدفمند جلو برویم و مهم‌ترین انگیزه ما از شرکت در این مسابقه به جز بحث مالی،‌ رتبه آوردن بین تمام کدنویسان تلفن همراه و مطرح شدن در سطح کشور است و برای گروه ما مطرح شدن در سطح کشوری خیلی با ارزش‌تر از جوایز این مسابقه است.

ایده ما در حوزه تبلیغات و کسب و کار است، چون در بازار کار تمام تولیدکنندگان نیاز دارند قبل از تولید محصول‌شان بدانند که محصولشان فروش خواهد داشت یا خیر و یا مشتری چه چیزی از تولیدکننده انتظار دارد و ما ایده‌مان در این خصوص است.»

حال باید دید بین این گروه‌های سخت‌کوش، کدام گروه و با چه ایده‌ای برنده این ماراتون می‌شود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تلفن همراه دانشگاه شریف برنامه نویسان ماراتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از علی علیزاده در نشست دبیران انجمن‌های علمی با رییس دانشگاه، با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: ۳۶۶ عنوان برنامه در سال ۱۴۰۰ برگزار شده است که از این تعداد ۱۸۳ مورد آن کارگاه، ۳۹ مورد رویداد و همایش و ۱۰۳ مورد بازدیدهای علمی و ۶ دوره برگزاری مسابقات و ۳ مورد حمایت برای حضور در نمایشگاه می شود.

وی حمایت از ۱۶ مورد ارائه طرح‌های نوآورانه و ۸ مورد حمایت از نشریات را از دیگر اقدامات اداره انجمن‌های علمی عنوان کرد و یادآور شد: بیشترین تعداد برنامه های برگزار شده مربوط به دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر بوده است. پس از آن دانشکده‌های مهندسی شیمی و مهندسی عمران قرار دارد.

ریس اداره انجمن‌های علمی به انتخابات دوره هجدهم انجمن‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ۲۱۳ کاندید در این دوره ثبت نام کردند و میانگین معدل آنها ۱۶.۶۴ بوده است. تعداد مشارکت‌ها در انتخابات انجمن‌ها نیز ۳۰۱۵ نفر بوده است.

علیزاده با بیان اینکه هسته علمی نانو و رباتیک به صورت بین رشته ای تشکیل شد، خاطرنشان کرد: هسته‌های علمی شامل دو بخش شورای سیاستگذاری که متشکل از اعضای هیات علمی دانشکده‌ها و تیم اجرایی که متشکل از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر می باشند، که اعضای تیم‌های اجرایی طی فرایندی توسط شورای سیاستگذاری انتخاب می شوند.

وی اضافه کرد: از مهمترین رویدادهای برگزار شده AUT TALK است که در آن از کارآفرینان برتر کشور دعوت می گردد تا علاوه بر معرفی مجموعه خود، تجربیات کاری خود را با دانشگاهیان به اشتراک بگذارند که آخرین رویداد آن، AUT TALK کویر تایر بوده‌ است که در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد.

علیزاده ادامه داد: تاکنون ۱۶ دوره AUT TALK برگزار شده است و در سال جاری برنامه داریم که در هر ماه یکی از این رویدادها را در یکی از دانشکده‌ها با مشارکت کارآفرینان برگزار کنیم تا تجارب این حوزه به اشتراک گذاشته شد.

رییس اداره انجمن‌های علمی راه اندازی مرکز نوآوری در دانشکده شیمی را حاصل برگزاری رویداد AUT TALK عنوان کرد و یادآور شد که برگزاری این رویداد ها می تواند علاوه بر انتقال تجربه کارآفرینان به دانشجویان و جامع دانشگاهی دستاوردهای مادی و معنوی دیگر نیز برای دانشگاه به ارمغان بیاورد.

یکی دیگر از برنامه‌های ما حمایت از طرح‌های نوآورانه است که سال گذشته برگزار و طی آن ۱۶ طرح به مرحله نهایی رسید. فاز اول پرداختی ها به این ۱۶ تیم صورت گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان اردیبهشت جاری فاز اول این طرح‌ها به پایان می رسد و دموی اولیه این طرح‌ها ارائه خواهد شد.

علیزاده خاطر نشان کرد: در صورتی که در این فاز، طرح‌های منتخب تایید شوند وارد فاز بعدی می شوند. ما در تلاش هستیم که مرحله دوم این رویداد را شروع کنیم و در این راستا با شرکتهای مختلفی همچون دانا انرژی مذاکراتی داشتیم تا متولی برگزاری دور بعدی این رویداد باشند.

به گفته وی، قرار است این شرکت ها محورهای مورد نیاز خود را اعلام کنند و بعد از ارائه آنها در دانشگاه و جمع آوری طرح های مطرح شده سرمایه گذاری جهت به نتیجه رسیدن طرح‌های منتخب از سوی این شرکت ها تامین گردد.

رییس اداره انجمن‌های علمی گردهمایی معرفی انجمن های علمی را از دیگر برنامه هایی این اداره نام برد که در سال گذشته جهت معرفی فعالیت های انجمن های علمی به دانشجویان ورودی جدید برگزار گردید.

وی گفت‌: یکی دیگر از ماموریت هایی که این اداره در حال پیگیری است، حوزه دانش آموزی می باشد که ما دو حوزه بازدیدهای دانش آموزی و آموزش دانش آموزی را مد نظر قرار دادیم. در این راستا مدرسه رباتیک اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شد که بیش از ۹۹ دوره آموزشی در حوزه رباتیک در سال گذشته برگزار کند و بیش از ۷۰۰ دانش آموز را آموزش دادیم که هم از نظر مسوولیت اجتماعی دانشگاه قابل توجه بود و هم از جنبه آموزشی و ترویج اهمیت داشته است.

علیزاده با بیان اینکه در سال‌ گذشته بیش از ۵۹۸ دانش آموز از سراسر کشور برای بازدید به دانشگاه آمدند و انجمن های علمی در این زمینه بسیار فعال بودند، اظهار کرد: برنامه آتی ما شامل حمایت از برنامه های انجمن‌های علمی و برگزاری رویدادهای AUT TALK ها است.

یکی دیگر از برنامه‌های ما حمایت از طرح‌های نوآورانه است که سال گذشته برگزار و طی آن ۱۶ طرح به مرحله نهایی رسید. فاز اول پرداختی ها به این ۱۶ تیم صورت گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان اردیبهشت جاری فاز اول این طرح‌ها به پایان می رسد و دموی اولیه این طرح‌ها ارائه خواهد شد.

علیزاده خاطر نشان کرد: در صورتی که در این فاز، طرح‌های منتخب تایید شوند وارد فاز بعدی می شوند. ما در تلاش هستیم که مرحله دوم این رویداد را شروع کنیم و در این راستا با شرکتهای مختلفی همچون دانا انرژی مذاکراتی داشتیم تا متولی برگزاری دور بعدی این رویداد باشند.

به گفته وی، قرار است این شرکت ها محورهای مورد نیاز خود را اعلام کنند و بعد از ارائه آنها در دانشگاه و جمع آوری طرح های مطرح شده سرمایه گذاری جهت به نتیجه رسیدن طرح‌های منتخب از سوی این شرکت ها تامین گردد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی گردهمایی معرفی انجمن های علمی را از دیگر برنامه هایی این اداره نام برد که در سال گذشته جهت معرفی فعالیت های انجمن های علمی به دانشجویان ورودی جدید برگزار گردید.

وی گفت‌: یکی دیگر از ماموریت هایی که این اداره در حال پیگیری است، حوزه دانش آموزی می باشد که ما دو حوزه بازدیدهای دانش آموزی و آموزش دانش آموزی را مد نظر قرار دادیم. در این راستا مدرسه رباتیک اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شد که بیش از ۹۹ دوره آموزشی در حوزه رباتیک در سال گذشته برگزار کند و بیش از ۷۰۰ دانش آموز را آموزش دادیم که هم از نظر مسوولیت اجتماعی دانشگاه قابل توجه بود و هم از جنبه آموزشی و ترویج اهمیت داشته است.

علیزاده با بیان اینکه در سال‌ گذشته بیش از ۵۹۸ دانش آموز از سراسر کشور برای بازدید به دانشگاه آمدند و انجمن های علمی در این زمینه بسیار فعال بودند، اظهار کرد: برنامه آتی ما شامل حمایت از برنامه های انجمن‌های علمی و برگزاری رویدادهای AUT TALK ها است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌هایی که در حال پیگیری آن هستیم برگزاری رویداد شب علم است که با همکاری معاونت علمی برگزار خواهد شد. اولین دوره این رویداد در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردیده است و در صدد آن هستیم که میزبانی دومین دوره آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر باشیم.

وی در این باره توضیح داد: در این رویداد به مدت ۳ روز درب های دانشگاه به روی عموم مردم باز خواهد بود تا با فعالیت ها و دست آوردهای دانشگاه آشنا شوند و به عبارتی ارائه دستاوردهای دانشگاهی به عموم مردم، توسط جامعه دانشگاهی به زبان ساده و جذاب خواهد بود به نحوی که برای عموم مردم قابل درک باشد و به گسترش تفکر و طرز فکر علمی و علاقه‌مند کردن مردم به علم و فعالیت‌های علمی منجر شود.

علیزاده از برگزاری مسابقات رباتیک خبر داد و گفت: همانطور که میدانیم سالیان طولانی است که این دانشگاه در حوزه رباتیک فعال است و مسابقات علمی گسترده ای در این زمینه توسط اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده است و طبق پیگیری‌هایی که ما با وزارت علوم انجام دادیم، مقرر شد میزبانی برگزاری مسابقات رباتیک در بخش ورزشی به این دانشگاه محول گردد.
رییس اداره انجمن‌های علمی برگزاری جشن تقدیر را از دیگر برنامه های این بخش دانست و در این باره توضیح داد: ما سالانه انجمن های برتر را معرفی می کنیم و بنا داریم هفته آخر اردیبهشت مراسم تقدیر از انجمن ها علمی دوره هفدهم را برگزار کنیم.

وی افزود: ما انجمن ها از نظر کمی و کیفی توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می دهیم و جشنی برگزار می‌شود و از برترین ها در هر حوزه تقدیر به می آید و در نهایت انجمن علمی برگزیده مشخص شده و تندیس افتخار برترین انجمن به آن دانشکده داده خواهد شد.

وی برگزاری ۱۰ بازدید هدفمند را از دیگر برنامه ها عنوان کرد که به صورت بین رشته ای خواهد بود و افزود: یکی از حوزه‌هایی که به دنبال آن هستیم، راه اندازی جامعه فارغ التحصیلان انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که در این راستا سابقه ۱۴ دوره از فعالیت انجمن های علمی را استخراج کرده ایم و گروهی را تشکیل دادیم تا با آنها در قالب دعوت به عضویت در این جامعه ارتباط برقرار نمایند تا از این ظرفیت بتوانیم در امور مختلف انجمن های علمی حداکثر استفاده را داشته باشیم.

در پایان امیدوار هستم با فعالیت های انجمن های علمی دوره هجدهم در سال جاری همچون گذشته دست آوردهای ارزنده ای برای دانشگاه و کشور به ارمغان بیاوریم.

کد خبر 6097200

دیگر خبرها

  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • ماما؛ نخستین همراه لحظه‌های شوق‌انگیز زیستن
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم