Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی نشریه نیویورک تایمز در گزارشی تکان‌دهنده از گستردگی شبکه آنلاین سوءاستفاده جنسی از کودکان در آمریکا نوشت تنها در طول یک سال گذشته، بیش از ۴۵ میلیون تصویر و فیلم سوءاستفاده جنسی از کودکان که برخی ۳ یا ۴ ساله هستند، در آمریکا به شکل آنلاین منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته نیویورک تایمز، این تصاویر مخوف و دلهره‌آور هستند. کودکان در این تصاویر تحت آزار جنسی قرار می‌گیرند و در برخی موارد شکنجه می‌شوند. البته تصاویر مربوط به سوء استفاده جنسی از کودکان مدت‌های طولانی است که تولید و در شبکه‌های مجازی به اشتراک گذاشته می‌شود، ولی ابعاد این مسئله هرگز تا این حد گسترده نبوده است. شرکت‌های فناوری گزارش داده‌اند تنها در طول یکسال گذشته بیش از ۴۵ میلیون عکس و فیلم سوءاستفاده جنسی از کودکان در آمریکا به شکل آنلاین منتشر شده است. این آمار بیش از یک دهه پیش کمتر از یک میلیون بود. ولی با وجود تصویب قوانینی در این باره در سال ۲۰۰۸, همچنان رشد انفجارگونه اینگونه هرزه نگاری‌ها در فضای آنلاین متوقف نشده است.

بررسی‌های نیویورک تایمز نشان می‌دهد این شبکه‌های هرزه نگاری از نقص‌ها و نبود اقدامات کافی برای مهار چنین فعالیت‌هایی سوء استفاده می‌کنند. بسیاری از شرکت‌های فناوری، مانند پدیده نفرت پراکنی و تبلیغ تروریسم، به اندازه کافی در زمینه نظارت بر شبکه‌های خود و جلوگیری از انتشار تصاویر سوءاستفاده جنسی تلاش نمی‌کنند یا از همکاری با مقامات مربوط هنگام کشف و انتشار این هرزه نگاری‌ها سر باز می‌زنند.

همچنین نهاد‌های اجرایی مسئول مبارزه با این معضل اجتماعی با مشکلاتی مانند کمبود نیروی انسانی و نبود منابع کافی دست به گریبان هستند. از طرفی وزارت دادگستری آمریکا با وجود تفویض نقش عمده در مقابله با این پدیده از سوی کنگره، حتی از تهیه گزارش‌های نظارت اجباری و انتصاب یک مقام ارشد اجرایی برای هدایت عملیات سرکوب هرزه نگاری در شبکه‌های آنلاین کوتاهی می‌کند.

در سال ۱۹۹۸، بیش از ۳۰۰۰ مورد تصویر از سوء استفاده جنسی از کودکان گزارش شده بود. کمی بیش از یک دهه بعد، گزارش‌های سالانه در این باره از مرز یکصد هزار مورد گذشت.

در سال ۲۰۱۴، این تعداد برای اولین بار از مرز یک میلیون مورد فراتر رفت. سال گذشته بیش از ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار مورد فیلم و تصویر از سوء استفاده جنسی از کودکان گزارش شد که این رقم بیش از یک سوم کل موارد گزارش شده در گذشته محسوب می‌شود.

قربانیان آزار جنسی کودکان از سراسر آمریکا در مصاحبه با نیویورک تایمز با توصیف جزئیات دلخراش توضیح داده‌اند که چگونه زندگی آن‌ها تحت تاثیر این وقایع آسیب دیده است و اینکه هنوز با ترس و وحشت ناشی از شناسایی خود از فیلم و تصاویر موجود بر روی اینترنت زندگی می‌کنند. بسیاری از بازماندگان و خانواده‌های آن‌ها نیز گفتند دیدگاه آن‌ها راجع به بشریت، به واسطه خود این جنایات و تقاضای آنلاین برای تماشای تصاویر سوء استفاده جنسی از کودکان به طور کامل تغییر کرده است.

اگرچه قدمت پدیده پورنوگرافی کودکان به دوران پیش از عصر دیجیتال باز می‌گردد، ولی ظهور دوربین‌های گوشی‌های هوشمند، رسانه‌های اجتماعی و فناوری فضای ذخیره سازی ابری اجازه داده‌اند تا این تصاویر با سرعت نگران‌کننده‌ای منتشر شوند و هم تصاویر بازنشر شده و هم تصاویر جدید، امروزه گوشه و کنار اینترنت را اشغال کرده‌اند. از طرفی برخی گروه‌های آنلاین، از فناوری‌های رمزگذاری شده و به اصطلاح فضا‌های زیرزمینی و تاریک اینترنت استفاده می‌کنند تا به افراد نحوه ارتکاب جرایم و نحوه ضبط و به اشتراک گذاری تصاویر را در سراسر جهان آموزش دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا فساد اخلاقی شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند و تیز ستاره سپاهان علیه پرسپولیس با یک تصویر ترسناک!
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • عضو شورای شهر باغستان بازداشت شد
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد
  • موج گرمای غیرعادی در غزه جان کودکان فلسطینی را می‌گیرد