Web Analytics Made Easy - Statcounter

گردشگری سلامت یکی از مهم‌ترین بخش‌های صنعت گردشگری بوده و توسعه زیرساخت‌های این حوزه و همچنین تبلیغ و معرفی ظرفیت‌های آذربایجان غربی می‌تواند به تحرک در کسب‌وکارهای عرصه سلامت و گردشگری بیانجامد اما دقیقاً از این دو مقوله غفلت شده است. ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، گردشگری سلامت به‌عنوان یکی از بخش‌های رو به رشد و شایان توجه حوزهٔ گردشگری، با توجه به شاخص‌های مهمی ازجمله اشتغال، کارآفرینی، رشد اقتصادی، بهبود فضای کسب،کاهش وابستگی بودجهٔ دولت به نفت و جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، می‌تواند از زیربناهای مهم تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین حوزه‌های مختلف گردشگری، گردشگری سلامت به خاطر افزایش هزینه‌های خدمات درمانی، پوشش محدود بیمه‌های درمانی، وجود گزینه‌های جایگزین متعدد باکیفیت بالا و هزینه مناسب برای بیماران اهمیت روزافزونی یافته است

مدیریت بیمارستان‌ها برای جذب بیشتر گردشگران خارجی در حوزه سلامت باید هم بر عوامل محیط داخلی و هم بر عوامل محیط خارجی که سبب رضایت آنان از مقصد گردشگری سلامت می‌شود تأکید ویژه داشته تا از این طریق هر یک از گردشگران خارجی سلامت به‌عنوان یک تبلیغ‌کننده دهان‌به‌دهان ویژه‌ای برای بیمارستان‌های ارائه‌دهنده گردشگری سلامت شوند.

ظرفیت‌های دیده نشده آذربایجان غربی در حوزه گردشگری سلامت

آذربایجان غربی به دلیل داشتن پزشکان حاذق، بیمارستان‌های روزآمد و جدید و امکانات آب گرم و معدنی زمینه‌های لازم را برای گردشگری درمانی به وجود آورده است و باید بیش از این به موضوع ورود و جذب گردشگر درمانی و بازاریابی و تبلیغات درزمینه جذب گردشگر به عمل آید.

لجن درمانی و نمک درمانی در توریسم سلامت از جایگاهی خوبی برخوردار است و یکی از جاذبه‌ها که به‌تازگی موردتوجه توریست‌های بین‌المللی قرارگرفته آذربایجان غربی  نیز با دارا بودن امکانات مناسب همچون سواحل دریاچه ارومیه آمادگی دارد تا در این زمینه نیز جاذبه توریستی باشد.

آذربایجان غربی به دلیل همسایه بودن با کشورهای ترکیه، عراق، نخجوان و اقلیم کردستان عراق بهترین ظرفیت‌ها را برای توسعه توریسم سلامت دارد، اما متأسفانه هنوز در توسعه زیرساخت‌ها این بخش و همچنین معرفی و تبلیغ نتوانستیم آن‌طور که باید کاری انجام دهیم و از این ظرفیت‌های استان به خوبی بهره ببریم.

لزوم آسیب‌شناسی و رفع مشکلات حوزه گردشگری سلامت

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به هدف امضا توافق‌نامه همکاری مشترک بین وزارت میراث فرهنگی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حوزه گردشگری سلامت استان می‌گوید: این توافق‌نامه در راستای گسترش همکاری‌های مشترک و اجرای هرچه بهتر قوانین و مقررات موجود بین این دو دستگاه و رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه گردشگری سلامت استان امضاشده است.

جلیل جباری با اشاره به اینکه گردشگری سلامت یکی از موضوعات مهم و اساسی در گردشگری استان است می‌افزاید: یک سری ضعف‌ها و مشکلاتی در استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های گردشگری سلامت وجود دارد که باید با همکاری اداره کل میراث آذربایجان غربی و دانشگاه علوم پزشکی استان و همکاری بخش خصوصی آسیب‌شناسی شده و خروجی مثبت داشته باشند.

زیرساخت‌های گردشگری سلامت خراسان رضوی توسعه می‌یابد + فیلمقم به مرکز اصلی گردشگری سلامت تبدیل می‌شودزیرساخت‌های گردشگری سلامت خراسان رضوی توسعه می‌یابد + فیلم

جباری با اشاره به فعالیت غیرقانونی دلالان در حوزه سلامت چه در مرزها و چه داخل استان، وجود ارتباط پولی بین بیمار و پزشک، نبود پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و عدم ساماندهی پایانه‌های مرزی را جزو مشکلات اساسی این حوزه عنوان می‌کند و بیان می‌کند: در این راستا و برای حل مشکلات این حوزه از بخش خصوصی دعوت به عمل شد و وزارت بهداشت درمان نیز به‌طور صریح به موضوع رسیدگی کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با تأکید بر اینکه باید تلاش شود تا گره‌ها و مسیر خدمات گردشگری سلامت را بازکنیم تا شاهد اینکه جزو استان‌های ضعیف در حوزه گردشگری سلامت نباشیم تصریح می‌کند: شرکت‌های مجاز که مورد تأیید وزارت بهداشت است باید تعیین شود تا در موضوعات مربوط به مشکلات در حوزه گردشگری سلامت ورود پیدا کنند.

نبود زیرساخت‌های لازم برای جذب گردشگر سلامت

محمدرضا صدقیانی صاحب یک هتل در ارومیه است که در مصاحبه با خبرنگار تسنیم در پاسخ به اینکه ایا از گردشگری سلامت اطلاعی دارید، می‌گوید: گردشگری سلامت نوعی سفر افراد برای استفاده از خدمات درمانی یک شهر یا استان دیگر است که با ورد هر نفر برای ما و برخی دیگر از شغل‌ها درامد به وجود می آید چراکه افراد برای اقامت خود به یک هتل و رستوران نیاز دارد.

وی می‌افزاید: وقتی این افراد برای اقامت به هریک از هتل‌ها و اقامتگاه‌های این شهر و استان مراجعه می‌کنند مطمئناً درآمدی برای صاحب این اقامتگاه به وجود می آید و صد درصد در توسعه شهری و رشد اقتصادیان شهر تأثیر دارد.

صدقیانی بیان می‌کند: برای اینکه افراد از خدمات درمانی ارومیه و آذربایجان غربی استفاده کنند باید ابتدا ابزار و زمینه خدمات درمانی باکیفیت فراهم باشد و کمبودی وجود نداشته باشد و سپس بستر خدمات رفاهی برای اقامت در این مدت وجود داشته باشد که این امر لازمه توجه مسئولان استانی و دولت است.

گزارش از فائزه نماززاده

انتهای پیام/ ع

R41361/P4001/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۵۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه توسعه دیپلماسی منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است، گفت: آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با اشاره به اینکه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است، اظهار کرد: آذربایجان‌غربی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و همسایگی با چند کشور، در حوزه دیپلماسی فعال منطقه‌ای از استان‌های پیشرو بوده و در دولت سیزدهم توانسته ارتباطات خوبی با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهم آذربایجان غربی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، افزود: همسایگی با سه کشور، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی از جمله شرق و غرب و غرب، جاده ابریشم، وجود مرز رسمی فعال با ترکیه و دسترسی به اروپا از طریق این کشور و زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله سه فرودگاه و خطوط ریلی، موجب شده آذربایجان‌غربی نقش فعالی در دیپلماسی منطقه ایفا کند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های بازگشایی مرز تمرچین برای اعزام زائرین اربعین حسینی و استقبال زائران خارجی از این امر نیز اشاره کرده و گفت: در سال گذشته ۱۰ هزار زائر خارجی از مرز تمرچین به کربلای معلی اعزام شدند که دو هزار نفر از این زائران، اهل کشور آذربایجان بودند و امسال نیز آذربایجان‌غربی آماده میزبانی از زائران خارجی است.

معتمدیان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی تاریخی و مذهبی آذربایجان غربی با نخجوان، اضافه کرد: آماده افزایش روابط و گسترش تعاملات با جمهوری خودمختار نخجوان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم.

کد خبر 748507

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • حضور استاندار اذربایجان غربی در سامانه سامد
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی