Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: از ابتدای کار شورا در زمینه جذب سرمایه‌گذاری تلاش‌های زیادی انجام شده‌است. شهر مشهد قابلیت و ظرفیت‌هایی دارد که اگر به خوبی از آن استفاده شود در رونق بخشیدن به اقتصاد، توسعه و عمران شهری کمک شایانی می‌شود.

حمیدرضا موحدی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص عملکرد دوساله شهر مشهد اظهار کرد: وعده ما تغییر در شیوه مدیریت شهری، نگاه فرهنگی شهروندان، امید و نشاط بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر نیاز به نشاط را با مطالعات انجام شده و پاسخ به‌موقع به آن با استفاده از مشارکت بالا و رأی قاطع برای لیست امید اصلاح‌طلبان مشهد توانسته‌ایم دریافت کنیم.

وی افزود: از ابتدای کار شورا در زمینه جذب سرمایه‌گذاری تلاش‌های زیادی انجام شده‌است. شهر مشهد قابلیت و ظرفیت‌هایی دارد که اگر به خوبی از آن استفاده شود در رونق بخشیدن به اقتصاد، توسعه و عمران شهری کمک شایانی می‌شود و این عملکرد به طور غیر مستقیم در افزایش اشتغال و سطح درآمد نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، بیان کرد: تا کنون فعالیت‌های زیادی در این راستا انجام شده، اما موانع زیادی در سر راه وجود داشته و دارد؛ زیرا دیدگاهی خاص در بخش‌هایی از جامعه ما در سطح مسئولان و غیرمسئولان وجود دارد.

موحدی‌زاده ادامه داد: راهی جز سرمایه‌گذاری برای اشتغال و رونق اقتصاد شهری وجود ندارد. با این حال برخی شورای پنجم را متهم می‌کنند که با حمایت از سرمایه‌گذاران و پروژه‌های سرمایه‌گذاری هویت مذهبی شهر را کم‌رنگ می‌کنند، در حالی‌که باور اصلی شورای شهر پنجم این است که  هویت و کانون شهر مشهد بارگاه امام رضا(ع) است و انگیزه افراد برای ورود به شهر مشهد زیارت بارگاه امام رضا(ع) است و این امر منافاتی با سایر ظرفیت‌ها و قابلیت‌های شهر ندارد.

 نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، تاکید کرد: شهر مشهد سابقه تاریخی دارد. مشهد از طرف شمال شرق چهارراهی‌ست که با افغانستان، ترکمنستان، شمال و شرق کشور ارتباط برقرار کرده و این موقعیت تاریخی یک مزیت نسبی از جهت تجارت و سیاحت برای مشهد ایجاد کرده و عاملی برای رونق دادوستد است.

موحدی‌زاده خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که مسوولان دوراندیشی کنند و به ما اجازه دهند تا در چارچوب قانون از اختیارات خود استفاده و سرمایه‌گذران را جذب شهر کنیم و برای آن‌ها اعتماد، امنیت و منزلت ایجاد شود؛ زیرا اگر این شرایط برای آن‌ها فراهم نشود حاضر به سرمایه‌گذاری نخواهند بود. بنابراین صحبت‌هایی که از نظر علمی و عقلی ثابت نشده و باعث فرار سرمایه‌گذار می‌شود را نباید مطرح کرد؛ زیرا ضرر آن متوجه خود و فرزندان ما می‌شود و در راستای هم‌افزایی بین مسوولان استانی و جذب سرمایه‌گذار، تلاش‌های زیادی در دو سال گذشته شده است.

وی ادامه داد: استراتژی ما برای دو سال آینده این است که با ایجاد هم‌افزایی بین دستگاه‌های مختلف اداره‌کننده شهر از ظرفیت‌های بالقوه آن استفاده و آن‌ها را به ظرفیت‌های بالفعل تبدیل کنیم. این امر مستلزم مشارکت بیشتر مردم است و تلاش خواهیم کرد سمن‌ها، نهادهای مدنی و سازمان‌های مردم‌محور را تقویت کنیم؛ زیرا اگر مردم بخواهند با ما مشارکت داشته باشند باید یک سازمان اجتماعی را تشکیل دهند و اساسنامه، هدف و قدرت داشته باشند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: مهم‌ترین فعالیت شورا در این دو سال افزایش نشاط و شادی در بین جوانان است و صرفاً با تعطیل‌کردن بعضی مراسمات و مخالفت با بعضی از نیازهای فرهنگی و هنری مثل موسیقی، تئاتر، سینما و انجمن‌های شعر و ادب که جاذبه جمعیتی هستند، باعث انزوا و افسردگی جوانان و اجتماع می‌شود. امروزه با وجود مشکلات در جامعه از قبیل تحریم‌ها و برخی سوءمدیریت‌ها باید به جوانان نشاط و امید داد.

وی افزود: شاید ما نتوانسته‌ایم به حداکثر نیاز جوانان پاسخ داده‌ باشیم، اما باید حداقل خواسته‌ها را تامین کنیم؛ زیرا اگر نیازهای جامعه برطرف نشود شکاف‌های اجتماعی به وجود می‌آیدکه در درازمدت برگشت‌ناپذیر است.

موحدی‌زاده بیان کرد: تصمیم داریم در دو سال آینده موانع سرمایه‌گذاری را برطرف و رونق شهری را افزایش دهیم و در جهت ارتقاء شاخص شهرنشینی که شامل سرانه‌های فضای سبز، سرانه‌های دسترسی، ایستگاه‌های اتوبوس، تاکسی، قطارشهری و تمام آیتم‌هایی که می‌تواند در رفاه شهروندان و شهر موثر باشد تلاش کنیم و آنچه را که به تصویب رسانده‌ایم به مرحله اجرا در آوریم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، در خصوص انتقاد به عملکرد شورا در این دوسال اظهار کرد: یکی از ضعف‌های شورا در طول این مدت، ضعف در اطلاع‌رسانی بوده است. ما نیاز به یک برنامه جامع اطلاع‌رسانی دو سویه بین پارلمان و مدیریت شهری و با مردم و حتی منتقدین داریم ولی متاسفانه هنوز نتوانسته‌ایم به آن جامه عمل بپوشانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۳۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • صدای پای بازیکن نام آشنا در استقلال گوش می‌رسد/ این شادی گل بی دلیل نبود!