Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار موسی کمالی درباره درخواست مطرح شده از سوی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن سربازی به ۲۰ سال اظهارکرد:‌ سربازان از مهم‌ترین بنیه‌های دفاعی کشور هستند و از این رو سربازی امری لازم و ضروری برای کشور است. در همین راستا نیز ستادکل نیروهای مسلح از هرطرح و ایده‌ای که منجر به ارتقا خدمت سربازی و روحیه و شرایط سربازان شود استقبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متولی بررسی طرح‌ها و ایده‌های مربوط به سربازی ستادکل نیروهای مسلح است، گفت: در همین راستا نیز هرطرح و ایده‌ای که برای سربازی وجود داشته باشد، ابتدا باید به ستادکل نیروهای مسلح ارائه شده و اقدامات کارشناسی و بررسی‌های لازم در مورد آن انجام شود.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به درخواست مطرح شده برای افزایش سن سربازی به ۲۰ سال اظهار کرد: در حال حاضر سن سربازی در کشور ورود به ۱۹ سالگی است و از طرف دیگر نیز دارندگان مدرک دیپلم یکسال فرصت دارند تا وضعیت سربازی خود را مشخص کنند که به عبارتی دیگر فرد مشمول پس از دریافت دیپلم تا ۲۰ سالگی فرصت دارد که وارد دانشگاه شود، یعنی می‌تواند دوبار در کنکور شرکت کرده و فرصت پذیرش در رشته دانشگاهی مورد علاقه‌اش را پیدا کند.

سردار کمالی افزود: همچنین ستاد کل نیروهای مسلح با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش به دانش آموزان ذکور این فرصت را داده که تا ۲۰ سالگی تحصیل خود را ادامه داده و در مدارس روزانه ادامه تحصیل دهند، یعنی اگر دانش آموزی به دلایل مختلف نظیر ضعف تحصیلی و ... نتواند تا ۱۸ سالگی دیپلم بگیرد، می‌تواند تا ۲۰ سالگی به تحصیل خود ادامه داده و مدرک دیپلم را دریافت کند و پس از آن هم دوباره یکسال فرصت دارد که تکلیف سربازی‌اش را مشخص کند که دراین شرایط سن فرد به ۲۱ سال می‌رسد.

وی تصریح کرد:‌ با این شرایط به نظر نمی‌رسد که دغدغه سربازی بتواند منجر به ایجاد مشکل برای کنکوری‌ها شود، چرا که تسهیلات لازم برابر قانون و مقررات به این افراد ارائه شده است. به همین دلیل نیز می‌توان گفت که پیشنهاد مطرح شده عملا وجود داشته و کسانی که دغدغه کنکور داشته باشند تا سن ۲۰ سالگی و حتی در موارد خاصی که در بالا گفته شد تا ۲۱ سالگی می‌توانند برای شرکت در کنکور اقدام کنند.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به درخواست برخی از جوانان برای اعزام زودتر از موعد به سربازی نیز خاطرنشان کرد: از طرفی دیگر اگر سن سربازی افزایش پیدا کند، منجر به معطلی گروه دیگر از جوانان خواهد شد، در حال حاضر ما جوانان بسیاری را داریم که قصد ادامه تحصیل نداشته و می‌خواهند زودتر به سربازی اعزام شده تا تکلیفشان مشخص شود و بتوانند برای آینده برنامه‌ریزی کنند، حالا اگر سن سربازی بیشتر شود یعنی این افراد باید بیشتر معطل شده و امکان بهره‌مندی از یکسری امکانات بعد از سربازی را دیرتر به دست بیاورند.

سردار کمالی درباره اینکه آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح خود برای افزایش سن سربازی را به ستادکل نیروهای مسلح ارائه کرده یا خیر به ایسنا گفت:‌ تاکنون هیچ طرحی در این خصوص ازسوی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به ستادکل نیروهای مسلح ارائه نشده است. لذا تقاضای ما از شورایعالی انقلاب فرهنگی این است که این طرح را به ستاد کل نیروهای مسلح ارائه کند تا پس از بررسی معایب و فواید آن نسبت به تصمیم گیری در موردش اقدام شود.

وی همچنین از دستگاه‌های مختلف خواست تا اگر چنانچه پیشنهاد و طرحی در مورد سربازی دارند، قبل از رسانه‌ای کردن موضوع آن را به ستادکل نیروهای مسلح ارائه دهند تا اقدامات کارشناسی و بررسی‌های لازم بر روی آن انجام شود.

صبح امروز حجت الاسلام و المسلمین سعید عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست کنکور، چالش ها و راهکارها گفته بود:  از ستادکل نیروهای مسلح درخواست به تعویق افتادن مهلت سربازی مشمولان را داریم چراکه اگر سن اعزام به سربازی، با دوسال تعویق ۲۰ سال شود یقینا فشار کنکور نیز بر دانش آموزان کاهش می‌یابد.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1307995

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سربازی سردار کمالی شورای عالی انقلاب فرهنگی ایالات متحده آمریکا اربعین باشگاه پرسپولیس سینمای ایران عراق عربستان دونالد ترامپ پیاده روی اربعین مجلس دهم گابریل کالدرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از کاهش ۷۳ درصدی موجودی پرونده‌ها و کاهش ۹۲ درصدی پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران خبر داد و گفت: اساس کار در سازمان قضایی نیروهای مسلح کار قضایی است.

به گزارش ایسنا، جلسه تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳، با حضور حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزار شد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات کارکنان سازمان در جهت صیانت و اقتدار نیروهای مسلح در سال گذشته، گفت: موفقیت‌های بسیار خوبی در راستای کاهش پرونده‌ها انجام شده است و از زحمات  افتخاری، رئیس سازمان قضایی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین کرمی، دادستان نظامی تهران و حجت الاسلام والمسلمین دکتر صالحی، دادستان سابق نظامی تهران قدردانی می‌کنم.

وی از کاهش ۷۳ درصدی موجودی پرونده‌ها و کاهش ۹۲ درصدی پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران خبر داد و گفت: متوسط زمان رسیدگی در این سازمان به ۶۷ روز رسیده است و سازمان تهران طی ۷ دوره ارزیابی عملکرد سراسری، رتبه اول را کسب کرده است. البته در همه استان‌ها تلاش فراوان شده و کاهش چشمگیر اطاله دادرسی را شاهد هستیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، ادامه داد: ارتباط الکترونیکی شعب قضایی با بازرسی‌های فراجا و انجام خوشایند سازی محیط اداری جهت رفاه حال ارباب رجوع از دیگر اقدامات انجام شده در این سازمان بوده است.

 پورخاقان از کاهش ۸۹ درصدی پرونده‌های رسوبی تا پایان شهریور ۱۴۰۲ در سازمان قضایی نیروهای مسلح سراسر کشور خبر داد و افزود: در باب اتقان آرا حدود ۲.۷۷ درصد آرای صادره از شعب دادگاه نظامی  یک در دیوان عالی کشور تأیید و حدود ۷۴ درصد از آرای شعب دادگاه نظامی دو در دادگاه تجدید نظر نظامی تأیید شده است.

وی در ادامه با اشاره به برخی از فرامین و انتظارات فرماندهی معظم کل قوا، گفت: یکی از انتظارات فرماندهی معظم کل قوا از ما این است که مجازات‌ها باید بازدارنده باشد، ما خواستار این نیستیم که فرد بی گناه مجازات شود، اما در جایی که مجرمیت فرد احراز شد باید مجازات کنیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نظرات مقام معظم رهبری درباره ارتبط دستگاه قضایی با ضابطین، گفت: نوع ارتباط قوه قضاییه با ضابطین خیلی مهم است از یک طرف باید بر رفتار ضابطین نظارت داشت و از طرف قوه قضاییه نباید تحت تأثیر نظر ضابط قرار بگیرد.

 پورخاقان بیان کرد: ضابطین دستگاه‌ها مهم و موثر هستند و نظرات کارشناسی آن‌ها نباید نادیده گرفته شود و قوه قضاییه باید از این نظرات کارشناسی استفاده کند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ضمن قدردانی از زحمات معاون نظارت و بازرسی و مدیر کل حفاظت و اطلاعات سازمان در جهت صیانت از نیروها، گفت: روسا، دادستان‌ها و مدیران استان‌ها با نظارت‌های دقیق خود مراقب نیروها باشند و قبل از وقوع هر اتفاقی و حذف نیرویی زیر مجموعه‌های خود را کنترل کنند.

وی با بیان  اینکه اساس کار در سازمان قضایی نیروهای مسلح کار قضایی و اهمیت به بخش صف است، خطاب به معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان، گفت: پشتیبانی و حمایت از کار صف ضروری است و پرداختی‌های ویژه برای بخش صف در نظر گرفته شود.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ضرورت فرهنگ‌سازی نسبت به احضار فرماندهان، لزوم حداکثر بازدارندگی در نحوه رسیدگی و صدور احکام در جرایمی مانند جاسوسی و خرابکاری، جدیت در دنبال کردن جرایم نوپدید، اهمیت به موضوع پیشگیری، ارائه راه حل‌ها و اتخاذ تدابیر و تمهیدات برای سرعت بخشیدن به پرونده‌های رسوبی از جمله منویات فرماندهی کل قوا از سازمان قضایی نیروهای مسلح دانست و گفت: برای پیگیری این امور کارگروهی به ریاست معاون اول سازمان تشکیل شده است.

وی با اشاره به برخی سخنان رئیس قوه قضاییه در سال جدید مرتبط با سازمان، گفت: به منظور تحقق شعار سال یعنی جهش تولید و مشارکت مردم نسبت به شناسایی موانع تولید اهتمام داشته باشند و در مورد بنیادهای تعاون و کارخانه‌های وابسته به نیروهای مسلح اگر موانعی در راه تولید هست مرتفع و اگر جرمی اتفاق می‌افتد هر چه سریعتر به جرایم رسیدگی و مانع از تعطیلی واحدهای تولیدی شوند.

وی افزود: مسئولان و مدیران سازمان در سراسر کشور در جهت تحکیم آرامش و امنیت مردم گام بردارند و سازمان قضایی نقش مهمی می‌تواند در این خصوص ایفا کنند.

پورخاقان افزود: در موعد مقرر قرارهای لازم صادر و اگر وثیقه‌ای صادر می‌شود باید متهم آزاد شود و مبلغ وثیقه متناسب با جرم باشد، مسئولان قضایی باید نسبت به اجرای احکام قطعی اهتمام داشته باشند.

وی ادامه داد: مدیران نسبت به نظارت و صیانت از مجموعه‌های خود احساس وظیفه کنند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به سند ارتقا یافته تحول قضایی، گفت: بسیاری از مطالب بیان شده در این سند در سازمان انجام شده، اما هر استانی باید نسبت به تشکیل کارگروه و پیگیری آن اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مردم یمن برای جنگ مستقیم با اسرائیل
  • یادی از شهید دفاع و حماسه مجتبی آگلی
  • ارتش یمن بار دیگر «ایلات» را هدف گرفت
  • وقوع حادثه امنیتی در آب‌های یمن
  • افتخارات نیروهای مسلح حاصل اطاعت از فرماندهی معظم کل قواست
  • ارتش یمن: سه عملیات موفق بر ضد کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی انجام دادیم
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • توضیحات پلیس درباره طرح نور/ ۹۰ درصد تذکر گیرندگان حجاب، پوشش خود را اصلاح کردند
  • حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی
  • خبر مهم برای مشمولان؛ به جای سربازی در این نهاد خدمت کنید