Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، منبعی در دولت انگلیس روز دوشنبه به این خبرگزاری گفت دولت چهارشنبه یا پنجشنبه پیشنهاد‌های مشروح خود را در مورد برکسیت به اتحادیه اروپا ارائه خواهد کرد.

بنا بر اعلام رادیو تلویزیون ایرلند «آر.تی.یی»، انگلیس ایجاد «مراکز ترخیص» در دو سوی مرز ایرلند پس از برکسیت را به منظور جلوگیری از کنترل‌ها در خود مرز پیشنهاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئله مرز بین جمهوری ایرلند که عضو اتحادیه اروپاست و ایرلند شمالی که متعلق به انگلیس است از حساس‌ترین و دشوارترین بحث‌ها در گفت‌وگو‌ها بین لندن و بروکسل درباره برکسیت است که قرار است ۳۱ اکتبر (نهم آبان) اتفاق بیفتد.

اروپایی‌ها و انگلیسی‌ها می‌خواهند از بازگشت مرز «فیزیکی» بین جمهوری ایرلند و ایرلند شمالی به منظور جلوگیری از ظهور دوباره تنش‌های قومی در ایرلند شمالی جلوگیری کنند، اما درباره چگونگی دستیابی به آن با هم اختلاف دارند.

اتحادیه اروپا با ترزا می‌، نخست وزیر سابق انگلیس، بر سر بند «بک استاپ» به توافق رسیده بود. این بند مقرر می‌کند که انگلیس تا تنظیم «ترتیبات جایگزین» که احتمالا مانع از بازگشت مرز سخت در چارچوب یک توافق تجارت آزاد می‌شود، در اتحادیه گمرکی با اتحادیه اروپا باقی بماند.

بوریس جانسون این ساز و کار را رد می‌کند و اروپایی‌ها منتظرند تا او پیشنهاد‌های جایگزین ارائه کند.

تونی کانلی، کارشناس مسائل اروپا در «آر.تی.یی»، در توییتر نوشت: «انگلیس مجموعه‌ای از مراکز ترخیص در دو سوی مرز ایرلند را به عنوان عنصر اساسی طرح خود برای جایگزینی بک استاپ پیشنهاد می‌کند».

این کارشناس با استناد به اسناد فنی که از سوی لندن برای بروکسل ارسال شده است، افزود: «این مراکز که در واقع پست‌های گمرکی هستند، بین پنج تا ده مایلی (هشت تا ۱۶ کیلومتری) عقب‌تر از مرز دایر خواهند شد».

وزیر امور خارجه ایرلند دوشنبه شب در واکنش به اخباری که از آر.تی.یی پخش شد، گفت پیشنهاد لندن یک نوزاد مرده متولد شده است. سیمون کاونی در توییتر نوشت زمان آن فرا رسیده است که اتحادیه اروپا پیشنهاد‌های جدی از سوی دولت انگلیس دریافت کند تا توافقی در مورد خروج در ماه اکتبر به دست بیاید.

وی افزود: «دو ایرلند لایق بهترین‌ها هستند».

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگلیس اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات