Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، شرکت گرافن‌سی‌ای (GrapheneCA) محصول جدید خود را با نام OG به بازار عرضه کرد که مخلوطی از ترکیبات گرافنی بوده و برای کاهش میزان ترک و بهبود استحکام بتن استفاده می‌شود. این محصول محلولی سیاه رنگ بوده که دارای حداقل ۳۰ درصد گرافن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول در بسته‌بندی‌های مختلف و با حجم‌های متفاوت به بازار عرضه شده است.

دیوید روبل، مدیر بخش توسعه کسب‌وکار شرکت گرافن‌سی‌ای در این باره گفت: «OG یکی از مصادیق کاربرد گرافن است که می‌تواند در صنعت ساختمان تاثیر به‌سزایی داشته باشد.

روبل تاکید کرد که این محصول با ملات‌های آبی سازگار بوده و می‌توان آن را با قیمت کم برای بهبود عملکرد بتن استفاده کرد. با این فناوری کاهش انتشار گاز دی‌اکسیدکربن با بهینه‌سازی سیمان انجام می‌شود.

گرافن‌سی‌ای به تولید گرافن در مقیاس صنعتی ادامه می‌دهد، تولید صنعتی گرافن منجر به ارائه محصولات جدیدی نظیر OG، کامپوزیت، رزین، اپوکسی و پوشش شده است. این شرکت اخیرا همکاری مشترکی با یک شرکت روسی فعال در بخش چاپگر سه‌بعدی داشته است.

سال گذشته این شرکت دومین خط خود را با هدف افزایش ظرفیت تولید گرافن، راه‌اندازی کرد. گرافن‌سی‌ای یکی از تولید‌کنندگان گرافن و محصولات گرافنی است که با روشی زیست‌سازگار اقدام به تولید محصول می‌کند. این خط تولید جدید در شهر بروکلین واقع شده که موجب افزایش ده برابر ظرفیت تولید گرافن‌سی‌ای می‌شود. این اتفاق برای شرکت گرافن‌سی‌ای بسیار مهم و حیاتی بوده و می‌تواند موقعیت این شرکت را در بازار تثبیت کند.

گرافن‌سی‌ای در نیویورک واقع شده و یک شرکت خصوصی در حوزه گرافن و محصولات گرافنی است. این شرکت تولید خود را از سال ۲۰۱۷ آغاز کرده و به دنبال حل چالش‌های مربوط به استفاده از گرافن در محصولات و کاربردهای مختلف است.

انتهای پیام/

169 / 320 گرافن نانو بتن انواع ملات کسب وکار بازار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گرافن نانو بتن کسب وکار بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل