Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: برنامه تلویزیونی «چهل 57» شامگاه پنج‌شنبه 28 شهریور با محوریت استان خراسان شمالی و با حضور عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به روی آنتن شبکه «شما» رفت.

وی در این برنامه درخصوص موضوع مالیات بر درآمد پزشکان اظهار داشت: پزشکان اصلا مخالف مالیات دادن نیستند، ولی معتقدند باید حرمت آنها حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

80 درصد کار درمان یک بیمار، با جلب اعتماد آنها صورت می‌گیرد، لذا پزشکان نباید در جامعه انگشت‌نما شوند و به چشم فرار مالیاتی به آنها نگاه شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: پزشکان می‌گویند در موضوع مالیات همان رفتاری را که با دیگران می‌کنید، با ما هم بکنید.

عزیزی در ادامه درباره وضعیت توسعه‌یافتگی استان خراسان شمالی و شهرستان شیروان گفت: واحدهای بخار نیروگاه برق شیروان امسال در دست توسعه است. علاوه بر آن، کارخانه قند شیروان نیز از فهرست سیاه درآمده است.

وی ادامه داد: طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شیروان نیز در مجلس تصویب شده و بعد از ایراد شورای نگهبان، در حال حاضر در دست اصلاح است.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آمار 9 تا 12 درصدی بیکاری در استان خراسان شمالی اظهار داشت: در حال حاضر، باید به دنبال توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها باشیم تا روند اشتغال و کارآفرینی بهبود یابد.

عزیزی درباره وضعیت منابع آب استان خراسان شمالی و هدررفت منابع آب به سمت ترکمنستان گفت: با توجه به اینکه شیب زمین در منطقه به طرف ترکمنستان است، ما امکان احداث سد زیرزمینی و روزمینی را نداریم، در چنین شرایطی باید از هدررفت آب جلوگیری کرد.

وی در ادامه این برنامه و درباره وضعیت اقتصادی کشور عنوان کرد: اگر مجلس محکم بایستد و بانک مرکزی را از زیر اختیار دولت خارج کند که مستقل شود، دولت دیگر دستش را در جیب مردم نمی‌کند که هرجا پول کم آورد، اسکناس چاپ کند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره برکناری مدیرعامل جوان صندوق بازنشستگی کشوری گفت: برخی نمایندگان ایرادی گرفته بودند که وی شرایط احراز این مسئولیت را ندارد، رئیس سابق کمیسیون اجتماعی هم به دیوان محاسبات نامه نوشته و درخواست نظر کرده بود.

عزیزی ادامه داد: وقتی من رئیس کمیسیون شدم، پاسخ دیوان محاسبات آمد که اعلام کردند که ایشان مدارک درخواستی ما را نداده که اعلام نظر کنیم؛ لذا من به آقای میعاد صالحی نامه نوشتم و درخواست مدرک کردم که ایشان ارائه داد و من هم به دیوان فرستادم. در نهایت، چون نظر دیوان این بود که وی شرایط احراز را ندارد، وزیر کار نیز فرد دیگری را جایگزین کرد.

وی درباره سرنوشت لایحه «قانون مدیریت خدمات کشوری» نیز گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری زمانی که در ابتدا تصویب شد، خیلی خوب بود، اما الان باید اصلاح شود؛ در حال حاضر، در کمیسیون مشترک در دست بررسی است، اما من چشمم آب نمی‌خورد که در این مجلس به نتیجه برسد و به مجلس بعد خواهد افتاد.

منبع: فردا

کلیدواژه: عزیزی پزشکان مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۵۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟