Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبارزه برای آزادی و عدالت مثل جریان آبی در بستر زمان جریان دارد و امروز این وظیفه، این مبارزه و این مسئولیت میراث ماست؛ ما دانشجویان که هم ضرورتش را درک می‌کنیم هم توانش را داریم، پس بهانه‌ای نداریم...

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- مراحل؛* فعال دانشجویی ایده آل، امروز پرچم بدر را در دست دارد تا نشان دهد نهضتی که برای استقرار عدالت آغاز می‌شود درست همانند جنگ بدر است که در اسلام برای استقرار شریعت و حقیقت آغاز شد و همچنان که در بدر اولین پیروزی را اسلام (که آخرین نهضت نبوت است) به دست آورد این نهضت هم (که باید آخرین نهضت عدالت باشد) جنگ بدرِ دومی است که به پیروزی بزرگ عدالت در سطح جهانی منجر خواهد شد و این انقلاب به آن نهضت پیوسته است و دو حادثه نیست، یک جنگ است، در دو جبهه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بی عدالتی به مثابه ویروس‌هایی است که تزریقشان به بدنه انقلاب جدای از تب و لرزش، سلامت و مقاومت ایجاد خواهد کرد، نباید گذاشت تکرار شود و باید درمان شد.

در نیل به اتوپیای انقلاب، تحقق عدالت از مهم‌ترین شاخصه‌ها است و از مهم‌ترین ابزار آن فکر و عمل اند که این دو در «دانشجو» با هم تلاقی می‌کنند، هم آشنا به مباحث تئوریک اند، هم قدرت و شور عمل دارند.

فعال دانشجویی چه باید کند؟
برای حل مسائل ورود موردی کافی نیست؛ باید خواهان اصلاح ساختار فسادزا بود، پرکردن مداوم مخزن سوراخ چاره گر نیست!

باید برای حل مسائل ورود کرد حتی اگر اشتباه داشت، اما مطالبه درست را باید یاد گرفت و یادداد. فقط هم از انبار نباید مصرف کرد، باید کارخانه مطالبه‌گر سازی دانشگاه را راه انداخت.

تشکل دانشجویی برای ورود نباید منتظر ایجاد موج و جو باشد سپس ورود کند، به جای موج سواری باید موج سازی کند، به جای ورود بعد از خودسوزی کارگر باید پیش‌تر به فکر علاج باشد، قبل از حادثه، باید «موج درمانگر» بسازد، نباید اجازه دهد درمانِ بعدِ فریاد رویه شود.

جدای از دانشجویان خرده تشکل‌هایی که وقتی کارگران هپکو داشتند روی ریل به صدای قطار گوش می‌دادند برای خالی بودن صدای ویالون سل در دانشگاه بیانیه می‌دادند، دانشجویانی بودند که صدای فریاد درد از شهرک صنعتی اراک، هپکوی تعطیل شده‌ای که زمانی قطعه ساز نمونه شتاب دهنده سرن بود، آن‌ها را از شهرهایشان (باهمان پرچم بدر) به اراک کشاند.
هرچند حتی برای این کار هم از گروه اول برچسب خوردند، از «ریشو‌های مارکسیست» گرفته تا «سازمان دهندگان پرولتاریا» بارشان کردند.
جای جدید نداشتند برچسب روی برچسب خوردند، زخم خودی‌ها بماند؛ البته اگر راه آسان بود باید در حقانیتش شک کرد!

از برکات بی عدالتی ها، اما تربیت دانشجویانی عدالت خواه است که هدفشان فقط برخود با فساد مالی نیست، استضعاف است، از هرنوع که باشد اعم از استبداد و استعمار و استثمار و استحمار. طبقه‌ای به وسیله استبداد به بیچارگی می‌افتد، طبقه‌ای به وسیله غارت و ربودن ثروت استثمار می‌شود که این استضعاف اقتصادی است و کسانی با اندیشه و فکر و تعقل (به وسیله نیرو‌های استحمارگر که بنیاد استبداد و استثمارند) استحمار می‌شوند و این استضعاف عقلی و شعوری و احساسی است.

مبارزه برای آزادی و عدالت مثل جریان آبی در بستر زمان جریان دارد، از پیش از نوح تا قیام حسین ابن علی و همین طور تا آخرالزمان (که این نهضت پیروزی جهانی پیدا می‌کند) ادامه دارد و امروز این وظیفه، این مبارزه و این مسئولیت میراث ماست؛ ما دانشجویان که هم ضرورتش را درک می‌کنیم هم توانش را داریم، پس بهانه‌ای نداریم...

لِلْحَقِّ دَوْلَةٌ، لِلْباطِلِ جَوْلَةٌ.
حق جریان پیوسته دارد و باطل جولان مقطعى.
ان شاءالله در مسیر جریان پیوسته حق باشیم و ثابت قدم بمانیم...

سعید مراحل- فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یادداشت دانشجویی مطالبه گری دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز هپکو عدالت خواهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر شنبه در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان امور اراضی کشور به همراه معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ پرونده حفظ کاربری و ۴۰۰ پرونده واگذاری اراضی ملی و دولتی از سنوات گذشته مورد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همچنین ضمن بازدید از محل اجرای درخواست‌های تغییر کاربری اراضی کشاورزی در نیمه دوم سال با بیش از ۸۰ درصد درخواست‌ها بر اساس بازدید صورت گرفته مخالفت شد که ۷۸ مورد به مساحت ۸۸ هکتار مجوز تغییر کاربری صادر شده است.

مشایخی گفت: با توجه به وجود پرونده‌های سنواتی باید اقدامات لازم در خصوص رضایت‌مندی ارباب رجوع فراهم شود که با توجه به امکانات و وضعیت نیروها این مهم تحقق یافت و همین امر موجب شد انجام برخی از اهداف سازمانی ابلاغ شده کمتر از حد انتظار بوده و برنامه‌ریزی در انجام امور محوله موجب تحقق آن را فراهم می‌آورد.

برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی

وی بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات شاخص‌های ابلاغی تحقق یابد.

مشایخی با اشاره به متمرکز بودن واگذاری‌ها در شهرک‌های کشاورزی و صنعتی اظهار داشت: در سال گذشته، ۱۱۰ هکتار از اراضی ملی به شهرک صنعتی و بیش از ۷۳۲ هکتار به شهرک‌های کشاورزی واگذار شده است تا با این گونه واگذاری‌ها از پراکنده بودن واگذاری‌ها خودداری شود.

وی همچنین در خصوص برون سپاری کردن وظایف غیر حاکمیتی بیان کرد: در راستای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ضمن انعقاد تفاهم نامه دوره‌های آموزشی برای کارشناسان نظام مهندسی برگزار و احکام جهت نظارت بر طرح‌های اراضی واگذاری صادر شده است.

وی یادآور شد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت این کارشناسان متخصص نسبت به بازدیدهای منظم از طرح‌های واگذاری و مجوزهای تغییر کاربری پیشرفت فیزیکی تعیین و از معطل ماندن اراضی جلوگیری شود.

کد خبر 6089958

دیگر خبرها

  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده دستگیر شدند
  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی