Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری فناورانه در راستای حمایت از تولید داخلی در حوزه‌های انرژی، دامداری و کشاورزی صبح امروز بین ستاد اجرایی فرمان امام و جهاد دانشگاهی امضا شد

به گزارش «تابناک»، در این مراسم که در محل ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد، محمد مخبر با اشاره به جایگاه تولید گفت: در راهبرد‌های اقتصادی بحث‌های متعددی وجود دارد و برخی معتقدند اشتغال زایی باید محور باشد، برخی ایجاد ثبات اقتصادی وکنترل تورم را محور میدانند، اما حقیقتا آنچه همه این موارد را پوشش می‌دهد و در شرایط فعلی تنها نسخه نجات کشور است تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بااشاره به تشکیل قرارگاه جهادی در این ستاد افزود: بهره وری ما ازطریق بهره مندی از نیرو‌های جهادی و دلسوز و متدین و با اعتماد به نفس، بسیار بالاست.

مخبر افزود: روزانه حداقل ۱۰۰ طرح تولیدی کوچک و خانگی با مدیریت مردم و دارایی مردم ایجاد می‌شود و حداقل ۳۰۰ شغل روزانه در کشور تولید می‌کنیم

رئیس ستاد اجرایی فرمان بااشاره به امضای تفاهم‌نامه جدید گفت: امروز تفاهم‌نامه‌ای با جهاد دانشگاهی به ارزش حدودی یکهزارو یکصدو پنجاه میلیارد ریال امضا میکنیم که البته این شروع تولید یک محصولی است که بعد‌ها وقتی به تولید انبوه و بازار می‌رسد قطعا عدد و رقم‌هایش تفاوت خواهد کرد.

وی افزود:طراحی یک مجموعه پمپ درون چاه نفت که نزدیک ۱۶۲ هزار دلار قیمت دارد و ساخت یک دستگاه دکل تعمیراتی هزار اسب بخاری که با سرمایه‌گزاری ۹ میلیون دلاری انجام می‌شود، ازجمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

مخبر اضافه کرد: عمده چاه‌های نفت ما به نیمه دوم عمرشان نزدیک می‌شوند و لذا به این پمپ‌ها و دکل تعمیراتی نیازمندند و لازمه حفظ یا افزایش تولید است.

مخبر با اشاره به سرمایه گذاری ۲میلیاردی برای انتخاب ۵هزار جنین گاو ممتاز براساس این تفاهم‌نامه افزود: ریسک همه این سرمایه‌گذاری‌ها برای ایجاد رونق تولید درکشور را پذیرفته‌ایم و اگر دوستانمان در جهاد دانشگاهی موفق شدند موفقیت اش برای آنهاست و اگر ضرر کردند ضررش برای ماست.

در ادامه این نشست حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه به دنبال تجاری‌سازی فناوری‌های هایتک هستیم و به این منظور تصمیم گرفتیم همکاری‌مان با ستاد اجرایی فرمان امام توسعه پیدا کند گفت: ما در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در حوزه‌های بالادستی، میان‌دستی و پایین دستی پروژه‌هایی را خواهیم داشت و در حوزه انرژی و نیروگاهی و مخابرات و فناوری اطلاعات همکاری خواهیم داشت.

وی افزود: در حوزه پزشکی هم بحث سلامت و هم درمان است و در حوزه کشاورزی در حوزه تکنولوژی‌های هوشمندسازی کشاورزی باید به سمت گلخانه‌ها و هوشمندسازی کشاورزی که برای کشور ما مهم است برویم.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به بخش دام و اصلاح نژاد دام وطیور در تفاهم‌نامه با ستاد اجرایی فرمان امام گفت: در تفاهم‌نامه دیده شده که با اجرای این مجموعه‌پروژه‌ها بتوانیم دو شرکت بزرگ را پایه گذاری کنیم که در سطح ملی، منطقه‌ای و بین المللی فعالیت کنند و هم خودشان تحقیقات کنند و هم خود محصول داشته باشند.

رئیس جهاد دانشگاهی در پایان تاکید کرد: از توجه ستاد اجرای فرمان امام به جهاد دانشگاهی تشکر می‌کنیم و قول می‌دهیم این حسن نظر را با انجام کار خوب جبران کنیم و این فعالیت‌ها را توسعه دهیم و گام‌های بزرگی را در خدمت و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: هزینه سفر اربعین حسین فریدون نیکول پاشینیان بیژن قاسم زاده گذرگاه البوکمال القائم مولانا اتحادیه اقتصادی اوراسیا ستاد اجرایی فرمان امام تفاهم نامه جهاد دانشگاهی رونق تولید همکاری فناورانه هزینه سفر اربعین حسین فریدون نیکول پاشینیان بیژن قاسم زاده گذرگاه البوکمال القائم مولانا اتحادیه اقتصادی اوراسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور

ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، گفت: طبق دستورالعمل ماده ۲۵ قانون جهش تولید و ساخت مسکن برای کارکنان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در شهرهای بروجرد، خرم‌آباد، بندرعباس و شیراز توافقاتی انجام شد.

به گزارش مهر، معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی و ستاد کل نیروهای مسلح، تاکید کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شده است که ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای تأمین مسکن نیروهای مسلح در کشور ساخته شود.

به گزارش مهر، پیش‌از این وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی بیش از ۲۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن برای خانواده‌های نیروی مسلح خبر داده بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس