Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، عباس خطیبی اظهار کرد: در حال حاضر نسبت به گذشته شرایط بهتری در این پروژه پیدا کردیم و در فاصله قم تا اصفهان که در ماه‌های گذشته رکود نسبی داشتیم، عملیات اجرایی‌مان را آغاز کردیم و پنج شرکت در این بخش که ۲۴۵ کیلومتر است، در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه دو روز گذشته نیز وزیر راه و شهرسازی به همراه هیاتی از این پروژه بازدید کرد، افزود: دربخش‌های مختلف اجرای آبراه‌ها، خاکریزها، بخش‌های حفاظتی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وضعیت مناسبی در کارگاه‌های احداث شده وجود دارد. بر اساس آخرین آمار موجود حدود ۲۰۴ دستگاه و ماشین‌آلات و بیش از ۱۷۰ نفر نیروی انسانی در این مسیر فعال هستند، شرایط روز به روز بهتر می‌شود و تلاش داریم تا به حالت طبیعی و نرمال برسد.

پیگیری برای بازگشایی باقیمانده ال‌سی حدود ۱۰ میلیاردی

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌ها شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل‌ونقل در پاسخ به سوال دیگری درباره آخرین وضعیت فاینانس و ال‌سی چینی نیز ادامه داد: در زمینه بازگشایی ال‌سی هم وضعیت نسبتا مناسبی داریم و باقیمانده آن را نیز در تلاش برای بازگشایی بخش دیگر ال‌سی چین هستیم تا بتوانیم کار را جلو ببریم.

خطیبی اضافه کرد: ال‌سی چینی در نظر گرفته شده برای این پروژه حدود ۱۳.۶ میلیارد یوآن چینی بود که از این عدد تا کنون چهار میلیارد یوآن عملیاتی شده و ما بقی آن نیز در دستور کار قرار دارد و کارها در همین سطح در حال انجام است. برای ادامه فعالیت در این خط ریلی پیگیری‌های لازم برای بازگشایی باقیمانده ال‌سی مورد نظر در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه تا کنون با همان ال‌سی چهار میلیارد یوآن گذشته عملیات اجرایی انجام شده است، گفت: از این به بعد نیاز داریم برای ادامه پروژه و پیشرفت بیشتر در آن، باقیمانده ال‌سی را بازگشایی کنیم که اقدامات لازم در این زمینه در دست پیگیری قرار دارد اما در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌ها شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل‌ونقل همچنین درباره میزان پیشرفت فیزیکی خط ریلی سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان در بخش‌های مختلف و کل پروژه، اعلام کرد: حدود ۵۸ درصد زیرسازی در محدوده قم تا اصفهان انجام شده و باید اصلاحاتی روی آن انجام شود که ممکن است ضریب پیشرفت فیزیکی آن را کاهش دهد. در اسکوپ نخست ۱۴ درصد پیشرفت فیزیکی  داریم و این عدد در کل پروژه به حدود پنج درصد می‌رسد.

خطیبی با بیان اینکه پروژه قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان ۴۱۰ کیلومتر بوده که ۱۶۵ کیلومتر در مسیر تهران– قم و مابقی در بخش قم-اصفهان به طول ۲۴۵ کیلومتر است، گفت: با توجه به اینکه می‌خواهیم از منابع تخصیص یافته شده هدفمند استفاده کنیم با توجه به اینکه زیرسازی قطعه قم-اصفهان انجام شده، ابتدا از این اسکوپ شروع خواهیم کرد اما به این معنا نیست که کاری در بخش تهران-قم انجام نمی‌شود.

تاخیر در زمان بهره‌برداری و اتمام به شرط تامین اعتبار

وی با تاکید بر اینکه همه تلاش‌مان را برای اتمام قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان به کار بسته‌ایم، افزود: گرچه در این پروژه‌ها نمی‌توان بازه زمانی دقیقی برای اتمام و بهره‌برداری مشخص کرد اما بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ساخت این خط ریلی  از سال ۱۳۹۳ در بازه زمانی پنج ساله برآرود شده است اما  فراز و نشیب‌ها و مشکلاتی داشت که تاخیر در آن به وجود آمده است.

معاون ساخت وتوسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌ها شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل با بیان اینکه نمی‌توان از هم اکنون آمار قطعی درباره میزان اعتبار مورد نیاز کل پروژه ارائه داد و در پایان کار امکان محاسبه هزینه‌ها و ارزش پروژه وجود دارد، ادامه داد: در این اسکوپ برنامه‌ریزی‌ها برای اتمام آن انجام شده و هر قدر که ال‌سی آن بازگشایی شود برای مراحل دیگر پروژه نیز برنامه‌ریزی کرده و عملیات اجرایی را متناظر با آن آغاز می‌کنیم.

خطیبی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه ریل مورد نیاز این پروژه از تولید داخلی تامین می‌شود یا از طریق واردات، اظهارکرد: با توجه به اینکه طرف چینی فاینانس این خط ریلی را تامین می‌کند، ریل و سایر تجهیزات مورد نیاز سهم طرف خارجی بوده و از آن طریق تامین خواهد شد اما از ریل ملی برای دیگر خطوط ریلی درحال ساخت استفاده خواهیم کرد.

وی درباره سرعت در نظر گرفته شده برای قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان با توجه به اظهارات وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس زیرسازی‌های صورت گرفته، از ابتدا سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت برای این پروژه در نظر گرفته شده بود که اخیرا این سرعت به ۲۵۰ کیلومتر کاهش یافت اما مجدادا با توجه به شرایط و تکنولوژی روز راه‌آهن پرسرعت در دنیا، آن را به همان سرعت ۳۰۰ کیلومتر برگرداندیم و هم اکنون در حال اعمال تغییرات برای رساندن سرعت بهره‌برداری به این سرعت هستیم.

پیش‌ از این سعید رسولی معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، درباره این پروژه گفته‌ بود که پروژه قطار سریع السیر تهران-قم- اصفهان متوقف نشده است اما در زمینه مسائل مالی و اعتباری با سازمان برنامه و بودجه اختلاف نظرهای داریم که امیدواریم به زودی حل و فصل شود. اما محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی دو روز پیش اعلام کرد: موانع این پروژه برطرف و عملیات اجرایی آن نیز آغاز شده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: قطار سریع السیر تهران قم اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۶۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد

به‌منظور احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان، قرارداد این پروژه مشارکتی شهرداری اصفهان با شرکت مپنا امروز (سه‌شنبه) امضا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شد.

در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

قرار است بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد، البته خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها تا ۶ سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از ۶ سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود.

احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749294

دیگر خبرها

  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است