Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت از محیط زیست تصریح کرد: بنزین و گازوئیلی که در استان تهران توزیع می‌شود باید استاندار‌های محیط زیستی داشته باشد، اما در برخی جا‌ها انحراف‌هایی دیده شده است.

به گزارش عصرایران، کیومرث کلانتری که تا چند روز پیش مدیرکل محیط زیست استان تهران بود روز دوشنبه در مراسم معارفه مدیر کل جدید محیط زیست این استان اظهارداشت: همکاران محیط زیست در بخش پایش نسبت به سوخت توزیعی نظارت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایرنا، طی روز‌های گذشته برخی مسئولان محیط زیست اعلام کرده بودند که توزیع بنزین در برخی جایگاه‌های تهران باید مطابق استاندارد‌های یورو نبوده یا گوگرد آن‌ها بالاتر از استاندارد بوده؛ موضوعی که وزارت نفت آن را رد کرده است.

کلانتری در ادامه سخنان خود افزود: نظارت بر مراکز معاینه فنی نیز صورت می‌گیرد که عملکرد آن‌ها نقش مهمی در کیفیت هوای تهران دارد.

تولید روزانه ۱۱ هزار تن پسماند

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی با بیان اینکه بیش از ١١ هزار تن روزانه پسماند تولید می‌شود گفت: این تعداد پسماند مشکلات زیست محیطی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: همچنین سالانه ٨٥٠ میلیون مترمکعب پساب خانگی تولید می‌شود.
وی با اشاره به شناسایی ٤٧٦ واحد آلاینده در تهران گفت: این تعداد واحد باید عوارض آلایندگی پرداخت کنند تا صرف مسائل زیست محیطی شود.
کلانتری تاکید کرد: باید نظارت‌ها جدی گرفته شود تا واقعا این عوارض صرف مسایل دیگری نشود.
وی از شناسایی ٢٨ کانون بوی نامطبوع در تهران خبر داد و گفت: به وضعیت ٢٥ کانون رسیدگی شد و شاهد کاهش بوی نامطبوع در حوالی فرودگاه امام خمینی (ره) هستیم.

کاهش ٥٧ درصدی آلودگی هوای پایتخت در سال ٩٧
معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی خاطر نشان کرد: با هم افزایی دستگاه‌های مختلف در کارگروه کاهش آلودگی در استانداری تهران، شاهد کاهش ٥٧ درصدی آلودگی هوا در سال ٩٧ بوده ایم.
وی به ساخت ٩ پاسگاه محیط بانی اشاره کرد و گفت: از این تعداد ٦ پاسگاه به بهره برداری رسید و بقیه با پیشرفت ٩٥ درصدی آماده بهره برداری است.
کلانتری با بیان اینکه در مدت ٢سال مدیریت در محیط زیست به دنبال ٢رویکرد مهم بوده ایم گفت: تقویت زیرساخت ها، تبیین جایگاه محیط زیست و استفاده از ظرفیت‌های موجود از مهمترین برنامه‌ها بوده است.
معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی بیان داشت: سند پنج ساله محیط زیستی استان تدوین شده و منابع مالی آن دیده شده است.
وی گفت: ٦٦میلیارد تومان اعتبار برای محیط زیست استان تهران تخصیص یافته است که از این رقم٤٥ میلیارد تومان برای اعتبارات عمرانی و بقیه برای اعتبارات هزینه‌ای در نظر گرفته شده است.
کلانتری با تاکید بر اینکه بزرگترین چالش استان تهران، مسائل محیط زیستی آن است گفت: باید به این استان با نگاه ویژه‌ای نسبت به سایر استان‌ها توجه کرد.
وی افزود: بی آبی و افزایش جمعیت مهمترین چالش استان تهران در آینده خواهد بود که باید نسبت به آن تدابیری اندیشیده شود.
معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی خاطرنشان کرد: بیش از هفت میلیون دستگاه خودرو و موتورسیکلت در تهران وجود دارد که نتیجه آن افزایش آلودگی هوای تهران است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محیط زیست بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد