Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمدرضا بختیاری در نشست حاشیه‌ای پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی آب و فاضلاب با اشاره به رشد مصرف آب در استان تهران در تابستان سال جاری گفت: افزایش میزان مصرف به دلیل افزایش دما و تداوم روزهای گرم و این انگاره غلط بین مردم که امسال بحران آب نخواهیم داشت، بوده است.

وی درباره آخرین وضعیت بارندگی و ذخیره سدهای تهران تصریح کرد: میزان بارندگی تهران در سال آبی گذشته 387 میلی‌متر بوده در حالی که این رقم در مدت مشابه قبل از آن 241 میلی‌متر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران افزود: در حال حاضر ذخیره سدهای پنج‌گانه تهران 920 میلیون متر مکعب است در حالی که سال آبی قبل این رقم 650 میلیون متر مکعب بوده است.

بختیاری با اشاره به میزان مصرف آب در تهران در تابستان سال جاری گفت: امسال رکورد مصرف آب با روزانه 3.7 میلیون متر مکعب در تهران زده شد که در تاریخ مصرف آب شرب این شهر بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه میزان مصرف آب امسال در تهران 4.5 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته، گفت: این در حالی است که میزان افزایش مصرف هر سال بین 2 تا 2.5 درصد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: 20 درصد از مصرف آب شرب کشور در تهران است به طوری که میزان مصرف آب شرب در تهران 1.5 میلیارد متر مکعب و این رقم در کل کشور 6.7 میلیارد متر مکعب است.

وی با اشاره به برنامه‌های آبفای تهران توضیح داد: در شش ماه دوم سال 4700 میلیارد تومان پروژه کلنگ‌زنی خواهد شد. 85 کیلومتر رینگ جنوب تهران از سد ماملو تا نزدیک پرند تکمیل می‌شود و با بهره‌برداری از آن، مناطق جنوب، جنوب شرق و جنوب غرب تهران به آب سد ماملو متصل می‌شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر از 1.5 میلیارد متر مکعب آب شرب تهران 750 میلیون متر مکعب از منابع زیرزمینی تامین می‌شود. این در حالی است که همه دشتهای تهران ممنوعه یا ممنوعه بحرانی هستند.

وی درباره پروژه رینگ تهران نیز گفت: اجرای این طرح به دلیل هماهنگی‌هایی که نیاز دارد زمانبر است اما در حال تکمیل است. این رینگ قبلا فقط نقاط بحرانی را در بر می‌گرفت اما اکنون همه نقاط را در بر می‌گیرد. 70 درصد بودجه آن توسط شرکت و 30 درصد توسط دولت تامین می‌شود.

وی بودجه مورد نیاز تکمیل رینگ تهران را 1500 میلیارد تومان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه طرح جامع آب تهران در آستانه نهایی شدن است، افزود: استان تهران حدود یک میلیارد و 22 میلیون متر مکعب آب سطحی دارد و برنامه‌ریزیها به سمتی می‌رود که تمام مناطق تهران از آب سطحی استفاده کنند.

وی با اشاره به پیشرفت 75 درصدی طرح فاضلاب شهر تهران گفت: تصفیه‌خانه 45 درصد پیشرفت داشته و بین توسعه شبکه و تصفیه‌خانه تناسب وجود ندارد که تا پایان سال این تناسب برقرار می‌شود.

بختیاری با بیان اینکه طرح فاضلاب استان تهران با عقب‌ماندگی مواجه است، افزود: ظرف چند ماه اخیر سعی شده این عقب‌ماندگی جبران شود و شش تصفیه‌خانه به بهره‌برداری خواهد رسید. به طور کلی طی پنج سال آینده 100درصد شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه استان تهران اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه 370 نقطه تهران مخازن اضطراری آب مستقر کرده‌ایم، افزود: پیش‌بینی می‌شود در زمان وقوع زلزله در شبکه آب تهران به دلیل فرسودگی از مدار خارج شود به همین دلیل مخازنی تعبیه شده که وارد مدارها خواهند شد که ظرفیت هر مخزن بین 50 هزار تا 100هزار لیتر است و نیاز مردم را بین 3 تا 10 روز برطرف خواهد کرد.

وی افزود: ظرف یک تا دو ماه آینده کار اجرای 30 مخزن آغاز شده و تا پنج سال آینده اقدامات مربوط به 375 مخزن به پایان می‌رسد.

بختیاری در ادامه این نشست با بیان اینکه آب شرب تهران کاملا سالم است، افزود: ممکن است میزان نیترات در برخی نقاط بالا باشد اما آسیبی نمی‌رساند. ضمن اینکه باید گفت هیچ دستگاه تصفیه‌ای نمی‌تواند میزان نیترات را کاهش دهد.

وی درباره حذف قبوض کاغذی آب گفت: حذف این قبوض از حذف قبوض برق سخت‌تر است زیرا آب انشعاب‌های مشترک دارد به طوری که یک میلیون و 800 هزار انشعاب داریم در حالی که رقم آحاد 5 میلیون و 300 هزار است اما با توجه به تکلیف وزارت نیرو، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال یک میلیون و تا پایان دولت همه قبوض کاغذی آب حذف شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب استان تهران برق دولت زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حمید فضایلی صبح شنبه در بازدید خبرنگاران از منابع ذخیره آب اردبیل اظهار کرد: با نزدیک شدن به فصل کشاورزی و افزایش نیاز به این مایه حیات صرفه جویی در مصرف آب در همه بخش ها ضروری است.

وی با اشاره به اینکه سد یامچی تامین کننده آب شرب شهر اردبیل است، خاطرنشان کرد: حجم ذخایر سدهای استان اردبیل به ۱۹۰ میلیون متر مکعب رسیده در حالی که سال قبل ذخایر مخازن سدها ۱۳۲ میلیون متر مکعب بود.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با بیان اینکه با بارش های اخیر انتظار افزایش ذخایرآب پشت سدها را داشتیم، تصریح کرد: افزایش ۱۲ درصدی ذخایر سدهای استان اردبیل حاکی از برآورده شدن این انتظار و تحقق فرهنگ صحیح استفاده از منابع آب در اردبیل است.

فضایلی از انباشته شدن ۳۲ درصد از حجم مخازن سدهای استان اردبیل خبر داد و گفت: سد یامچی به عنوان مهمترین سد استان به دلیل تامین آب شرب شهر اردبیل، شهرها و روستاهای مرکز استان در حال حاضر حدود ۲۶.۵ میلیون متر مکعب آب دارد.

وی از اجرای طرح های متنوع فرهنگی و اجتماعی برای آشنایی مردم با جایگاه آب در اردبیل خبر داد و بیان کرد: اجرای طرح داناب با همکاری مشترک آب منطقه ای و آموزش و پرورش جزو همین برنامه هاست که می تواند فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب را در میان خانواده ها توسعه دهد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اردبیل خواستار صرفه جویی در مصرف آب در اردبیل شد و بیان کرد: با توجه به این که حجم مخزن سد یامچی نسبت به سال قبل در همین ایام پنج درصد کاهش دارد، صرفه جویی در مصرف آب در همه بخش ها ضروری است.

فضایلی به ذخیره منابع سایر سدهای اردبیل اشاره کرد و افزود: سد سبلان مشگین شهر نیز هم اینک ۳۸.۵ میلیون متر مکعب ذخیره دارد که این رقم پنج میلیون متر مکعب نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر است.

کد خبر 6096260

دیگر خبرها

  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • سد کوثر گچساران پر شد
  • سد کوثر پر شد
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد