Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نصرآبادی پیش از ظهر دوشنبه در نشستی با اصحاب رسانه با بیان اینکه حفاظت از عرصه های منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی و خدادادی نیازمند مشارکت آحاد جامعه است، افزود: همیاران طبیعت یکی از مهمترین ظرفیت های موجود در راستای فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و مشارکت داوطلبانه در امر حفاظت از این سرمایه های عظیم  هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح همیاران طبیعت بیان کرد: این طرح در سال ۱۳۷۷ تهیه  و در سال ۱۳۸۶  پس از بازنگری با امضای ریاست محترم وقت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به استانها ابلاغ شد.

نصرآبادی ادامه داد: در طرح همیار طبیعت، افراد علاقمند و دوستداران منابع طبیعی به طور داوطلبانه و به قصد خدمت به منابع طبیعی کشور جذب  تا پس از سپری نمودن دوره های آموزشی مرتبط در قالب همیاران طبیعت مروج، محافظ و دانش آموز سازماندهی می شوند.

وی اظهار کرد: همیار طبیعت به فرد یا افرادی برای پیشبرد اهدافی مانند ترویج فرهنگ منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امور حفظ، احیاء، توسعه و بهره برداری  صحیح از منابع  طبیعی گام بر می دارند.

نصرآبادی با بیان اینکه همیاران طبیعت در سه گروه دانش آموزی، مروج و محافظ قرار می گیرند، افزود: تمام سطوح دانش آموزی اعم ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان که علاقه مند به طبیعت و فعالیت در زمینه ی ترویج فرهنگ منابع طبیعی باشند می توانند در این طرح شرکت کنند.

وی ادامه داد: همچنین گروه همیار مروج تمام علاقه مندان و دوستداران منابع طبیعی اعم از دانشجویان، طلات، اساتید و مدرسین، شورا های اسلامی، دهیاران و سایر اقشار جامعه که در زمینه ارتقاء فرهنگ منابع طبیعی کوشا هستند را شامل می شود.

نصرآبادی افزود: تمام اقشار جامعه به خصوص مجریان و بهره برداران طرح های منابع طبیعی  که تمایل به همکاری در کنترل عوامل عامل تخریب و احیاء منابع طبیعی دارند، می توانند در گروه همیار طبیعت محافظ اقدام کنند.

وی با اشاره  به وظایف همیاران طبیعت بیان کرد: تلاش در جهت ارتقاء سطح دانش و بینش جامعه هدف در زمینه حفظ و احیای منابع طبیعی، تلاش در جهت توسعه ی فرهنگ منابع طبیعی و  شرکت در کلاس های آموزشی ترویجی در راستای اهداف سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشوراز  جمله وظایف این افراد است.

نصرآبادی افزود: همکاری در صیانت از عرصه های منابع طبیعی، شناسایی و معرفی افراد علاقه مند به همکاری در قالب همیار طبیعت، سازماندهی افراد داوطلب در مهار حوادث غیر مترقبه مانند آتش سوزی اطلاع رسانی هر آتش سوزی و تخریب منابع طبیعی به مسئولان ذیربط از طریق سامانه تلفن ۱۵۰۴ از دیگر وظایف همیاران طبیعت است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی اظهار کرد: این اداره کل تاکنون چهار هزار و ۲۶ همیار دانش آموزی، ۹۸۹ نفر همیار مروج و ۴۴۸ نفر همیار محافظ جذب کرده است.   

وی بیان کرد: کلیه علاقه مندان به طبیعت می توانند با مراجعه به سامانه همیار طبیت به آدرس «hamyartabiat.frw.ir»  و ثبت نام در این سامانه به عضویت طرح درآمده و از مزایای آن بهره مند و یاری گر ما در امر حفاظت از طبیعت باشند.

کد خبر 4732799

منبع: مهر

کلیدواژه: منابع طبیعی خراسان جنوبی بیرجند هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر قزوین اربعین حسینی شیراز اجلاس جاده ابریشم گرگان شهرکرد دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه بیرجند دفاع مقدس استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: امسال ۲۷ هزار دانش‌آموز استان در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و اوراق امتحانی در استان تصحیح نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ابوالقاسم اکبری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۶۰۱ آموزشگاه در استان با ۱۹۷ هزار دانش‌آموز در ۹ هزار کلاس فعال است.

وی افزود: ۱۷۵ هزار دانش‌آموز در مدارس دولتی و ۱۷ هزار در مدارس غیردولتی درس می‌خوانند؛ ۱۳ هزار و ۷۶۹ معلم در مدارس دولتی مشغول به کار هستند که ۷۳۳۳ نفر خانم و مابقی آقایان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های آموزش و پرورش طی دو سال گذشته با رشد خوبی مواجه شده، گفت: ۷۰ پروژه طی این مدت به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی افزود: ساخت ۱۳ مدرسه با ۱۲۰ کلاس درس در مناطق طرح جهش ملی مسکن ساخته خواهد شد؛ اکنون ۳۷۳ کودکستان در سراسر استان مجوزهای فعالیت را از آموزش و پرورش اخذ کرده و ۳۲۶ مورد فعال شدند.

اکبری زیرساخت‌های ورزشی را نیز تشریح کرد و گفت: ساخت چمن‌های مصنوعی در خراسان شمالی نسبت به استان‌های هم طراز ۵۰ درصد بیشتر است.

اکبری گفت: ۱۸ زمین ورزشی رو باز برای دختران در حال ساخت است؛ ساخت ۲۰ اتاق درس تربیت بدنی نیز انجام شده و ۱۷ میلیارد تومان برای تجهیزات ورزشی مدارس جذب شده است.

وی با اشاره به پراکندگی بالای روستاهای استان افزود: ۴۸ درصد مدارس استان در روستاها هستند و ۱۸ مدرسه تک دانش‌آموزی و ۱۳۴ مدرسه کمتر از پنج دانش‌آموزی در خراسان شمالی فعال است که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی چه مقدار به عدالت آموزشی اهمیت می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در پایه‌های دهم تا دوازدهم آزمون‌ها به صورت نهایی برگزار می‌شود؛ مجموعاً حدود ۲۷ هزار دانش‌آموز در این آزمون‌ها شرکت خواهند کرد.

وی افزود: تصحیح اوراق امتحانی نهایی در خراسان شمالی انجام نمی‌شود تا از هر گونه تخلف احتمالی جلوگیری شود؛ تصحیح نیز به صورت سوال به سوال خواهد بود و هر معلم یک سوال را بررسی می‌کند.

وی افزود: امسال ۵۰۹ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای علمی حائز رتبه برتر شدند که آماری خیره‌کننده است؛ همچنین سه مدال برنز جهانی کسب شد.

اکبری خاطرنشان کرد: ۱۳۱۱ نفر کودک شش تا ۱۱ سال بازمانده از تحصیل در استان وجود داشتند که ۱۰۱۱ نفر شناسایی و تعیین تکلیف و جذب آموزش و پرورش شدند.

وی در انتها گفت: طی دو سال گذشته حدود دو هزار ردیف استخدامی ماده ۲۸ اخذ شده است؛ از این تعداد ۱۰۸۹ نفر مربوط به امسال است که این رقم در دهه اخیر بی سابقه است.

کد خبر 748897

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر