Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:03:20 GMT

رویکرد پشت‌میزنشینی باید به تولید تغییر یابد

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۸۹۸۴

رویکرد پشت‌میزنشینی باید به تولید تغییر یابد

به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از آیین برداشت انگور و تولید فرآورده های آن در روستای «حصار اندف» شهرستان فاروج به خبرنگار ایرنا گفت: بخش کشاورزی در استان خراسان شمالی و به تبع آن شهرستان فاروج، رشد چشمگیری داشته و باید تلاش ها به سمت جذب سرمایه‌گذار برای این بخش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تولید را یک ارزش خواند و افزود: در آموزه های دینی هم همت در مسیر تولید ارزشمند است و جوانان برای چرخاندن چرخ های اقتصاد کشور، باید با درک این ارزش به این مسیر هدایت شوند.
وی کشوری را رو به بالندگی دانست که از نظر تولیدی قوی باشد و بیان داشت: با بها دادن به تولید کنندگان در همه بخش‌ها بویژه کشاورزی و تقویت آنان می توانیم بسیاری از معضلات اقتصادی و اجتماعی را برطرف کنیم.
شهرستان فاروج سه هزار و ۶۰۰ هکتار تاکستان دارد که ۱۶ گونه مختلف انگور در آن تولید می شود و بیشترین گونه تولیدی «سلطانی بی‌دانه» است که ۷۵ درصد آن به کشمش تبدیل شده و مابقی به مصرف تازه خوری می رسد و علاوه بر آن تاکداران فاروجی بخشی از انگور تولیدی خود را به صورت سنتی به شیره انگور تبدیل می کند.

در این شهرستان ۳ کارخانه بسته بندی کشمش فعال است و یک کارخانه فرآوری انگور هم به بهره برداری رسیده اما هم اکنون غیرفعال است. 
شهرستان فاروج یکی از قطب های تولید کشمش در استان خراسان شمالی است.

۷۱۸۷/۵۱۳۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فاروج کشاورزی باغداری خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی مدارس قزوین 
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم