Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اجرایی شدن طرح سازگاری با کم آبی به صورت پایلوت در خراسان جنوبی، افزود: این طرح برای ارتقاء بهره وری از آب برنامه ریزی و پروژه‌های سازه‌ای و غیرسازه‌ای در این سند تعریف شده است.

به گزارش ایسنا، غلامرضا قوسی، امروز 9 مهر، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: به این سازمان هفت وظیفه ابلاغ شده که سیاست گذاری و نظارت بر عملکرد و فعالیت‌ها، انجام امورات پژوهشی و آموزش که شامل ارتقاء سطح دانش بهره برداران بخش کشاورزی و ورود تکنولوژی جدید به این بخش بوده، از جمله این وظایف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انجام امورات فنی و زیربنایی از دیگر وظایف این سازمان است، افزود: باید این وظایف در ارتقا سطح تولید محصولات زراعی و باغی خود را نشان دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: هدف اصلی ما در بخش کشاورزی بهره وری، تثبیت اشتغال، ایجاد امنیت شغلی، حفاظت از منابع پایه و جلوگیری از تخریب عرصه‌های طبیعی و خوداتکایی در محصولات کشاورزی است که باعث استقلال مملکت و افزایش ضریب امنیت غذایی کشور می‌شود.

قوسی تصریح کرد: با توجه به بررسی‌ها و سند توسعه‌ای که برای بخش کشاورزی تدوین شده متناسب با شرایط اقلیمی کشت محصولات انجام می‌شود تا بهره وری را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اجرایی شدن طرح سازگاری با کم آبی به صورت پایلوت در خراسان جنوبی، افزود: این طرح برای ارتقاء بهره وری از آب برنامه ریزی و پروژه‌های سازه‌ای و غیرسازه‌ای در این سند تعریف شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اجرای سیستم‌های آبیاری قطره‌ای و سیستم‌های آبیاری کم فشار، تصریح کرد: امسال 800 هکتار از اراضی استان باید به سیستم‌های نوین آبیاری تجهیز شود که تاکنون 2100 هکتار اجرایی شده است.

قوسی با بیان اینکه امسال اعتبارات خوبی برای اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی به استان داده شده است، افزود:  تاکنون 72 میلیارد تومان برای اجرای سیستم‌های نوین آبیاری به استان ابلاغ شده و قول داده شده است تا 120 میلیارد تومان به استان ابلاغ شود.

وی با اشاره به وجود ۶۲۵۲ رشته قنات در استان، تصریح کرد: باید برنامه ریزی کرده و درست از این منابع آبی  محافظت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه هدف گذاری شده سالانه 30 درصد این قنوات را مرمت، بازسازی و حفاظت کنیم، اظهار کرد: در این خصوص سال گذشته 8 میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار ملی داشته‌ایم که امسال به 14 و نیم میلیارد تومان رسیده است و با قول‌هایی که داده شده، جمعا نزدیک ۲۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استاتی گذاشته‌ایم.

قوسی با اشاره به اینکه یکی از پروژه‌های هدف گذاری شده بحث گلخانه‌ها است، افزود: قطعا اگر برنامه ریزی کنیم می‌توانیم توسعه کشت‌های گلخانه‌ای داشته باشیم.

وی ادامه داد: در سال جاری میزان تعهد ما 60 هکتار توسعه کشت گلخانه‌ای است و در این راستا خوشبختانه تاکنون برای 30 هکتار از اراضی طرح آماده شده و در شش هکتار از اراضی کشت گلخانه‌ای انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: برای سیل سال گذشته 100 میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده است و برای خسارات ناشی از سیل ابتدای امسال نیز  8650 پرونده در سامانه سجاد ثبت شده که 41 درصد پرونده‌ها آماده دریافت تسهیلات است.

 قوسی یادآور شد:  87 میلیارد و 500 میلیون تومان خسارات ناشی از سیل سال جاری آماده پرداخت است.

وی خاطرنشان کرد: پروژه‌های اصلاح نژاد دام، تغذیه دام، ارتقاء محصولات زراعی از جمله پروژه‌های است که در طرح سازگاری با کم آبی طراحی و پیگیری می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۰۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد

دوستی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: ۱۶ روستا و ۱۴ پاسگاه مرزی با جمعیت متأثر ۷ هزار و ۲۰۰ نفر درگیر پیامد‌های سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستا‌ها به صورت موقت برطرف شده است.

او با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب به صورت دقیق هستند افزود: حدود ۵۰ کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود ۵۰ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید

امدادرسانی هلال احمر بیرجند به ۱۶ نفر متاثر از سیلاب

دوستی ادامه داد: حساس‌ترین خط آسیب دیده، ۸ کیلومتر لوله ۳۰۰ جی آرپی بمرود_ حاجی آباد است که به صورت کامل از بین رفته و ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم به صورت جدی آسیب دیده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی