Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@15:57:48 GMT

دیپلماسی عزت و اقتدار در بهشت شداد

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۹۲۲۱۸

به گزارش صدای ایران از ایرنا سخنگوی وزارت خارجه در یادداشتی تحت عنوان دیپلماسی عزت و اقتدار در بهشت شداد نوشت: هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به روال معمول در سومین هفته ماه سپتامبر در شهر نیویورک آغاز و در حال برگزاری است. نیویورک را می‌توان مقر استکبار و بهشت شداد مدرن نامید، چرا که ایالات متحده امریکا بخصوص در عصر ترامپ، به نمادی از تکبر و خودخواهی حتی نزد دوستان و هم‌پیمانان خود تبدیل شده که سودای تحقق برتری و ارجحیت امریکا بر همه چیز و همه کس و حاکمیت «شیوه زندگی امریکایی» بر جهان را در سر می‌پروراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوابی پریشان که با توجه به عزم ملت‌های آزاده و وجود نظام‌های سیاسی مستقل و به مدد اندیشه عدالت‌محور و پارادایم اسلام ناب که جمهوری اسلامی ایران منادی و پرچمدار آن است، هیچ‌گاه تعبیر نخواهد شد.
برگزاری نشست‌های سالانه و ادواری سازمان ملل متحد بخصوص نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با حضور سران، رهبران، رؤسای جمهوری و وزرای خارجه قریب به اتفاق کشورهای عضو سازمان ملل؛ فرصت بسیار مغتنم و مناسبی است که کشورهای مستقل و آزاده بتوانند با صدای بلند و به بهترین وجه ممکن، ندای حق خود را به گوش جهانیان برسانند.
گرچه در سنوات اخیر بخصوص با روی کار آمدن هیأت حاکمه کنونی در امریکا به ریاست دونالد ترامپ- که به گروه‌های مافیایی و دارو دسته نیویورکی‌های قرن ۱۹ و نیمه اول قرن بیستم شبیه‌ترند تا حاکمان سیاسی ِمسئولیت‌شناس- سران و مقامات امریکایی با همراهی جمعی از جنایتکاران موسوم به گروه بی، درصدد مصادره تریبون ملل متحد برای حمله و اتهام‌زنی به کشورهای مستقل از جمله جمهوری اسلامی ایران برآمدند، معذالک از قضا سرکنگبین صفرا فزود! به عبارت روشن‌تر، به‌رغم همه کارشکنی‌ها و محدودیت‌های دولت آمریکا در مسیر ورود هیأت‌های خارجی مشخصاً هیأت دیپلماتیک کشورمان به مقر سازمان ملل در نیویورک، حضور رئیس محترم جمهوری و وزیر امور خارجه و هیأت همراه در اجلاس مجمع عمومی و برنامه‌های جانبی به فرصتی بزرگ برای نمایش عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران تبدیل شد.
شاید بتوان از جهت شرایط محیطی، اوضاع و احوال بین‌المللی، پیچیدگی وضعیت حاکم بر منطقه غرب آسیا، تشدید خصومت و دشمنی ایالات متحده و عوامل ِبحران‌ساز گروه بی علیه جمهوری اسلامی ایران و وقوع تحولات بزرگ در عرصه میدانی بخصوص در یمن، سوریه و لبنان؛ نشست امسال مجمع عمومی را متفاوت از سال‌های قبل دانست. دراین نشست که با تاکتیک همیشگی مستکبرین برای تهدید و تحدید ملت‌های آزاده و کشورهای مستقل همراه بود، رئیس‌جمهوری و وزیر امور خارجه کشورمان با اتکا به حمایت‌های ملت بزرگ ایران، رهنمودها و هدایت‌های مقام معظم رهبری و با تکیه بر نرم دیپلماسی و قدرت سخت نظام که دست برتر را در معادلات سیاسی – امنیتی منطقه دارد؛ توانستند از موضع عزت، حکمت و مصلحت نظام و ملت رشید سخن بگویند. اجلاس امسال مجمع عمومی سازمان ملل، به اعتراف دوست و غیردوست نه تنها عرصه‌ای فراخ برای دیپلماسی هوشمندانه و مبتکرانه جمهوری اسلامی فراهم ساخت بلکه به میدان انزوای سیاسی و تحقیر و سرزنش رهبران امریکا بدل شد.
رئیس محترم جمهوری و وزیر امور خارجه در مدت کوتاه اقامت خویش با اتخاذ یک دیپلماسی بسیار فعال و پویا در قالب ملاقات‌های متعدد با سران و رهبران و وزرای خارجه کشورهای مختلف غربی و غیرغربی، مشارکت در نشست‌های جانبی، برگزاری مصاحبه‌های اختصاصی حتی با دست راستی‌ترین رسانه‌های امریکایی و بین‌المللی و از همه مهم‌تر ارائه طرح‌ها و ابتکارات و پیشنهادات راهگشا برای حل بحران‌های منطقه‌ای و موضوع برجام، نمایشی از شکوه و عزتمندی ایران را به نمایش گذاشتند.
بدون تردید، اوج دیپلماسی عزتمندانه کشورمان در سخنرانی رئیس محترم جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل متحد تبلور و تجلی یافت. جایی که رئیس جمهوری با زبانی منطقی و با لحنی متین بر اصول انسانی و اخلاقی و اسلامی پای فشرد و استواری ملت ایران برعهد و پیمان و عهدشکنی و ناراستی طرف‌های مقابل را مورد تأکید قرار داد و راه برون‌رفت از بحران غیرضروری کنونی را که حاصل زیاده‌خواهی و پیمان‌شکنی امریکاست نشان داد.
از همه مهم‌تر ارائه ایده موسوم به «طرح ائتلاف امید، ابتکار صلح هرمز» بود که در کنار دیگر طرح‌ها و ابتکارات از جمله ابتکار مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای و ایده انعقاد پیمان عدم‌تعرض با کشورهای همسایه، نشانگر ذات مسالمت‌جو و صلح‌طلب ملت بزرگ ایران است. مهم‌ترین فراز سخنرانی رئیس محترم جمهوری «نه» بزرگ به پیشنهاد مذاکره زیر سایه تحریم و تهدید بود و اینکه ملت بزرگ ایران و نظام اسلامی، با همان توان و اراده‌ای که برای صلح آماده است، در دفاع از اصول، آرمان‌ها، منافع و امنیت ملی هم با تمام قوت و قدرت ایستادگی و مقاومت خواهد کرد. دیپلماسی فعال و مبتکرانه (مقاومت دیپلماتیک) بخش مهم و اساسی از راهبرد مقاومت حداکثری ملت ایران است.

سخنگوی وزارت امور خارجه

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سازمان ملل وزارت خارجه صدای ایران نیویورک دیپلماسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۲۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم

رئیس جمهور گفت: نگاه غرب به آفریقا برای تامین منافع خود است؛ آنها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دو رویکرد در جهان است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: برخی فعالان را می‌بینیم که آشنایی کامل با ظرفیت‌های آفریقا و یا ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران ندارند.

وی افزود: اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی گام موثری در جهت آشنایی با توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس‌جمهور گفت: شناخت ظرفیت‌های آفریقا بسیار مهم است. به رغم تحریم‌ها و تهدیدها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های بسیاری در این مدت داشته و می‌توان ایران را کشوری پیشرفته و فن‌آور نامید.

رئیسی تصریح کرد: شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی‌های جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین بسیار مهم است.  

وی عنوان کرد: همکاری با قاره آفریقا از ابتدای انقلاب مورد تاکید امام بزرگوار ما بود و در این سالها نیز رهبری فرزانه نیز همواره بر کار با آفریقا تاکید کردند.

رئیسی اظهار داشت: نگاه غرب به آفریقا برای تامین منافع خود است؛ آنها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دو رویکرد در جهان است. 

وی خاطر نشان کرد: نیروی انسانی کارآمد در آفریقا وجود دارد اگرچه غرب اینگونه تبلیغ می‌کند که تنها خودشان دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارد اما باور ما این است که استعداد و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و می‌تواند به بسیاری عرصه‌ها دست یابد.

ادامه دارد...

 

دیگر خبرها

  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • پیام تبریک رئیس جمهور برای روز ملی آفریقای جنوبی
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • تغییر عرصه بین‌الملل به واسطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
  • عملیات وعده صادق اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در دنیا اثبات کرد
  • رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم