Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و جهاددانشگاهی استان فارس مبادله شد.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، طی جلسه‌ای با حضور دکتر مظاهر بابایی رئیس جهاددانشگاهی و دکتر حبیب دانش منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، یک تفاهمنامه همکاری در ابعاد فرهنگی، آموزشی و پژوهشی امضا و مبادله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس در خصوص این تفاهمنامه گفت: این تفاهمنامه در زمینه ارائه خدمات آموزشی، اجرای دوره های آموزشی اشتغال محور به منظور کمک به پرورش دانش آموختگان متخصص و کارآمد و کارگاه های آموزشی، پروژه های تحقیقاتی، برنامه های فرهنگی و امور کار آفرینی و اشتغال فارغ التحصیلان و حوزه های خدمات تخصصی ( درمانگاه ، آزمایشگاه تشخیص طبی و ژنتیک ، مشاوره ژنتیک ، مشاوره روانشناسی و تحصیلی)  از محورهای این همکاری همه جانبه مبادله شده است

وی گفت: در این تفاهمنامه جهاددانشگاهی فارس متعهد به تدوین و اجرای رشته‌های جدید بر حسب نیاز استان و ارائه خد مات تخصصی در حوزه سلامت به دانشجویان و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی استان و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت مورد نیاز دانشجویان، مدرسان و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی استان، نگهداری و پشتیبانی سرورهای مراکز آموزشی و تأمین نرم افزارهای مورد نیاز، انعکاس اخبار دانشگاه علمی کاربردی استان فارس و مراکز آموزشی استان در خبرگزاری‌های دانشجویان ایران و ایکنا، تشکیل پرونده سلامت ( جسمی و روانی ) برای دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان و همکاری در برگزاری دوره ها، نشست ها، نمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی، فعالیت های پژوهشی نظرسنجی، فرهنگی و کار آفرینی است.

دانش منش همچنین گفت: دانشگاه علمی کاربردی نیز متعهد به شناسایی و تعریف موضوع برای پروژه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، کارآفرینی و خدمات تخصصی و اعلام به جهاددانشگاهی، فراهم کردن شرایط لازم برای استفاده دانشجویان و کارکنان مراکز آموزشی و واحد استانی از خدمات تخصصی جهاددانشگاهی و معرفی دانشجویان و کارکنان مراکز آموزشی استان و واحد استانی برای استفاده از خدمات مشاوره ای، مربیگری و آموزشی در زمینه کار آفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی همچنین همکاری در نیاز سنجی، تدوین و اجرای دوره های آموزشی مورد نیاز جامعه، معرفی دانشجویان مراکز آموزشی استان به جهاددانشگاهی برای تشکیل پرونده سلامت، معرفی خدمات تخصصی جهاددانشگاهی به مراکز و ایجاد تسهیلات و امکان بهره برداری آنها از این خدمات در چارچوب تفاهم نامه و حمایت از تدوین و اجرای بسته های آموزشی و مشاوره ای کار آفرینی برای دانشجویان و دانش آموختگان است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس با بیان اینکه مدت اعتبار این تفاهم نامه 3 سال است، بیان کرد: مادامی که هیچیک از طرفین به صورت کتبی درخواست لغو و یا تغییر در آن نداده باشند این تفاهم نامه دارای اعتبار خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۸۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی