Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@21:32:13 GMT

خانه های مبلغ در تهران راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۶۶۹۱۵

خانه های مبلغ در تهران راه اندازی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سهرابی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در جلسه ساماندهی گروه های تبلیغی دانش آموزی با ذکر این نکته که مساله تبلیغ از حوزه شروع می شود، گفت: اگر حوزه بتواند در خودش تغییری ایجاد کند و اصلاح شود، تبلیغ و به تابع آن مسائل دیگر نیز سر و سامان پیدا می کنند. حوزه تهران نیز به لحاظ هویتی با قم متفاوت است و اگر این هویت به درستی فهم نشود، کماکان مشکلات نفری و ساختاری در امر تبلیغ وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون هویت بخشی مناسبی برای طلبه های تهرانی صورت نگرفته، بعد از درس، این سردرگمی جنس فعالیت در کارهایشان دیده می شود. اگر هویت طلبه تهرانی را بفهمیم، گونه دیگری از کار علمی و دانشی پیشنهاد خواهد شد که متفاوت از مدلی است که در قم می تواند تحصیل کند. ما قم را حوزه پشتیبان می دانیم.

وی ادامه داد: هویت طلبه حوزه تهران، هویتی است که دانش آن در میدان عمل بوجود می آید. طلبه تهران بر خلاف قم پیشران است نه پشتیبان و باید در میدان عمل بجنگد. طلبه ای که در محله ای به سراغ آسیب های اجتماعی می رود، در صحنه عمل، دانش مورد نیاز را نیز کسب می کند. نگاه ما به حوزه دانش در تهران باید متفاوت باشد. طلبگی در صحنه عمل شکوفا می شود. طلبه به دنبال دغدغه ای که پیدا کرده، دانش، مهارت ها و ارتباطات خود را حول همان دغدغه سر صحنه شکل می دهد.

سهرابی با بیان این مطلب که ما باید کمک کنیم گروه های طلبگی ممهز در یک عرصه، موضوع و مساله به صورت تخصصی شکل بگیرد، افزود: البته گروه تخصصی نه به معنای عام آن، یعنی طلبه به اسم یک رشته ورود کند. در واقع طلبه ای که خودش را ممهز کرده به یک دغدغه و مساله ای و می خواهد در آن ورود کند. باید ابتدا این استعدادیابی در طلبه ها شکل گیرد تا بر اساس دغدغه هایشان، بر سر آن کار سوق داده شوند. باید از خود طلبه ها این گروه های تخصصی شکل بگیرد تا این عرصه ها را راهبری کنند و به همراه آن گروه های پشتیبانی وجود داشته باشد تا گروه اولیه در صحنه تنها نماند و به مرور زمان با هسته سازی هایی که شکل می گیرد، این گروه ها در صحنه عمل افزایش پیدا کنند.علاوه بر اینکه گروه های تخصصی تبلیغی باید شکل بگیرند، باید از بین طلبه ها کسانی باشند که راهبری تخصصی انجام دهند و این یک نیاز اصلی و اساسی است که خلا آن به شدت احساس می شود. باید کسانی در یک سطح بالاتر که خودشان در میدان عملیات حضور دارند، این گروه ها را تشکیل دهند و به پشتیبانی از آن ها بپردازند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: نیاز دیگر گروه های تبلیغی، خانه های مبلغ است که باید شکل بگیرد؛ به این صورت که عده ای طلبه بدون تعین و اصطلاحا نیروی آزاد در محله ها حاضر باشند تا خلاها، آسیب ها و موارد مورد نیاز امر تبلیغ را شناسایی کرده و به عنوان یک واسط با گروه های تبلیغی عمل می کنند. کاری که ما در سازمان تبلیغات انجام می دهیم این است که کمک کنیم این جنس از طلبه ها نیز شکل بگیرد. طلبه هایی بدون تعین ولی کارآمد در فضای راهبری فرهنگی و تبلیغی و یکی از کارهای مهم این طلبه ها این است که مردم را به صورت مستقیم وارد میدان عمل کنند تا با آن ها فعالیت های مشترک انجام دهند.

کد خبر 4730867

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی مبلغان دینی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اربعین حسینی معرفی کتاب کنفرانس بین المللی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اربعین 98 عاشورا اصول فقه گام دوم انقلاب مجمع عالی حکمت اسلامی فعالیت های قرآنی نشست علمی فلسفه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۶۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!

در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روز‌ها بسیاری از آن‌ها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آن‌ها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آن‌ها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: «ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

دیگر خبرها

  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت