Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرماه سال 95 بود که دو پروژه کلان احداث میدان‌بار و بازار پرندگان دو اولویت سازمان شهرداری در 6 ماهه دوم همان سال عنوان شد و اینکه هر دو پروژه در حال پیگیری و انجام کار است.

به گزارش ایسنا، پس از گذشت 3 سال از وعده احداث بازارچه پرندگان هنوز هم وقتی از خیابان باباطاهر گذر می کنیم عابرانی را می بینیم گرد فروشندگان کبوتر، مرغ و خروس و جوجه و همچنان زیر مغازه سیسمونی فروشی در بازار مظفریه بازارچه ای را که بوی نامطبوع پرندگانش از چند فرسخی هم آزاردهنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می رسد وعده 3 ساله شهرداری برای انتقال پرنده فروشان از مرکز شهر به مکانی دیگر هنوز تحقق نیافته و درگیرودار بروکراسی اداری و جذب سرمایه گذاری است که بتواند هفت خان رستم را طی کند و این بازار را بسازد.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان باز هم بعد از گذشت این همه سال، به خبرنگار ایسنا خبر احداث بازارچه پرندگان را می دهد و می گوید: به‌زودی مکان جدیدی برای پرنده‌فروشان همدان احداث می شود که در حال حاضر در مرحله تکمیل مکاتبات اداری و مذاکره با سرمایه‌گذاران قرار دارد.

جواد عاشوری درباره وضعیت کنونی بازار پرنده فروشان همدان، اظهار می کند: با توجه به وضعیت نامناسب بازار قبلی در انتهای خیابان اکباتان و مساعدت مسئولان مکانی به‌صورت موقت و تازمان احداث محل نهایی، از تیرماه سال گذشته در مجاورت ترمینال ملایر درنظر گرفته شده بود که مالکیت آن در دست شهرداری بوده و 64 غرفه در آن فعال است.

وی در پاسخ به وضعیت کنونی محل احداث نهایی بازار پرندگان، بیان می کند: با توجه به مشکلاتی که برای فروشندگان و شهروندان ایجاد شده، مکانی در میدان امام حسن(ع) با مساحت 3.5 هکتار درنظر گرفته شده که مکاتبات اداری تکمیل شده و مذاکرات با سرمایه گذاران در حال انجام است و به‌زودی احداث این پروژه آغاز می‌شود که پس از پایان کلیه بازارهای فروش به این مکان منتقل می‌شوند.

عاشوری با اشاره به اینکه 30 تا 35 فروشنده پرنده در بازارچه مظفریه فعال هستند، ادامه می دهد: به تمامی فعالان حاضر در آن بازار در زمینه ضرورت تغییر کاربری مغازه‌ها اطلاع‌رسانی شده است و به‌زودی به مکان جدیدی منتقل می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بروکراسی اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر آموزش و پرورش بندرانزلی گفت: به مناسبت هفته مشاغل؛ غرفه صنایع دستی و تولیدات محلی به همت دانش‌آموزان در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان در حال برگزاری است.

محمود یوسفی‌فر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت هفته مشاغل که در تقویم رسمی کشور هفته اول اردیبهشت ماه نام گذاری شده و با هدف آشنایی دانش آموزان با کسب و کار همچنین کسب تجربه از حضور در بازار، غرفه صنایع دستی در محوطه آموزش شهرستان بندرانزلی امروز افتتاح و برای بازدید عموم به مدت سه روز دایر است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۲۶ غرفه است، افزود: این غرفه‌ها شامل موارد مختلفی از محصولات منطقه و استان از جمله حصیربافی، سفال، عروسک بافی، نان محلی و انواع ترشی است که توسط خود دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم به همراهی خانواده‌هایشان تهیه و در معرض دید عموم قرار گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی گفت: انتخاب شغل مناسب، از ابتدایی ترین و ضروروی‌ترین مسائلی است که همواره با زندگی نوع بشر همراه بوده و قسمت مهمی از حیات او را تشکیل می‌دهد. شخصیت و منزلت اجتماعی و فردی انسان، در گرو کار و فعالیت همیشگی است تا دست نیاز پیش دیگران دراز نکند و بتواند عزت نفس خود را حفظ و استعدادهای خود را شکوفا کند.

وی افزود: نظر به منویات مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از تولید داخلی و در راستای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش کشور مبنی بر مهارت آموزی و آموزش همراه با تولید و بسط رشته‌های مهارت محور، در واقع هدف اصلی از برپایی این آئین هدایت تحصیلی و آشنایی جوانان با مشاغل بومی و محلی است.

 یوسفی‌فر با بیان اینکه در همین راستا علاوه بر آموزش‌های تئوری در مدارس به ویژه در دوره های متوسطه اول و دوم، آموزش‌های عملی کسب و کار نیز برای دانش آموزان جهت کسب آمادگی های اولیه ورود به بازار کار مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: در طول سال در مناسبت‌های مختلف به صورت جدی به این مساله پرداخته می‌شود.

وی تصریح کرد: قطعاً این تجربه می‌تواند علاوه بر ایجاد خاطره خوش برای دانش‌آموزان، به عنوان یک تجربه اولیه از ورود به بازار کار با توجه به مهارت‌هایی که دانش آموزان دارند می‌تواند محسوب شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: استقبال شهروندان از این غرفه‌ها، علاوه بر تشویق دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای آن‌ها می‌تواند فرصتی برای بازدید از هنرهای بومی و محلی شهرستان بندر انزلی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • بهره برداری از توقفگاه خودرو‌های سنگین شهرک دانش، به زودی