Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی یکشنبه شب در نشست ستاد اربعین استان خوزستان در مرز شلمچه ضمن قدردانی از دستگاههای خدمات رسان در مرز شلمچه اظهار داشت:افتخار خدمت رسانی به زائران اربعین نصیب هر کسی نمی شود. مردم خوزستان تمام قد و با همه داشته های خود برای خدمت رسانی به زائران وارد میدان شده اند.

وی بیان داشت:حرکت زائران اربعین در گذرگاه های مرزی خوزستان از ابتدای ماه صفر تاکنون نسبت به مدت زمان مشابه پارسال پنج برابر شده لذا امکانات پشتیبانی، تامین منابع و امکانات نسبت به ا ربعین پارسال باید بسیار بیشتر باشد که در این راستا تدابیر لازم اتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای خدمات رسانی به زائران در مرزهای چذابه و شلمچه دیده شده گفت: برخی نواقص و کاستی ها در مرز شلمچه باید رصد شود تا هر چه سریعتر نسبت به بر طرف شدن آنها اقدام شود.

شریعتی بر تامین آب آشامیدنی موکب ها در مرز شلمچه تاکید کرد و گفت: برای جبران کمبود آب در موکب ها ، مخازن بزرگ ذخیره آب نصب می شود تا دغدغه افت فشار آب در این گذرگاه مرزی برطرف شود.

سیدزین العابدین موسوی فرماندار  آبادان نیز با اشاره به برپایی ۱۲۹ موکب از سوی مردم این شهرستان در مرز شلمچه گفت: در حال حاضر ۲۰ مخزن آب ۱۰ هزار لیتری برای انتقال به مرز شلمچه آماده شده که این مخازن ذخیره آب امروز به مرز شلمچه منتقل می شوند.

مدیر کل راه آهن جنوب نیز در این نشست گفت: طبق برنامه هر ساله یک دستگاه ریل باس تا پایان مراسم اربعین به صورت ۲۴ ساعته در مسیر شلمچه - خرمشهر کار جا به جایی زائران را به صورت رایگان انجام می دهد که حرکت این ریل باس تا  ۱۵ مهرماه ادامه دارد.

عبدالکریم درویش زاده افزود: همچنین ۲ قطار از اهواز تا مرز شلمچه و یک دستگاه ریل باس اتوبوسی نیز به صورت رفت و برگشت زائران را جا به جا می کنند.

وی افزود: علاوه بر قطار سراسری با ۱۶۰ رام و ظرفیت ۶۰ هزار نفر ، ۱۴ رام قطار محلی نیز به مدت ۱۶ روز در سه استان مرزی کشور تردد دارند همچنین ۳۰ رام قطار فوق العاده به صورت رفت و برگشت برای جا به جایی زائران اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.

 اربعین پارسال بیش از ۵۳۵ هزار زائر ایرانی و خارجی از مرز شلمچه تردد کردند که از این تعداد ۳۹۶ هزار و ۶۷۲ زائر ایرانی و ۱۳۸ هزار و ۴۷۰ نفر زائر خارجی بودند.

شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر مهمترین گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین حسینی است.

 حرکت زائران اربعین حسینی به سمت ۲ گذرگاه بین المللی چذابه و شلمچه در استان خوزستان شتاب گرفته است.

۷۱۰۰/۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غلامرضا شریعتی خوزستان مرز شلمچه اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگجزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با تعدادی از مدیران استان اظهار داشت: هر یک از دستگاهها در انجام وظایف و مسئولیت های خود کوتاهی کند، قطعاً با آن دستگاه و مدیر مربوطه برخورد خواهد شد. باید امید را در جامعه تقویت کرد چرا که این امید به آینده است که می‌تواند موجب توسعه استان سیستان و بلوچستان شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس؛ سخت ترین شرایط را متحمل شدیم و با کار شبانه روزی توانستیم بر دشمن غلبه کنیم.

وی اذعان کرد: باید اراده خود را تقویت کرده و به دل مشکلات بروید و مشکل را حل کنید و هرگز ناامید نشوید. خداوند از نهان و آشکار ما آگاه است همه چیز در ید قدرت الهی است بنابراین هر آنچه می‌خواهید از خداوند بخواهید چرا که همه چیز در ید قدرت الهی است. شرکت های دانش بنیان را توسعه دهید ما نیز وظیفه داریم از بخش خصوصی حمایت کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دو هزار و 500 پروژه نیمه تمام از دوره های گذشته در استان وجود دارد که تمرکز اصلی در دولت سیزدهم به اتمام رساندن این پروژه هاست. روستاها از اهمیت فراوانی برخوردارند بنابراین ما نیز با تقویت روستاها سعی داریم تا از مهاجرت بی‌رویه به شهرها جلوگیری کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: بر اساس سه راهبرد بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت امورات را هدایت می‌کنیم راهبرد بلند مدت مربوط به آموزش و پرورش است چرا که باید تربیت را از کودکی آغاز کنیم. باید در استان سیستان و بلوچستان ثروت تولید کنیم چراکه افزایش درآمد مردم موجب پویایی اقتصاد می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر فعال سازی حوزه تجارت خاطرنشان کرد: باید با افزایش تولید میزان صادرات را از مرزهای استان بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد
  • آغاز به کار چایخانه بابلسری‌ها در حرم رضوی
  • آغاز به کار چایخانه امام رضا بابلسری‌ها در حرم رضوی