Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور معتقد است کشوری که خام فروشی دارد نیازی به راه اندازی دانشگاه و یا پژوهشگاه ندارد، چراکه با خام‌فروشی نمی‌‌شود فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را در کشور نگه داشت.

دکتر سورنا ستاری در اختتامیه گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ صنعت فولاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر استارت آپ‌های پول ساز در حوزه‌هایی که تصور نمی‌کردیم ایجاد شده است، افزود: امروزه ما تصورمان بر این است که در کشور تولید گوشت و مرغ داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه در این صنایع وابسته هستیم ولی علی رغم افزایش نرخ ارز مجددا اقدام به تاسیس مرغداری می‌کنیم.

ستاری خاطرنشان کرد: تاسیس مرغداری در کشور در حالیست که ما در تولید جوجه یک روزه، واکسن، تامین غذای مرغداری‌ها، اسید آمینه‌ها و آنتی بیوتیک‌ها به شدت وابسته هستیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور باید خام فروشی را فراموش کند، اظهار کرد: ما با خام فروشی نمی‌توانیم فارغ التحصیلان دانشگاهی را در کشور نگهداریم. کشوری که خام فروشی دارد نیاز به راه اندازی دانشگاه و یا پژوهشگاه ندارد.

وی با طرح این سئوال که ما به 4.5 میلیون دانشجو در کشور چه نیازی داریم، ادامه داد: اگر بنا بود که در حوزه‌های نفت و معدن خام فروشی کنیم چرا اقدام به تاسیس دانشگاه شده است. بخشی که باعث تولید ارزش افزوده می‌شود بخش‌های دانشی است که متاسفانه از خارج وارد می‌کنیم.

ستاری کشور ایران را یک کشور وارداتی توصیف کرد و یادآور شد یک مشکل ساختاری در کشور وجود دارد و این فرهنگ علاوه بر آنکه در کشور حاکم شده است، وارد قانون و فضای کسب و کار شده است.

وی خطاب به شرکت‌های بزرگ با تاکید بر اینکه شماها مواجه با شبکه‌های سازماندهی شده وارداتی مواجه هستید، گفت: این امر موجب شده است که اگر شرکتی بخواهد دانش فنی را تولید کند پس از طی فرآیندهای طولانی اخذ استانداردها باید وارد فرآیندهای مناقصه شود و با غول‌های بزرگ حوزه خود بجنگد.

ستاری با تاکید بر اینکه هیچ کشوری در دنیا در اقتصاد دانش بنیان موفق نشده مگر آنکه از بازارهای داخلی صیانت کرده باشد، افزود: اینکه گفته می‌شود بازارهای آزاد راه اندازی شود یک فیلم است. چرا که می‌خواهند بازارها را از ما بگیرند.

معاون علمی رئیس جمهور با اشاره به چالش‌های تولید و صادرات دارو در کشور خاطرنشان کرد: شبکه‌های وارداتی در این زمینه مشغول هستند و کار خود را انجام می‌دهند. ما برای اتفاقاتی که در کشور رخ می‌دهد مقصریم.

ستاری با ابراز خرسندی از برگزاری رویدادهای فناوری در صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ما باید در این مبارزه پیروز شویم. ما از روزی که وارد حوزه دانش بنیان شدیم با چند شرکت کوچک مواجه بودیم ولی امروزه شرکت‌های بزرگ دانش بنیان در کشور ایجاد شده است و ما هنوز به این مبارزه ادامه می‌دهیم.

وی تاکید کرد:‌ ما تا زمانی که کشور از یک کشور وارداتی به صادراتی تبدیل شود تلاش خواهیم کرد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۱۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در عرصه خودروسازی با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

سیدمحمد روح‌الامین در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اولین شهرک تخصصی خودروهای برقی با هدف سرمایه‌گذاری در خودروهای هوشمند، سواری، اسجیلی، سدان و تجمیع توانمندی‌های علمی و دانشگاهی تشکیل شده است.

وی افزود: این مجتمع شامل چند بخش می‌شود که بخش اول آن مرتبط با پلتفرم‌هایی است که در حالت اولیه به صورت CBU و در مراحل بعدی به ترتیب به صورت SKV و CKV خواهد آمد؛ توانمندی‌هایی که در ایران وجود دارد، موجب شده است انگیزه فراوانی برای تأسیس اولین مرکز تحقیقات و نوآوری را از طریق برنامه‌ریزی‌های بلند مدت داشته باشیم تا بتوانیم از توانمندی مجموعه‌های دانشگاهی و انتقال تکنولوژی که از طریق قراردادهای بین‌المللی بسته شده است، در شهرک مورد استفاده قرار دهیم.

مدیرعامل مجتمع خودروسازی آرین با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

وی ادامه داد: محصولات ما به‌صورت اقتصادی و بهینه عرضه می‌شود و از سوی دیگر در حمل‌ونقل عمومی همچون شرکت‌های تاکسیرانی قابل استفاده است تا در واقع از یارانه دولت نیز در این بخش بهره برده باشیم؛ قصد داریم جامعه را به سمت خودروهای برقی سوق دهیم تا مردم، دولت و حاکمیت درک جامعی از آینده کشور و خودروها داشته باشند.

روح‌الامین خاطر نشان کرد: چالشی که در زمینه تغییر اکوسیستم خودروی کشور وجود دارد، نظر جمعی و حمایتی نیست و سازوکارها موجب می‌شود بخش‌های مختلف با همکاری یکدیگر این چالش‌ها را برطرف کنند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در این نوع خودرو از این جهت که تکنولوژی جدید به شمار می‌رود و سرمایه بسیاری را می‌طلبد، کمتر فردی را ترغیب می‌کند، بنابراین از طریق سرمایه‌گذاری خارجی و جذب جوانان با انگیزه سعی داریم خروجی دانشگاهی را متمرکز کنیم تا فاصله خود را با سایر کشورها کاهش دهیم.

کد خبر 750066

دیگر خبرها

  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات