Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@14:13:30 GMT

کارخانه نوآوری در گیلان راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۶۸۶۱

کارخانه نوآوری در گیلان راه‌اندازی می‌شود

رئیس پارک علم و فناوری گیلان از انتخاب مرکز نوآوری صنایع خلاق این استان به‎عنوان طرح برتر اقتصاد مقاومتی گیلان خبر داد و گفت: کارخانه نوآوری در گیلان تاسیس می‌شود. ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، علی باستی امروز در نشست تخصصی با عنوان "شکل‌گیری و توسعه کسب و کارهای حوزه صنایع خلاق" اظهار داشت: مرکز نوآوری صنایع خلاق گیلان که مجموعه آن با حضور مسئولان ذی‎ربط امروز به بهره‌‌برداری می‌رسد به‎عنوان طرح منتخب اقتصاد مقاومتی استان شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه کسب و کارهای نوین شاخه‌های متعددی دارند و با فعالیت‌های سنتی کاملاً متفاوت هستند عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی که بین کسب و کارهای نوین و سنتی تمایز خاصی ایجاد می‌کند بحث ارزش‌افزوده‌ای است که با گسترش این نوع از کسب‌ و کارها ایجاد می‌شود.

باستی هزینه کمتر، امکان انجام فعالیت در فضایی محدود و مقیاس‌پذیر بودن را از دیگر شاخصه‌های مهم کسب و کارهای نوین دانست و تصریح کرد: در فعالیت‌های اقتصادی نوین برخلاف کسب و کارهای سنتی مقوله مدیریت زمان با هم متفاوت است به‌طوری که در فعالیت‌های نوین می‌توان بدون محدودیت با دنیا ارتباط ایجاد کرد.

107 طرح توسعه صنعتی در استان اصفهان اجرا می‌شودوعده جدید وزیر صنعت: داخلی سازی 1.2 میلیارد دلاری صنعت پوشاک تا سال 1400انتشار قطره‌چکانی آمار رشد اقتصادی/ رشد بخش کشاورزی 6.5درصد و صنعت صفر شد

وی کسب و کارهایی بر اساس خلاقیت و نوآوری نظیر تولید محتوا، ساخت انیمیشن، تولید نرم‌افزار و حتی تولید گیاهان دارویی را به عنوان مشخصه‌های اصلی صنایع خلاق معرفی کرد و ابراز داشت: استان گیلان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش صنایع خلاق دارد که ضمن شناسایی آن‌ها باید از این نوع فعالیت‌ها حمایت کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه درآمد به دست آمده توسط شرکت‌های صنایع خلاق در کنار هزینه‌کرد کم، بسیار زیاد بوده و تماماً سود خالص است اظهار داشت: صنایع خلاق تحریم‌پذیر نیستند و باید زمینه فعالیت و گسترش این نوع از صنایع را در زمانه‌ای که مورد آماج تحریم‌ها قرار گرفته‌ایم در دستور کار قرار دهیم.

باستی صادرات محصول در یک فضای محدود و کوچک بدون امکان ردیابی آن را از جمله کارکردها و مزیت‌های جالب توجه صنایع خلاق دانست و گفت: حضور شرکت‌های فعال در عرصه اپلیکیشن و نرم‌افزارهای ارائه یک خدمت در گیلان بسیار چشمگیر بوده و این استان هم‌اکنون در این حوزه بعد از تهران پیشتاز است.

وی معرفی رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی توسط یونسکو و ظرفیت‌های بی‌بدیلی که به سبب آن برای این شهر جهت رشد و توسعه فراهم شد را مورد اشاره قرار داد و افزود: مراکز رشد گردشگری یکی دیگر از ظرفیت‌های گیلان محسوب می‌شوند که البته به علت عدم برنامه‌ریزی درست مورد غفلت قرار گرفته است.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان راه‌اندازی کارخانه نوآوری گیلان را از اهداف مهم این مجموعه در آینده نزدیک اعلام کرد و ابراز داشت: در حال حاضر شتاب‌دهنده‌های مؤثر در حوزه صنایع خلاق در استان گیلان وجود ندارند بنابراین برای ایجاد آن‌ها باید زیرساخت‌های لازم فراهم و به صورت دقیق برای آن زمینه‌سازی شود.

انتهای پیام/

R7877/P4001/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۶۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.

وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • دیوار‌های کارخانه نوآوری درخشان برداشته شود
  • راه اندازی مرکز نوآوری فرآورده های زنبور عسل درآذربایجان غربی