Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@14:08:29 GMT

کشاورزان خسارت‌دیده از سیل پلدختر فراموش نشوند

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۳۵۸۳

کشاورزان خسارت‌دیده از سیل پلدختر فراموش نشوند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی روز شنبه در یادواره شهدای جهادگر این شهرستان با انتقاد از نحوه برگزاری این یادواره اظهار داشت: یادواره ها  در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا اقدام بسیار خوبی است که باید با قوت، قدرت، عظمت و در خور شأن شهدا برگزار شود.

وی افزود: هدف دشمن این است که ما نسبت به یاد و خاطره شهدا فراموشی بگیریم، از این رو نباید هیچ گاه یاد شهدا و دفاع مقدس را فراموش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه پلدختر با بیان اینکه یادواره شهدای جهادگر نباید تنها در قالب روزشمار دفاع مقدس برگزار شود، خطاب به مسئولان جهاد کشاورزی پلدختر از آنان خواست که در یک  فضا و فرصت مناسب و با یک رویکرد جدید یادواره ای ویژه شهدای جهادگر با شرکت مردم، به ویژه کشاورزان و روستاییان برگزار کنند.

حجت الاسلام موسوی به آسیب ها و خسارات سیل در حوزه کشاورزی در پلدختر اشاره کرد و افزود: سیل فروردین ماه ۹۸ حجم بسیار سنگینی از خسارات به کشاورزان پلدختری وارد کرد، این در حالیست که معیشت مردم در این منطقه و منبع درآمد آنها کشاورزی است.

وی خاطرنشان کرد: کشاورزان خسارت دیده از سیل پلدختر به عنوان زحمتکشان مولد نباید فراموش شوند بلکه لازم است مسئولان وزارتخانه نسبت به این امر مهم به طور ویژه اقدام کنند و مدیران استانی و شهرستانی نسبت به احقاق حقوق این کشاورزان، تلاش بیشتر به خرج دهند و از مسئولان بالادستی این رسیدگی را مطالبه کنند.

امام جمعه پلدختر افزود: رسیدگی به جبران خسارات کشاورزان سیل زده پلدختری یک اقدام جهادی می‌طلبد و ضرورت داشت وزارتخانه یک استان معین را به این منظور در پلدختر بسیج می کرد.

حجت الاسلام موسوی گفت: در جریان وقوع سیل فروردین ماه ۹۸ باغات انجیر بخش معمولان پلدختر زیر گل و لای رفت و اگر اقدام گروه‌های جهادی سپاه پاسداران نبود، این باغات زیر خاک مدفون می شد.

وی افزود: مسئولان با تکیه بر این حرف که خسارات کشاورزی پرداخت می شود، مانند سیل زدگانی که وسایل نقلیه خود را از دست دادند و استاندار لرستان آب پاکی را روی دست آن‌ها ریخت که هیچ برنامه‌ای فعلاً در این رابطه در دستور کار نیست، باعث ایجاد توقع در کشاورزان نشوند بلکه اقدام عملی و جهادی کنند تا این زحمتکشان به حق خود برسند.

امام جمعه پلدختر یادآور شد: نامه ای مکتوب مبنی بر از بین رفتن تولید در پلدختر سیل زده در سال رونق تولید به دفتر مقام معظم رهبری ارسال شود تا در این رابطه اقدامی جهادی صورت گیرد.

کد خبر 4731407

منبع: مهر

کلیدواژه: سیل پلدختر امام جمعه پلدختر سید محسن موسوی هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی اربعین 98 بوشهر شیراز شهرکرد اجلاس جاده ابریشم گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه بیرجند استانداری سمنان بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی