Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سرشناس سینما برای روخوانی یک کتاب صوتی با عنوان «تار شارلوت» اعلام آمادگی کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از هالیوود ریپورتر، مریل استریپ وارد دنیای ادبیات کودکان می‌شود. بازیگر سرشناس سینما و برنده جایزه اسکار وارد پروژه ضبط یک کتاب صوتی از کتاب کلاسیک «تار شارلوت» نوشته ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی وایت شد.

این کتاب که توسط پنگوئن رندوم هاوس آماده می‌شود، اولین کتاب شنیداری است که از این کتاب که سال ۱۹۵۳ برنده جایزه نیوبری شد، تولید می‌شود. البته خود نویسنده نیز ۵۰ سال پیش یک نسخه صوتی از این کتاب را با صدای خود تهیه کرده بود.

مریل استریپ با یک گروه کامل بازیگران که در نقش شخصیت‌های مختلف صحبت می‌کنند، این کتاب شنیداری را آماده می‌کند. استریپ راوی داستان است و نقش شخصیت‌ها را نیز چهره‌های دیگر اجرا می‌کنند. جانوئری لاووی در نقش شارلوت، کربی هیبورن در نقش ویلبور و مک‌لئود اندروز در نقش تمپلتون صداپیشگی می‌کنند.

«تار شارلوت» که اولین بار سال ۱۹۵۲ منتشر شد، درباره خوکی به نام ویلبور است که با عنکبوتی به نام شارلوت دوست است.

این اقدام با همکاری کتابخانه صوتی آمریکا انجام می‌شود که پیشتر کتاب‌های محبوبی، چون «آوای وحش» را توسط جف دانیلز، «جادوگر شهر آز» را توسط بروک شیلدز و پل راد و «داستان‌های پریان هانس کریستین آندرسن» را توسط موری آبراهام تهیه کرده بود.

نسخه شنیداری «تار شارولت» از ۲۹ اکتبر برای دانلود در دسترس علاقه‌مندان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مریل استریپ کتاب های صوتی بازیگر هالیوود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۹۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود

تین نیوز

شرکت کل راه آهن عراق موعد آغاز اجرای پروژه جاده توسعه را اوایل سال 2025 اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از الصباح، یونس خالد الکعبی، مدیرکل این شرکت گفت که پروژه جاده توسعه، پروژه ای بزرگ و عظیم است و بیش از 66 درصد از طراحی های راه آهن و 50 درصد از طراحی های مسیر زمینی آن انجام شده است.

وی افزود که بررسی خاک حدود هزار کیلومتر با میزان انجام کار 89 درصد در مناطق شمال بغداد تا مرزها و 85 درصد از جنوب بغداد تا فاو انجام شده است.

الکعبی به موافقت 7 استان که آخرین آن صلاح الدین بود با مسیر عبور جاده توسعه اشاره کرد و گفت که تنها موافقت بصره، کربلا و دهوک باقی مانده است.

مدیرکل شرکت راه آهن عراق گفت که در نشست های آتی با ترکیه، مسائل فنی که بسیار شده، مطرح خواهد شد و این مسائل به تفاهمات و توافق بر سر همه جزئیات با پیشرفت کار در این پروژه نیاز دارد.

پروژه جاده توسعه که اواخر ماه مه گذشته توسط محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اعلام شد، شامل مسیری زمینی و ریلی از عراق به ترکیه و بنادر آن است.

این مسیر از بندر فاو در بصره آغاز می شود و برنامه ریزی شده تا متشکل از یک جاده و راه آهن به طول یک هزار و 200 کیلومتر داخل خاک عراق و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه است.

بودجه این پروژه حدود 17 میلیارد دلار برآورد شده و در 3 مرحله اجرا می شود. مرحله نخست سال 2028 مرحله دوم سال 2033 و مرحله پایانی نیز سال 2050 تکمیل می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه