Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با صدور بیانیه‌ای به مناسبت آغاز سال تحصیلی بر اهمیت سیاستگذاری و برنامه‌ریزی به منظور زمینه‌سازی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در متن این بیانیه آمده است:

بهار تعلیم و تربیت و آغاز سال تحصیلی مدارس، دانشگاه‌ها و سایر نهادهای آموزشی در ابتدای مهر ماه، می‌تواند به عنوان فرصتی مغتنم برای اندیشیدن در مورد مسائل کلان حوزه تعلیم و تربیت مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاد تعلیم و تربیت در هر جامعه به این اعتبار که مسئول و متکفل تولید سرمایه انسانی آن جامعه است یکی از مهم‌ترین نهادها محسوب می‌شود.

این اهمیت از آنجا ناشی می‌شود که نیروی انسانی توانمند؛ مبنا و پیشران هرگونه پیشرفت و ارتقاء در جوامع است و با توجه به این نکته نهاد تربیت کننده این سرمایه هم باید همواره مورد توجه باشد.

در نگاه اسلامی و الهی به تعلیم و تربیت که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نمود پیدا کرده است، برنامه‌ریزی برای تطور نهاد تعلیم و تربیت به سمت نهادی توانمند برای تعلیم و تربیت نیروی انسانی تراز نظام تربیت اسلامی به خوبی مورد توجه قرار گرفته است.

با نگاه و مداقه در مفاد این سند مهم و راهبردی مشاهده می‌شود که هم در مبانی نظری این سند و هم در بخش مربوط به فلسفه اسلامی تعلیم و تربیت مبانی نظری و فکری تربیت اسلامی به خوبی تبیین شده است.

همچنین در بخش مربوط به راهبردها و اقدامات این سند و با توجه به مباحث فکری مطرح شده در بخش‌های پیشین، برنامه‌های مشخص و مدون و ناظر به موقعیت فعلی و موقعیت مطلوب و همچنین توانمندی‌ها و... ترسیم شده است.

در موضوع آموزش عالی هم اسنادی مانند سند دانشگاه اسلامی، نقشه جامع علمی کشور و... به عنوان اسناد راهبردی و بالادستی این بخش، نقشه راه حرکت به سمت موقعیت مطلوب را با توجه به شرایط ملی و بین‌المللی و نقاط قوت و... تبیین کرده‌اند.

هدفمندی در مسیر تعلیم و تربیت و توسعه علم و فنآوری رکن مهم موفقیت است. بیانیه گام دوم ترسیم دقیقی از مسیر حرکت را ارائه کرده است و همه راهبردهای هفت گانه دانش بنیان و فرهنگ مبناست که نقطه هدف را دست یافتن به تمدن نوین اسلامی قرار داده است.

رهبر حکیم انقلاب «مدظله العالی» در این بیانیه مهم و راهبردی موضوع علم، فناوری و پژوهش و نیروی انسانی مومن، مستعد و کارآمد را به طور ویژه مد نظر قرار داده‌اند و با توجه به نقش نهاد آموزش و پروش، دانشگاه و حوزه علمیه در ساماندهی و نقش آفرینی در این دو حوزه مهم، در سال تحصیلی جدید باید تلاش و همتی مضاعف در تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب «مدظله العالی» در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مصروف شود.

به فرموده حکیم انقلاب اسلامی، برای ما چرا ماندن و چگونه ماندن بسیار مهم است. انقلاب اسلامی، انقلاب عزتمندی است که از ارزش های انقلاب اسلامی هرگز کوتاه نخواهد آمد. ما بدنبال پرورش نسلی قدرتمند و توانا هستیم که ظرفیت تمدنی و ارزشی انقلاب اسلامی را تا مرز ناامیدی دشمن از طمع ورزی نسبت به این سرزمین الهی، ادامه دهد و مرجع و منبع اصلی این "ظرفیت توانمندی سازی"،  آموزش و پرورش، آموزش عالی و حوزه های علمیه است.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامیداشت آغاز سال تحصیلی  ۱۳۹۹- ۱۳۹۸ به عنوان نخستین سال تحصیلی دهه پنجم انقلاب اسلامی - که معطر به عطر حضرت سیدالشهداء «ع» نیز هست – بر نقش مهم و حیاتی نهادهای آموزشی در تحقق اهداف خطیر انقلاب اسلامی تاکید می‌کند و با توجه به این نقش حیاتی، اهمیت سیاستگذاری و برنامه‌ریزی به منظور زمینه‌سازی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد را نیز مورد تاکید قرار می‌دهد.

بطور حتم تبدیل سرمایه انسانی به سرمایه اجتماعی از مسیر اعتماد به خدا، همکاری، همدلی و اعتماد به یکدیگر اهمیت راهبردی دارد. قدرت اجتماعی و اقتصادی ایران رکن مهم تقویت قدرت جمهوری اسلامی ایران در همه ابعاد است. فرهنگ اسلامی بنیان مهم و اصلی استقرار جامعه اسلامی و همکاری با سایر ملت های جهان است که لازم است همه عوامل تقویت کننده فرهنگ اسلامی را شناسائی و بر تقویت آن اهتمام ورزند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان