Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اختصاص ۲۵۰ نفر در قالب پذیرش دانشجویان امریه خبر داد و گفت: در فاز اول ستاد کل پذیرش ۲۵۰ نفر به عنوان امریه را به ما اختصاص داده است و تاکید شده این افراد در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی به کار گرفته شوند نه برای انجام امور دفتری.

 محمدسعید سیف در نشست مدیران ارتباطات با صنعت دانشگاه‌ها گفت: طی چند سال اخیر در دانشگاه‌ها کمتر به نظام صلاحیت حرفه‌ای توجه شده است به این معنا که ما یک نظام آموزشی معمول در دانشگاه‌ها و یک نظام آموزشی غیرآکادمیک مانند سازمان فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزشی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر این‌که نتایج جمع‌بندی این دو نظام باید بتواند در صلاحیت حرفه‌ای خود را نشان دهد، اظهار کرد: به این معنی که اگر فرد فارغ‌التحصیلی بخواهد وارد شغلی شود باید صلاحیت‌های حرفه‌ای داشته باشد و این امر تاکنون شفاف نبوده است.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تشکیل شورای مهارتی در کشور با بیان این‌که این شورا به ریاست معاون اول رییس جمهور تشکیل جلسه داده است، خاطر نشان کرد: ما نیز انتظار داریم که دانشگاه‌ها در این حوزه بررسی‌های لازم را انجام بدهند و ببینند در این راستا چه اقداماتی را می‌توانند اجرایی کنند.

سیف با اشاره به نظام صلاحیت آموزشی در حوزه‌هایی چون حقوق و مهندسی یادآور شد: در حال حاضر دانشجویان رشته‌های مرتبط با حقوق پس از فارغ‌التحصیلی با عضویت در کانون وکلا و گذراندن آزمون‌های آن می‌توانند در مهارت‌های خاص رشته‌ خود وارد شوند. چنین نظامی همچنین در حوزه نظام مهندسی نیز در کشور مشغول به فعالیت است.

وی با بیان این‌که ما به عنوان دانشگاه‌ها می‌توانیم هماهنگی‌های لازم را در این زمینه داشته باشیم، اظهار کرد: به این معنا که در دانشگاه‌ها در کنار نظام‌های آموزشی تخصصی با نظام‌های صلاحیت حرفه‌ای موجود همکاری‌های لازم را داشته باشیم تا فارغ‌التحصیلان پس از پایان تحصیلات خود احساس نکنند که وارد بازار جدیدی شده‌اند.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سوی دیگر با اشاره به ضرورت آشنایی دانشجویان با نظام‌های آموزش مهارت‌افزایی خاطر نشان کرد: در آینده نزدیک نظام صلاحیت حرفه‌ای در کشور راه‌اندازی می‌شود و با راه‌اندازی این نظام دیگر کسی نمی‌تواند بدون مهارت‌های لازم وارد بازارهای کار شود.

شرایط امریه در وزارت علوم

سیف با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌ای با ستاد کل در راستای افزایش دوره‌های امریه افزود: با امضای این تفاهم‌نامه ستاد کل به ما قول داده است که در زمینه امریه همکاری‌هایی با ما داشته باشد منظور از امریه به کارگیری نیروهای فارغ‌التحصیل متخصص است.

وی با بیان این‌که این تفاهم‌نامه در راستای اعطای مشوق‌های خدمتی به فارغ‌التصحیلان دارای مهارتی به امضاء رسیده است، ادامه داد: براین اساس دانشجویان فارغ‌التحصیل برای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی به صورت امریه پذیرفته می‌شوند.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اختصاص ۲۵۰ نفر در قالب پذیرش دانشجویان امریه خبر داد و گفت: در فاز اول ستاد کل پذیرش ۲۵۰ نفر به عنوان امریه را به ما اختصاص داده است و تاکید شده این افراد در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی به کار گرفته شوند نه برای انجام امور دفتری.

وی با ابراز امیدواری از این‌که این گام تجربه جدیدی برای اخذ سهمیه‌های بیشتر امریه اظهار کرد: در گام اول این تعداد امریه با دانشگاه‌های بزرگ مراکز استان‌های کشور و دانشگاه‌های برتر و همچنین یکسری از پژوهشگاه‌های بزرگ ملی اجرایی خواهد شد.

سیف تعداد پژوهش‌ها و دانشگاه‌های پذیرنده و امریه را ۳۰ تا ۴۰ مورد ذکر کرد و ادامه داد: امیدواریم با تجربه موفق‌ در این زمینه بتوانیم سهمیه‌هایی را نیز برای دانشگاه‌های کوچک‌تر اخذ کنیم.

وی داشتن مدرک کارشناسی ارشد و دکتری را از جمله شرایط پذیرش امریه ذکر کرد و گفت: انجام امور آزمایشگاهی، همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی، مستندسازی نتایج و دستاوردهای تحقیقاتی، مشارکت در فعالیت‌های پژوهشی از جمله وظایف امریه تعریف شده است.

نقش وزارت علوم در رفع چالش‌های کشور

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر این‌که از وزارت علوم به عنوان ستادی که دانشگاه‌های کشور را تحت پوشش قرار داده انتظار می‌رود که در رفع مشکلات کشور مشارکت داشته باشد، افزود: در این راستا برنامه‌ای را پیش‌بینی کرده‌ایم که براساس آن وزارت علوم در سه حوزه نیازها و چالش‌های ملی و منطقه‌ای، مشکلات و مسائل مرتبط با خوشه‌های مختلف صنعتی و اقتصادی و نیازها و اولویت‌های دفاعی نقش‌آفرینی می‌کند.

وی با تاکید بر این‌که تاکنون دانشگاه‌ها با دستگاه‌های مختلف همکاری‌هایی را داشته‌اند، ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۰۰۰ پروژه مشترک با وزارت دفاع داشته‌ایم ولی این همکاری‌ها باید سازماندهی شده باشد.

سیف با تشریح ساختار این طرح نقش‌آفرینی وزارت علوم در رفع چالش‌های کشور ادامه داد: در نهایت با اجرای این طرح باید بتوانیم جمع‌بندی‌های لازم را در حوزه‌هایی چون اعطای مجوزها و یا همکاری با سایر دستگاه‌ها ارائه دهیم.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: در این راستا می‌توان از وضعیت‌های اعضای هیات علمی، پرسنل و مشاوران دفتر ارتباط با وزارت علوم، نخبگان وظیفه و اسناد بالادستی موجود بهره‌ ببریم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: یکی از برنامه‌های اولویت دار امسال در دولت با مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توجه ویژه به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.

خلیل‌احمد سلامی امروز در دیدار نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر با نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: حضور فارغ‌التحصیلان در عرصه اشتغال به معنی افزایش بهره‌وری تولید است و در این راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخشی از سهم اشتغال کشور در سال جاری را به اشتغال فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است.

وی افزود: سال گذشته ۳۵ هزار و ۸۴۰ نفر تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان بود که با همکاری بین بخشی، فراتر از این میزان یعنی ۳۸ هزار و ۱۳۴ نفر توانستیم محقق کنیم.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان ادامه داد: از چهارم اردیبهشت و شروع هفته کار و کارگر، ۳۰۰ عنوان برنامه در سراسر سیستان و بلوچستان با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی کارگران و خانواده های این عزیزان اجرا شد.

سلامی افزود: پیرو منویات رهبر انقلاب و با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، موضوع امنیت شغلی کارگران در حال پیگیری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • اختصاص یک میلیارد تومان پژوهانه به استادان برگزیده کشوری
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم