Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@03:09:56 GMT

اکثر روستاهای زلزله زده ورزقان مقاوم سازی شده اند ‏

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۲۲۳۹

اکثر روستاهای زلزله زده ورزقان مقاوم سازی شده اند ‏

به گزارش خبرنگار مهر، محمد الماسی قبل از ظهر پنج شنبه در جریان بازدید از طرح های بنیاد مسکن شهرستان ورزقان گفت: روستای شهرستان ورزقان در اثر زلزله ارسباران آسیب های زیادی دیده بودند که با همت مسئولین و خود مردم امروز شاهد بازسازی و مقاوم سازی بیشتر خانه های روستایی در این منطقه هستیم.

وی ادامه داد: هم اکنون طرح هادی ۲۵ روستا در حال بازنگری بوده و بازنگری ۱۵ روستا با اعتبار ۳۵۰ میلیون تومان به اتمام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الماسی افزود: برای افرادی که وام بهسازی و مقاوم سازی از طریق بنیاد مسکن دریافت کرده و با توجه به تورم نتوانسته اند این وام را برگردانند که شامل اقشار کم در آمد هستند، تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته شده که تاکنون ۴۷۰ واحد در این خصوص شناسایی شده و برای ۲۲۰ واحد وام بلاعوض پرداخت شده و مابقی در صورت تحقق اعتبار در دست اقدام بوده که یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای این واحدها پرداخت شده است.

مدیر بنیاد مسکن ورزقان همچنین از اجرای سه هزار و ۷۱۰ متر جدول و کانیو در طول سال ۹۷ و ۹۸ در روستاهای ورزقان خبر داد و گفت: همچنین در این دو سال به میزان ۳۷۰ مترمربع سنگ فرش و ۲۵ هزار اسفالت ریزی داشته ایم.

مقاوم سازی ۱۰۰ درصد خانه های روستای زلزله زده زنگ آباد

وی با بازدید از روستای زنگ اباد گفت: این روستا در زلزله ارسباران ۱۸ کشته داشت و بیشتر خانه های آن بافت قدیمی و گلی و خشتی بودند اما هم اکنون روستا ۱۱۰ خانوار داشته و ۱۰۰ درصد خانه های آن مقاوم سازی شده اند.

الماسی ادامه داد: هم اکنون هر روستایی که قصد ساخت و ساز داشته باشد، می تواند از وام بهسازی ۴۰ میلیونی و هشت میلیون وام بلاعوض برای برخی روستاها و وام های تعمیری مسکن مهر به میزان ۱۸ میلیون بهره ببرد.

۹۰ درصد خانه ها صومعه دل بهسازی و بازسازی شده اند

وی در جریان بازدید از روستای صومعه دل نیز گفت: این روستا دارای ۵۵۷ خانوار بوده و ۴۷ واحد مسکونی آن بازسازی و بهسازی شده  و ۳۷۰ سند روستایی صادر شده است.

الماسی همچنین از بازنگری طرح هادی روستایی در این روستا خبر داد و گفت: با این بازنگری، ۱۶ هکتار به محدوده روستا اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد خانه های روستا پس از زلزله بهسازی و بازسازی شده اند.

مدیر بنیاد مسکن ورزقان در ادامه با اشاره ای به روستای ارزیل نیز گفت: این روستا دارای ۱۷۹ خانوار با جمعیت ۵۲۸ نفری بوده و تمامی کوچه های آن اسفالت شده اند، ۲۰۰ فقره سند روستایی نیز اهدا شده است.

وی افزود: برای اسفالت ریزی این روستا ۴۷۰ میلیون تومان توسط دهیاری و بنیاد مسکن هزینه شده است.

الماسی در خصوص روستای گل آخور نیز گفت: این روستا از جمله روستاهایی است که دارای ظرفیت فراوانی در حوزه گردشگری بوده و جزو اولین روستاهای گردشگری محسوب می شود.

وی ادامه داد: این روستا ۱۷۴ خانواری بوده و ۳۵۶ نفر جمعیت دارد که تاکنون ۲۵ فقره وام بهسازی به روستاییان اهدا شده که البته با توجه به وضعیت منطقه و صعب العبور بودن آن، جابجایی مصالح در آن سخت بوده و مصالح، گاه با چهارپایان منتقل می شوند اما با این وجود و با وضع موجود اکثر مناطق روستا سنگ فرش شده و مابقی نیز به تدریج سنگ فرش خواهد شد.

روستاهای بخش خاروانا به تلاش جدی برای مقاوم سازی خانه ها نیاز دارد

بخشدار خاروانا نیز در این بازدید گفت: در اکثریت روستاهای خاروانا طرح هادی روستایی عملی شده و تعداد کمی از آن ها مانده که با تلاش های بنیاد مسکن عملی می شود.

بهنام اسماعیلی با بیان اینکه در اکثر روستاها هدایت آب های سطحی و بازگشایی معابر انجام شده، گفت: جدول گذاری و اسفالت ریزی ۲۰ روستا در حال انجام بوده و ۱۵ روستا کاملا تمام شده است.

وی ادامه داد: روستاهای بخش خاروانا پلکانی بوده و تا زمانی که معابر آن باز نشده، امکان حمل مصالح وجود نداشت اما با طرح هادی اجرایی، امکان بازگشایی راه ها پدید آمد.

اسماعیلی افزود: اکثر خانه های این بخش خشت و گلی بوده و کار زیادی برای مقاوم سازی خانه ها نیاز است که امیدواریم با همکاری دستگاه ها، تحولات زیادی را در آینده شاهد باشیم.

کد خبر 4735999

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح هادی روستایی ورزقان اربعین 98 هفته دفاع مقدس اربعین حسینی بوشهر قزوین شیراز گرگان گردشگری اجلاس جاده ابریشم شهرکرد بیرجند آتش نشانی دفاع مقدس جنگ تحمیلی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی نشر برنامه‌های قرآنی و دینی در جامعه است، گفت: در این زمینه مؤسسات و خانه‌های قرآنی با مجوز این نهاد در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

او با اشاره به فعالیت مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان ملایر افزود: علاوه بر این مؤسسات و خانه‌های قرآنی جلسات خانگی قرآن نیز در این شهرستان فعال است.

رئیس تبلیغات اسلامی ملایر به برگزاری بیش از ۱۳۰ محفل و کرسی تلاوت قرآن در دو سال اخیر در سطح مساجد شهرستان اشاره و تأکید کرد: این برنامه‌های قرآنی همچنین با همکاری آموزش و پرورش به شکل کرسی‌های تلاوت هفتگی در مدارس برگزار می‌شود.

او گفت: همچنین کرسی‌های تلاوت قرآن کریم با عنوان طرح شهید محمودی نیر از سوی آموزش و پرورش و دارالقرآن در مساجد شهری و روستایی در حال برگزاری است و با استقبال خوبی نیز همراه بوده است.

رستمی تصریح کرد: قرار است برای روستا‌های بدون خانه قرآن یک رابط آقا و یک رابط خانم برای آموزش‌های تکمیلی معرفی شود که برای برخی روستا‌ها معرفی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • ۳ هزار و ۳۲۸ خانواده در شهر‌های کوچک آذربایجان‌غربی زمین ملی دریافت کردند
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار