Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دیلی میل، این مطالعه که توسط محققان «موسسه فناوری ماساچوست» (MIT) انجام شد، نشان داد که خواب کم روی عملکرد تحصیلی دانشجویان تاثیر منفی دارد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، نتیجه این مطالعه همچنین نشان می‌دهد: دانشجویانی که بعد از ساعت دو بامداد می‌خوابند، حتی اگر هفت ساعت بخوابند باز هم در امتحانات عملکرد بدی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌های این مطالعه شواهد دیگری را به این مسئله می‌افزاید که چرا کمبود خواب مضر است و خواب برای موفقیت دانشجویان چقدر مهم است.
این مطالعه که در مجله Science of Learning منتشر شد، در ابتدا به عنوان تحقیقی آغاز شد که رابطه میان ورزش کردن و عملکرد تحصیلی را بررسی می‌کند. به این ترتیب دانشجویان یک کلاس شیمی دانشگاه ام‌.آی.تی. در پژوهش شرکت کردند و فعالیت‌های ورزشی انجام دادند. اما محققان هیچ ارتباطی میان ورزش کردن و عملکرد تحصیلی پیدا نکردند.
«جفری گروسمن» استاد مهندسی دانشگاه ام‌.آی‌.تی گفت: با اینکه ورزش رابطه‌ای با عملکرد تحصیلی نداشت، ولی به شخصه معتقدم که ورزش تاثیر فوق‌العاده‌ای بر عملکرد شناختی دارد. در این مطالعه همچنین به این دانشجویان دستبند ردیاب داده شد تا میزان خواب آن‌ها بررسی شود. در نتیجه مشخص شد دانشجویانی که حداقل هفت ساعت در شب خوابیده بودند، در ۱۱ آزمون، سه آزمون میان ترم و امتحان نهایی خود نمرات بهتری کسب کردند.
دکتر گروسمن ادامه داد، ارتباط میان خواب و نتیجه امتحانات تعجب‌آور نیست ولی تاثیر آن بیش از حد انتظار است. بنابراین میزان خواب از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر فردی بین ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب یا نهایتا یک بامداد به رختخواب برود، عملکرد خوبی خواهد داشت. ولی اگر فرد بعد از ساعت دو بامداد بخوابد، عملکرد تحصیلی خیلی پایینی خواهد داشت.
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا به اهمیت این موضوع تاکید کرده‌اند. به نحوی‌ که فرماندار کالیفرنیا لایحه‌ای را به تصویب رسانده که ساعت کار مدارس دولتی نباید قبل از ساعت ۸:۳۰ صبح باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فناوری خواب شیمی فرماندار ساعت کار خواب دانشجویان کمبود خواب نمره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۶۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه آسیب‌های ناشی از بدخوابی را از بین ببریم؟
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان