Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۳۲ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل تاکنون بیش از ۸ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان شناسایی شده است. ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۷ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، حمیدرضا رخشانی  ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در خانه معلم زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: براساس آمارهای به دست آمده دانش آموزان بازمانده از تحصیل استان 32 هزار نفر بوده اند که تاکنون 8 هزار نفر از آن‌ها شناسایی و جذب دیگر کودکان بازمانده از تحصیل نیز در سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در رابطه با حذف مدارس خشت و گلی اعتبارات کامل در استان موجود است در حال حاضر نیز چهار استان برای تسریع بخشیدن به این امر معین سیستان و بلوچستان شده‌اند.

وی با بیان اینکه 210 کلاس خشتی و گلی در استان وجود داشته که اکنون به 160 کلاس رسیده است ادامه داد: در همه شهرستان‌هایی که مدارس و خشت گلی وجود دارد کار جانمایی انجام شده و مدارس یک و دو کلاسه به نیمه رسیده و تا آخر آبان‌ماه آماده می‌شوند که امیدواریم  تا پایان سال 98 جشن حذف مدارس خشتی و گلی در استان برگزار شود.

1000 کودک بازمانده از تحصیل در چهارمحال و بختیاری شناسایی شدبیش از 24000 بازمانده از تحصیل در زاهدان زندگی می‌کنندگلستان رتبه دوم کودکان بازمانده از تحصیل را در کشور دارد

وی افزود: دانش‌آموزانی که فاقد مدارک هویتی هستند با توجه به مصوبات و با معرفی فرمانداری سر کلاس درس خواهند نشست و هیچ محدودیتی برای تعلیم و تربیت آن‌ها وجود ندارد اما در رابطه با سن آن‌ها در طول مدتی که باید ثبت نام شوند راستی‌آزمایی‌های لازم صورت می‌گیرد.

رخشانی با اشاره به میزان قبول شدگان کنکور سراسری گفت: سیستان و بلوچستان از بین 33 استان که یکی از آن‌ها در خارج از کشور است توانسته  موفق به کسب رتبه 28 کنکور سراسری شود که این موفقیت نسبت به سه سال گذشته حدود 4 رتبه افزایش رکورد را نشان می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: مجموع کل نقل و انتقالات در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان 6 هزار و 107 نفر بوده است که در 2 مرحله سیستمی و اضطراری داخل و خارج از استان انجام شده است.

وی افزود: از مجموع نقل و انتقالات 167 نفر از استان‌های دیگر وارد سیستان و بلوچستان و در مقابل 438 نفر از استان خارج شده اند که این رقم بسیار بالایی از خروج معلمین از استان را نشان می‌دهد.

وی جمع کل اعتبارات سال 1397 آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان را 1800 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از مجموع این اعتبارات 1590 میلیارد تومان حقوق 38 هزار معلم بوده است.

انتهای پیام/ح

R7843/P/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین جهانگیری عصر یکشنبه در آئین تجلیل از معلمان نمونه شهرستان دیر، اظهار داشت: اساس عالم و هستی بر مبنای تربیت و هدایت انسان است و معلمان در ساختار دینی اسلامی چنین نقش حیاتی بر عهده دارند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با بیان اینکه تربیت در دنیای امروز کاری بسیار دشوار و به مراتب مورد توجه است، خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین هدف دشمن در آرمان‌های دختران و پسران انقلاب است و سرباز نرم این میدان معلمان هستند که برنامه و مسیر و الگو دارند و در مسیر حق طلبی گام برمی‌دارند.

وی افزود: از نمونه بارز این برنامه‌ها جشن تکلیف ۵۶۰ دانش آموز دختر و بیش از ۴۵۰ دانش آموز پسر، حضور بیش از ۶۵۰ معلم و دانش آموز در مراسم اعتکاف، اعزام ۲۸۰ دانش آموز به راهیان نور، حضور بیش از ۲ هزار دانش آموز در تشییع شهید گمنام، ۳۵ یادواره شهدای معلم و دانش آموز، مقام آوری بیش از ۳۵۰ دانش آموز و فرهنگی در مسابقات فرهنگی و هنری و عترت و قرآن در سطح استانی و ملی، قبولی ۱۲۰ دانش آموز در کنکور سراسری و راهیابی به دانشگاه‌های دولتی و برتر کشور، ۹ رتبه زیر هزار است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با تقدیر از همکاری دستگاه‌ها و شورای راهبردی پتروشیمی‌ها با آموزش و پرورش، گفت: برخی از دستگاه‌ها و شرکت‌های مستقر در منطقه به وظیفه خود در قبال مسوولیت‌های اجتماعی و آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند.

وی افزود: متأسفانه برخی دیگر از دستگاه‌ها فرای از این، به وظیفه قانونی و شرعی و عرفی خودشان هم عمل نمی‌کنند که ما با مکاتبات و تذکرات تا الان پیش رفته‌ایم ولی از الان به بعد جور دیگر باید عمل کرد.

جهانگیری با اشاره به نگاه ویژه فرماندار شهرستان به حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد: انتظار داریم در سالی که استاندار به نام آموزش و پرورش معرفی کرده است، این نگاه ویژه‌تر از گذشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه اعتباری بر ایاب و ذهاب دانش‌آموزان در نظر گرفته شده و یک بار برای همیشه این مشکل حل شود، عنوان کرد: از برج ۵ به بعد مشکل ایاب و ذهاب داریم و تمام انرژی و نیروی ما پای این مشکل هدر می‌رود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با تاکید بر اینکه یک بار برای همیشه حداقل برای ۱۰ سال مشکل تجهیزات مدارس را حل کنیم، ابراز کرد: امیدواریم در سال جدید آموزش و پرورشی با کمترین مشکل امکانات داشته باشیم که فقط به فکر تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش باشیم.

کد خبر 6097694

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ معلم فداکار در اصفهان شناسایی شدند
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • دیدار و گفتگوی صمیمانه مدیرکل آموزش و پرورش استان با خانواده های معزز شهدای فرهنگی
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است