Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:39:47 GMT

توسعه گردشگری یزد مستلزم ارتقای ساختار اداری است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۱۹۹۲۷

توسعه گردشگری یزد مستلزم ارتقای ساختار اداری است

یک پژوهشگر برتر کشوری با بیان این که تقویت حوزه گردشگری در استان یزد و کشور نیازمند رویکرد جهانی مدیران و دست‌اندرکاران اجرایی است، گفت:‌ توسعه گردشگری یزد مستلزم ارتقای ساختار اداری است.

به گزارش ایسنا،«محمدحسین پاپلی» در همایش استانی رویداد دیدار که به مناسبت روز جهانی گردشگری و با محوریت «نقش دانشگاه در توانمندسازی ارکان فعال گردشگری» به میزبانی دانشگاه علم و هنر یزد برگزار شد، با اشاره به ضرورت هم‌‎افزایی عمومی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه گردشگری،‌اظهار کرد: یزد سرشار از ظرفیت‌های طبیعی و انسانی است که باید بیش از پیش به جهانیان معرفی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتقای ساختاری را یکی از ضرورت‌های اجرایی برای توسعه گردشگری در استان یزد دانست و افزود:‌ کتاب‌های چاپ شده که به معرفی شهرهای مختلف ایران پرداختند، ابزاری قوی برای تقویت گردشگری ایران است.

این پژوهشگر برتر کشوری در ادامه خطاب به مدیران اجرایی استان، با بیان این‌که مدیران ارشد استانی از استاندار گرفته تا مدیران کل باید با ارتقای ساختار اداری، قائم مقام وزیر کشور و وزرای وزارتخانه‌های تخصصی خود باشند، گفت: ‌به نظر می‌رسد یزد جهانی شایستگی این مهم را دارد و مدیران ارشد دولت در سطح کلان باید نسبت به این مهم اقدام کنند.

پاپلی‌یزدی برخورداری از رویکرد جهانی برای مدیریت استان و شهر یزد را ضروری دانست و بیان کرد: ثبت جهانی بافت تاریخی یزد فرصت مناسبی برای معرفی بیش از پیش ظرفیت‌های گردشگری این شهر به جهانیان است.

اساس گردشگری بر مبنای صلح و دوستی است

عضو اصلی کمیسیون جغرافیای فرهنگی انجمن جغرافیدانان جهان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که اساس گردشگری بر مبنای صلح و دوستی تدوین شده است، تصریح کرد: حضور گردشگران متنوع از کشورهای مختلف جهان در حقیقت سفیران دوستی و محبت هستند که نقش مهمی در ارتقای امنیت بین المللی ایفا می‌کند.

این استاد دانشگاه برقراری امنیت پایدار را یکی از مهمترین زیرساخت‌های توسعه گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: توجه ابعاد مختلف میزبانی در حوزه گردشگری ضروری است و زیرساخت‌های لازم باید متناسب با نیاز گردشگران تأمین شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت حفاظت از برندهای یزدی در حوزه‌های مختلف، تأکید کرد: یزد از دیرباز تاکنون به عنوان شهر شیرینی شناخته شده و این در حالی است که متأسفانه امروزه به دلیل عدم مدیریت لازم و سوء استفاده یک سری افراد منفعت طلب در حوزه شیرینی یزدی و ترمه‌دوزی این دو برند اصیل یزد در معرض خطر قرار گرفته‌اند.

شبکه سازی مهمترین نیاز توسعه گردشگری

پاپلی‌یزدی توجه به علم و فرآیند تشریفات را از دیگر ضرورت‌های اجرایی برای توسعه گردشگری در استان یزد دانست و بیان کرد:‌ گردشگری بدون شبکه سازی متشکل از مهارت‌های مختلف به هیچ عنوان امکان توسعه و پیشرفت ندارد.

این پژوهشگر برتر کشوری با بیان این‌ که شبکه سازی در حوزه گردشگری حضور گردشگران کشورهای مختلف دنیا را تسهیل‌تر می‌کند، گفت: مهارت آموزی زبان از دیگر ضرورت‌های رونق گردشگری است.

گفتنی است؛ رونمایی از کتاب «مذهب عشق» نوشته استاد پاپلی یزدی از دیگر برنامه‌های این همایش استانی در یزد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گردشگري يزد دانشگاه علم و هنر یزد جهاددانشگاهي يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار