Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در ایران برای راهبری و سیاست گذاری هدفمند تر، دو حوزه فوتونیک، لیزر و مواد پیشرفته و ساخت با یکدیگر ادغام شد و ستاد توسعه فناوری های فوتونیک، لیزر ، مواد پیشرفته و ساخت  تحت نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفت . حمید لطیفی دبیر این ستاد می گوید در آخرین سلسله اقدامات حمایتی به تازگی، پس از انجام آنالیز و داوری های لازم 60 طرح فناورانه و دانش بنیان در اولویت پرداخت تسهیلات و یا یاری بلاعوض این نهاد و دیگر مراکز همراستا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پس از سالها پژوهش و شکل گیری هسته های جداگانه و خود جوش علمی در نقاط مختلف کشور، علی رغم وجود کارهای انجام نگرفته بسیار ، یک زیست بوم قابل اعتنا در حوزه لیزر و فوتونیک به وجود آمده است که توانایی  و اعتماد به نفس کافی برای پاسخگویی به نیازهای علمی کشور را دارد. در حال حاضر از بیش از 50 هزار مقاله  منتشر شده در این حوزه در دنیا ، بیش از 1650 مقاله در حوزه اپتیک و مولوکولی ، متعلق به ایران است.

در دهه 80 19میلادی،  رتبه ایران در این بخش بالای 40 بود و در سال 2018 به مدد جوانان خلاق  کشور ، ایران توانست به عنوان یازدهمین کشور در این حوزه شناسایی شود. البته به گفته متخصصین امر هنوز در این حوزه کارهای بر زمین مانده بسیاری وجود دارد، تجاری سازی طرحها از جمله مواردی است که در کشور نیاز به اهتمام بیشتر جوانان و متخصصان جوان کشور دارد .

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟

دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: چین بزرگترین مهاجرفرست علمی و فناوری است ولی نگاه چین به این قصه این است کسی که از کشور چین به کشور دیگر می رود سفیر علم و فناوری است طرف که از دین و وطن پرستی خارج نشده است. کسی که از ایران خارج می شود با من نوعی مشکل دارد با وطن و ایران که مشکل ندارد. وطن پرستی یک شاخصه عمومی است. قسمت بزرگی از دستاوردهای امروز چینی ها و هندی‌‎ها به لطف محققانی از این کشورهاست که به کشورهای دیگر رفته اند. باید نگاه به کلمه فرار مغزها یا فرار از کشور را باید برداشت. هر کسی که از کشور خارج می شود و یا کسی که وارد کشور می شود یک سرمایه است. باید آمار واقعی از مهاجرت داشته باشیم تا بتوانیم تصمیم بگیریم. بنیاد نخبگان و فراجا توافق کردند تا اطلاعات خروج افراد خاص را دریافت کنند نه اینکه جلوی خروج افراد را بگیریم. منبع: دانشجو

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی