Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در کردستان؛ محمد حسین فیروزی در جلسه توسعه و محرومیت زدایی شهرستان سروآباد گفت: هر شخص، نهاد و موسسه‌ای که بخواهد برای توسعه و اعتلای کردستان قدمی بردارد قطعا با استقبال مدیران استان مواجه خواهد شد.

وی بە اقدامات در دست انجام بنیاد علوی در شهرستان سروآباد اشارە کرد و افزود: این بنیاد الگوی موفقی در راستای محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال در استان کرمان انجام دادە و همین برنامە را در شهرستان سروآباد می خواهد تکرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیروزی با بیان اینکە برای رشد و تعالی استان باید خط کشی ها کنار گذاشتە شود و مدیران با جدیت در راستای توسعە سروآباد با بنیاد علوی همکاری کنند، افزود: همە اقدامات باید درقالب شورای برنامە ریزی شهرستان انجام شود و ما از هر اقدامی توسط بنیاد علوی، بنیاد برکت و قرارگاە عمران و سازندگی و دیگر نهادها حمایت می کنیم.

معاون اقتصادی استاندار کردستان اظهار کرد: مدیران استان و بنیاد علوی وعده کرده اند که شهرستان سروآباد به یک الگوی موفق در توسعه تبدیل شود.

وی تخصیص صد در صدی اعتبارات و انجام پروژه های اولویت دار اشتغالزا را خواستار شد و گفت: شهرستان سروآباد با مجموعه ای از اقدامات می تواند به یک قطب گردشگری برای استان و کشور تبدیل شود.

فیروزی در ادامه سخنان خود به تشکیل ٨۵۰ گروه خودیار در سطح روستاهای استان نیز اشاره کرد و گفت: این گروه های خودیار که عموماً از زنان خود سرپرست و سرپرست خانوار تشکیل شده صندوقی ایجاد کرده اند و با حمایت مالی بهزیستی بصورت زنجیره ای همدیگر را ضمانت و برای توسعه کسب و کار خرد وام دریافت می کنند که بسیار کار موفقی بوده و در آینده بنا داریم گروه های خودیار را به یک هزار و ۲۰۰ گروه برسانیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان استانداری کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی

شرکت چینی هواوی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارد، تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌های آمریکایی از جمله هاروارد را از طریق یک بنیاد مستقر در واشنگتن، به صورت محرمانه، تامین مالی کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اسناد و اظهارات منابع آگاه، هواوی تنها سرمایه‌گذار یک رقابت تحقیقاتی است که از زمان آغاز به کارش در سال ۲۰۲۲، میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده است و صدها پیشنهاد از دانشمندان در سراسر جهان، از جمله دانشمندان دانشگاه‌های برتر آمریکا که پژوهشگران خود را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند، دریافت کرده است.

این رقابت توسط «بنیاد اپتیکا» که بازوی انجمن حرفه‌ای غیرانتفاعی «اپتیکا» است و تحقیقات اعضایش در زمینه نور، فناوری‌هایی مانند ارتباطات، تشخیص‌های زیست پزشکی و لیزرها را پشتیبانی می‌کند، مدیریت می‌شود.

طبق یک سند غیرعمومی که توسط بلومبرگ بررسی شده است، این بنیاد، ملزم نیست هواوی را به‌عنوان منبع مالی یا حامی برنامه رقابت، مشخص کند و وجود و محتوای این توافق‌نامه و روابط بین طرف‌ها نیز اطلاعات محرمانه تلقی می‌شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد هواوی که در شنژن چین مستقر است، با وجود شبکه‌ای از محدودیت‌های آمریکا که طی سال‌های گذشته در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر استفاده فناوری این کشور توسط پکن به عنوان ابزار جاسوسی اعمال شده است، از یک استراتژی، برای باقی ماندن در خط مقدم تامین مالی تحقیقات بین‌المللی استفاده می‌کند.

متقاضیان و مقامات دانشگاهی که بلومبرگ با آنها تماس گرفت و همچنین یکی از داوران مسابقه، اعلام کردند تا زمانی که یک خبرنگار از آنها سوال نکرده بود، از نقش هواوی در تامین مالی این برنامه اطلاعی نداشتند. تعدادی از متقاضیانی که با بلومبرگ مصاحبه کردند، گفتند: معتقدند که این پول از سوی بنیاد آمده است و نه یک نهاد خارجی.

تلاش محرمانه در واشنگتن، در تضاد با ابتکارات علنی هواوی در چندین کشور اروپایی است. به عنوان مثال، فرانسه و آلمان، با وجود توصیه کمیسیون اروپا مبنی بر اینکه تجهیزات این شرکت چینی به دلیل خطرات امنیتی از شبکه های کشورهای عضو حذف شود، میزبان مراکز علمی با برند شرکت هستند.

گزارش سالانه «بنیاد اپتیکا» در سال ۲۰۲۳، هواوی را در بخش فهرست «بزرگترین اهداکنندگان» که از زمان تاسیس این سازمان در بیش از دو دهه گذشته، بیش از یک میلیون دلار کمک کرده‌اند، تائید می‌کند. غول‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا پلتفرم، از جمله شرکتهایی هستند که در رتبه دوم اهداکنندگانی قرار دارند که ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌های اخیر از ترس از دست دادن بودجه منابع فدرال از جمله پنتاگون و بنیاد ملی علوم به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از محققان خواسته‌اند روابط خود را با هواوی قطع کنند. این موسسات همچنین سیاستهایی را تقویت کرده اند که دانشگاهیان را ملزم به افشای بودجه خارجی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • تحویل ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و ۱۰۰۰ فقره سند مالکیت در شهرک علوی
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان