Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدتقی میراحمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: این محصول گیاهی پس از تلاش چند ساله محققان از عصاره انار (الاژیک اسید) تهیه شده و با تقویت سیستم ایمنی، سبب می‌شود تا افراد، درگیر سرطان نشوند.

وی با اشاره به اینکه در تحقیقات انجام شده اثبات شده که عصاره انار خاصیت پیشگیری سرطان را دارد، گفت: داروی گیاهی پیشگیری از سرطان با کمک فناوری نانو و به صورت سافت ژل (کپسول نرم) تولید و روانه بازار داخل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل این شرکت‌ مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی افزود: در تحقیقی با همکاری پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عصاره انار با چند داروی شیمی درمانی مقایسه و مشخص شد که نه تنها این محصول به اندازه داروهای شیمی درمانی سلول‌های سرطانی را از بین برد، بلکه سلول‌های سالم را به صورت معنی‌داری حفظ می‌کند.

میراحمدی با اشاره به اینکه این کار مراحل حیوانی و کارآزمایی بالینی خود را پشت سر گذاشته است، افزود: نگاه ما در این زمینه پیشگیرانه بوده اما این دارو در درمان سرطان هم موثر است.

وی ادامه داد که در حال اخذ مجوز این داروی گیاهی از سازمان غذا و دارو هستیم و امیدواریم بزودی داروی گیاهی پیشگیری از سرطان وارد بازار داخل شود.

میراحمدی گفت: برخی دانشگاه‌های خارجی بر روی درمان سرطان با استفاده از عصاره انار کار کردند و به موفقیت‌هایی دست یافته‌اند اما ما در مرحله اول تمرکز خود را بر روی پیشگیری از سرطان گذاشتیم تا از ابتلا مردم به این بیماری جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه محققان ما برروی سه آنتی اکسیدان طبیعی کار کردند، بیان داشت: عصاره انار (الاژیک اسید)، کورکومین از زردچوبه و کروسین از زعفران، سه آنتی اکسیدان طبیعی است که پژوهشگران این مجموعه بر روی آن‌ها متمرکز شدند.

او به راه‌اندازی مرکز پیشگیری سرطان نسترن اشاره کرد و گفت: حدود ۴ سال از فعالیت این مجموعه می‌گذرد و تلاش‌های خوبی در زمینه پیشگیری از سرطان انجام گرفته است.

میراحمدی یکی از اقدامات این مرکز را راه‌اندازی مدرسه سلامت اعلام کرد و گفت: از طریق گسترش آموزش و اطلاع‌رسانی در تلاش برای پیشگیری از سرطان هستیم و تا کنون به بیش از ۱۲۰ مدرسه دخترانه مراجعه کردیم و سبک زندگی صحیح را به آنان آموزش دادیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انار سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمود بیات که مدرک دوره کارشناسی تا دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی منابع طبیعی - جنگلداری از دانشگاه تهران دریافت کرده است، درباره این طرح توضیح داد: جنگل‌های ایرانی- تورانی جایگاه ویژه‌ای در توسعه اقتصادی و زیست بومی کشور دارند و تضمین‌کننده بقا و پایداری آب و خاک کشور هستند. وی به تعریف گردشگری طبیعت پرداخت و افزود: گردشگری طبیعت به نوعی از انواع جهانگردی یا گردشگری اطلاق می‌شود که در آن طبیعت و محیط زیست برای گردشگر مقدم بر هرچیز دیگری است. از طرفی امروزه مشخص شده است که گردشگری طبیعت مهم‌ترین منبع کسب درآمد برای حفاظت از تنوع طبیعی محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: جنگل‌های نیمه‌انبوه تا تنک جنگل‌های ایرانی تورانی به‌دلیل آنکه بسیاری از تفرجگاه‌های طبیعی نظیر کوه، دره، رودخانه، آبشار، غار، دریاچه، چشمه، حیات وحش و پوشش گیاهی را در خود جای داده‌اند، اگر فرایند شناسایی و ناحیه‌بندی گردشگری طبیعی برای آن‌ها انجام شود، می‌توان برنامه‌ریزی بهینه‌ای برای استفاده از آن‌ها اعمال کرد.

وی اضافه کرد: هدف اصلی طرح‌های جنگلداری در این جنگل‌ها، بررسی موضوعات زیست بومی، اقتصادی و اجتماعی است و برای مدیریت صحیح این جنگل‌ها ضرورت دارد، طرح جامع و پویای جنگلداری چندمنظوره که پاسخگوی نیروهای پیشران باشد طراحی شود. به دلیل شرایط خاص اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جنگل‌های ایرانی تورانی، آسیب‌های شدیدی به این جنگل‌ها وارد شده است. مدیریت علمی در قالب طرح‌های جنگلداری در جنگل‌های ایرانی تورانی در چند دهه اخیر شروع شده و طرح‌های متعددی در این جنگل‌ها اجرا شده است. برای تحقق اهداف طرح‌های جنگلداری، باید جنگلداری مشارکتی و اجتماعی به‌کار گرفته شود. هدفی که این طرح در بلند مدت دنبال می‌کند علاوه بر حفاظت از جنگل‌ها، سوق دادن این جنگل‌ها با اجرای عملیات‌های پیش‌بینی شده در طرح به سمت پایداری جنگل و ایجاد جنگل متراکم و انبوه است.

بیات تصریح کرد: به‌طور کلی هدف اصلی از اجرای طرح‌های مدیریت منابع جنگلی و طرح‌های جنگلداری چندمنظوره در استان تهران و شهرستان‌های ورامین و پیشوا حفاظت و احیا جنگل‌ها، ارزیابی اثر جنگل‌کاری گز بر روی پوشش گیاهی همراه و خاک و در نهایت مشخص کردن مناطق مستعد گسترش گردشگری اقتصادی بوده‌است. این امر با تهیه نقشه‌های شکل زمین و تلفیق آن‌ها با نقشه‌های پوشش گیاهی و نوع خاک حاصل از کارهای میدانی و عرصه‌ای به دست آمد.

«تهیه طرح جنگلداری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی، توسعه گردشگری و ارزیابی اثرات جنگل‌کاری بر خاک و پوشش گیاهی در جنگل‌های سرخ گز و گز گل کوچک شهرستان‌های ورامین و پیشوا» عنوان طرح پژوهشی محمود بیات عضو هیئت‌علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

جنگل‌ها به‌عنوان یکی از مخازن و گنجینه‌های زمین، همواره مورد توجه اقشار مختلف جامعه از جمله محققان بوده است. بنیاد ملی علم ایران هم به سبب اهمیت موضوع، از طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با این حوزه حمایت کرده است.

دیگر خبرها

  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران