Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید طهماسبی‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر برخورد قاطع با متصرفان زمینهای ملی و متخلفان تغییر کاربری تاکید و بیان کرد: بخشی از روستای عارفی شامل زمینهای ملی و بخش عمده ای از آن نیز در تملک آستان قدس رضوی است اما تملک اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت به زمینهای کشاورزی به هیچوجه مانع از اعمال و اجرای قانون حفظ کاربری زراعی و باغی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس مالک باغ یا زمین مزروعی به هیچوجه حق ندارد بدون اخذ مجوز از مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی در زمین کشاورزی یا باغ خود اقدامی کند که مشمول تعاریف تغییر کاربری است.

رئیس جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: ضرورت تغییر کاربری زمینهای زراعی و باغی در کمیسیون مربوطه تشخیص داده می شود بنابراین می‌بایست برای هر امری در زمینه گردشگری، ساخت باغ، خانه،  دیوار،  اتاقک و هرگونه تغییر کاربری مجوز صادر شود، در غیر این صورت برخورد قانونی و اعمال مقررات با مورد تخلف صورت می‌گیرد.  

وی گفت: ضمن شکایت کیفری از متخلفان، احکام مجازات سنگین برای با متصرفان زمینهای ملی و متخلفان تغییر کاربری در نظر گرفته می‌شود.  

طهماسبی‌زاده افزود: بنابراین مقام قضایی به موضوع تخلفات و تصرفات غیرمجاز در زمینهای روستای عارفی ورود کرده و به زودی با عوامل تخلف و مظاهر آن برخورد قانونی صورت می‌گیرد.  

وی ادامه داد: تاکنون ۱۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح ۳۵ هکتار زمینهای این روستا شناسایی شده است.  این تخلفات شامل تصرف غیرمجاز،  دیوارکشی، ساخت بنا و  تعدادی استخر هستند.

روستای عارفی در بخش احمدآباد شهرستان مشهد و ۱۴ کیلومتری جنوب این کلانشهر واقع است.

۷۴۹۶/۱۸۵۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مشهد تغییر کاربری اراضی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۰۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود محمودی گفت: در پی احتمال استفاده از دستگاه ماینر در یک واحد مسکونی در روستای دودهک دلیجان، ماموران انتظامی در منطقه حضور یافتند.

وی ادامه داد: پس از بازرسی هشت دستگاه ماینر (مبدل ارز دیجیتال) کشف شد که در این زمینه پرونده تشکیل و در مراجع قضایی در حال رسیدگی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: جمع آوری ماینرهای غیرمجاز در دستور کار جدی قرار دارد و مردم در صورت مشاهده و آگاهی از فعالیت ماینرهای غیرمجاز می‌توانند مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱و سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰ اعلام کنند و ضمن رعایت سطح محرمانگی، از پاداش‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

محمودی تاکید کرد: استفاده غیرمجاز از شبکه برق برای استخراج رمز ارزها باعث اختلال در تامین برق‌رسانی به مشترکان و خسارت به لوازم برقی می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: ۱۷ هزار دستگاه ماینر تاکنون در استان شناسایی و جمع آوری شده است که بار مصرفی آنها معادل ۴۸ مگاوات به میزان پنج درصد پیک بار مصرفی و معادل برق مصرفی سه شهر تفرش، آشتیان و کمیجان بوده است

کد خبر 6093119

دیگر خبرها

  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • اطلاعیه قطعی گاز در کرج
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ