Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبرمعظم انقلاب در سال‌های اخیر نسبت به نفوذ دشمن در دستگاه‌های کشور هشدار دادند تا جایی که فرمودند «همه هسته‌های فکری، فرهنگی، عملی و جهادی هر کدام کار کنند؛ مستقل آتش به اختیار باشند». ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۸ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، حضرت آیت‌الله خامنه‌ایرهبر معظم انقلاب طی سال‌های اخیر نسبت به نفوذ دشمن در دستگاه‌های کشور هشدار دادند و برخی این هشدارها را جدی نگرفتند، نفوذ بیش از همه در مباحث  و مراکز فرهنگی خود را نشان داده بود تا جایی که معظم له در تحلیل شرایط  عبارت «ولنگاری فرهنگی» را به کار بردند؛ رهبر معظم انقلاب از اختلال در دستگاه‌ها لب به گلایه گشودند،گفتند: « گاهی اوقات احساس می‌شود دستگاه‌های مرکزی و فرهنگی و سیاسی دچار اختلال‌لند و تعطیلند» این اختلال سبب شد رهبر معظم انقلاب یک بار دیگر صریح‌تر از قبل سخن بگویند و فرمودند «همه هسته‌های فکری، فرهنگی، عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل آتش به اختیار باشند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا سال‌ها است که مقام معظم رهبری از یک جنگ همه جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داده‌اند. جنگی که به مانند جنگ‌های نظامی نیست و در آن «فرهنگ» مورد هجمه قرار گرفته است؛ عباراتی همچون «شبیخون فرهنگی» «تهاجم فرهنگی» «جنگ نرم» و هشدار رهبر انقلاب که فرمودند « انگیزه‌هایی وجود دارد که یاد شهدا به فراموشی سپرده شود. نگذارید غبارهای فراموشی روی این خاطره‌های گرامی را بگیرد» از جمله واژه‌ها و عباراتی بوده  که از بیان رهبرمعظم انقلاب بسیار شنیده شده است.

در همین راستا خبرنگار تسنیم با رحیم مسیح از جوانان انقلابی که سال‌هاست آتش به اختیار در اماکن عمومی و خصوصی حضور یافته و به دستور رهبر انقلاب لبیک گفته است به گفت و گو پرداخت.

سخن خویش را این گونه آغاز می‌کند و می‌گوید:رحیم مسیح مسئول کتابخانه مرکز فرهنگی و موزه دفاع‌مقدس شهرستان دزفول هستم.

وی در باره شروع اجرایی این طراح، افزود: از سال 94 این طراح را به صورت آتش به اختیار شروع کردم و تا به الان هم به لطف خدا و شهدا تداوم دارد. در این طرح کتاب‌های زیادی از شهدا از قبیل دختر شینا، عصمت، جوانمرد قصاب، آسمان خبری دارد و نیز دزفول به روایت کودکان را در امکان عمومی و خصوصی با معرفی و ترویج  فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و همچنین معرفی و سبک و سیره زندگی شهدا را بیان کرده‌ام؛ طرح معرفی کتاب در 195 مدرسه ابتدایی، راهنمایی و دبیرستانی دخترانه و پسرانه در طول 4سال تحصیلی از سال 94 آغاز و تا به الان ادامه دارد.

واکنش معاون وزیر آموزش و پرورش به حذف نام شهدا از کوچه‌ها؛ شهدا به ملت ایران‌ عزت دادندرئیس شورای اسلامی شهر قزوین: حذف نام شهدا در تابلوهای شهری قزوین صحت نداردامام جمعه موقت یزد: حذف نام شهدا از معابر خیانت بزرگی به انقلاب اسلامی است

رحیم مسیح درباره انگیزه و هدف خود این‌گونه می‌گوید: با تأسی گرفتن از رفتار پیامبر اسلام (ص) که طبیبٌ دَوّارٌ بِطبِّه بود، تصمیم گرفتم که پیشخوان کتابخانه را در فضای حیاط مدارس و اماکن عمومی برای تمام سنین بر پا کنم و با حضور خود در مدارس به معرفی کتاب‌ها، تشویق و ترغیب دانش‌آموزان به مطالعه کتاب با هدف احیاء فرهنگ کتابخوانی در نسل امروز، آشنایی با فرهنگ و ایثار شهادت و رشادت و بزرگی شهدا بپردازم.

وی ادامه می‌دهد: طبق گفته پیامبراسلام (ص) «العلم فی الصخر کالنقش فی الحجر» آموختن علم در دوران کودکی همچون نقش است که بر روی سنگ حک می‌شود، و بنا به گفته امام خمینی (ره) که فرمودند «به دبستان‌ها برسید که دانشگاه‌ها دیر است» و نیز مقام معظم رهبری که فرمودند «کودکی را در یابید که نوجوانی و جوانی دیر است». در همین راستا من هم با توجه به تاثیر پذیری کودکان بر خود تکلیف دانسته که گروه هدف و مخاطب خود را در امر مطالعه و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در مدارس حضور داشته باشم.

وی در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه این کار فرهنگی موفق و تأثیرگذار است، اظهار داشت: تأثیر این برنامه این‌گونه بود که علاوه بر رضایت کادر مدارس از کلیّت طرح، به نقد و بررسی این طرح پرداخته و با ارائه پیشنهادات، استمرار اجرای بدون عیب آن را در مدارس از ضروریات و نیازهای فرهنگی، علمی، تربیتی دانش‌آموزان دانستند.

رحیم مسیح در باره بازتاب و برخورد دانش‌آموزان می‌گوید: ایجاد رضایت قلبی، لذت و نشاط روحی در بچه‌ها، تعداد کثیری از کودکان به مطالعه کتاب علاقمند شدند، برخی از کودکان به بیان خاطرات خود از علاقمندشدن به کتاب و کتابخوانی گفتند، تعداد دیگر از کودکان درخواست خریدن کتاب معرفی شده را داشتند، همچنین دانش آموزانی که به مضرات رسانه و از جمله موبایل پی برده و تصمیم گرفتند که برای رشد فرهنگی و علمی خود، بیشتر اوقات به کتابخوانی مشغول شوند.

وی در این باره ادامه می‌دهد: بعد از اجرای طرح از مدیر و کادر مدارس نظرخواهی می‌شد که تمام مدارس از کلیت این طرح راضی بوده و برخی از آنها پیشنهادات و انتقاداتی برای این طرح داشته و هر کدام از این پیشنهادات قابلیت اجرا داشتند آن پیشنهاد را در مدرسه بعدی اعمال می‌شد؛ از جمله پیشنهاداتی که گفته شد این طرح را در یک سالن اجتماعات برای تمامی دانش‌آموزان  و خانواده‌های آنها اجرا شود تا بتواند یک ایده برای شهرهای دیگر باشد.

 

گفت و گو از فاطمه دقاق نژاد

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کارهای بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبردهای کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آنها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آنها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

کد خبر 6092267

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)