Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛  مریم آذرشب صبح دوشنبه در ‌نشست هم‌اندیشی طرح جامع توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار اظهار داشت: توانمندسازی و تقویت اشتغال زنان سرپرست خانوار را به صورت جدی در دستور کار داریم.

وی با تاکید بر توسعه فرهنگ کارآفرینی اجتماعی، افزود: هلدینگ‌ها و شرکت‌های مادر تخصصی در راستای مسئولیت اجتماعی خود به عنوان پیشران و پشتیبان در طرح جامع توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار زمینه توسعه اشتغال پایدار و امنیت شغلی را برای مخاطبین طرح فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذرشب، خود اشتغالی زنان سریرست خانواده و پیشگیری از ورود آنان به چرخه حمایتی، بهبود معیشت و افزایش رفاه زنان سرپرست خانواده، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف را از جمله اهداف کیفی پیش‌بینی شده در این طرح برشمرد.

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر اضافه کرد: به دنبال تطابق الگوی توسعه مشاغل خانگی، مداخله توسعه‌ای، ثبت مشاغل و آمایش از طریق اتصال به بازار، توجه به زنجیره ارزش و توانمندسازی با شبکه سازی، ساماندهی و بهره گیری از ظرفیت های موجود در بخش دولتی متولی و سایر داوطلبین حقیقی و حقوقی بعنوان معین و پشتیبان هستیم.‌

وی ادامه داد: با توجه به لزوم ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان در راستای تحقق عدالت جنسیتی، تعهد اخلاقی و مسئولیت اجتماعی همه دست اندرکاران و دغدغه مندان، کمک به بهبود معیشت و شرایط گذران زندگی اقشار بی بضاعت و آسیب پذیر بویژه زنان سرپرست خانوار خواهد بود. 

آذرشب تصریح کرد: برای اصلاح فرآیند اجرایی طرح، مبتنی بر الگوی نوین مشاغل خانگی، تا اصلاح قوانین، دستورالعمل ها و آیین نامه های موجود و مغایر ، وسعت عملکردی خواهیم داشت. ‌

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر  بیان کرد: تلاش می‌شود با بهره گیری و استفاده از توان مشاورین شغلی و مراکز مشاوره در طول اجرای طرح، راهبری شغلی بانوان مخاطب پروژه را به جد پیگیر باشیم.‌

وی افزود: شهرستان‌های دشتی، دشتستان و تنگستان و شهرستان بوشهر مطابق با مستندات سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان، به‌عنوان پایلوت و آزمونه در اجرای طرح انتخاب کرده‌ایم.‌

آذرشب بیان کرد: برگزاری جلسات مصاحبه تخصصی با مخاطبین طرح با هدف شناسایی میزان توانمندی فردی و شغلی-مهارتی داوطلبین با همکاری و همراهی جهاد دانشگاهی، تعاون کار رفاه اجتماعی، کمیته امداد، بهزیستی، صنایع دستی، جهاد کشاورزی و صمت در دست برنامه ریزیست‌ ‌و از همگان برای شناسایی کارآفرینان اجتماعی، هلدینگ ها و معین های اقتصادی در اجرای اثرگذار طرح دعوت به همکاری کردند.

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر  گفت: فرمانداری‌های شهرستان های پایلوت طرح در نقش کارفرما در سطح شهرستان بر اجرای بهینه طرح نظارت خواهند داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان بوشهر اشتغال اشتغال زنان خانواده زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   پروین محمد پوری   بر اهمیت توانمند سازی زنان سرپرست خانوار تاکید کرد و گفت: در سال گذشته   ۷۷۸ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند شدند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی استان ۹ هزار و ۲۲۸ نفر است.

محمد پوری ادامه داد:  ۲ هزار و ۴۳۲ خانوار دارای فرزند دو قلو و بیشتر نیز در استان تحت پوشش این نهاد حمایتی قرار دارند.

مدیر کل بهزیستی استان از ایجاد اشتغال برای ۲ هزار و ۴۶۸ نفر مددجوی بهزیستی استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: از  یک هزار و ۶۰۰ تعهد اشتغال ابلاغی، با صرف ۲۷۱ میلیارد تومان اعتبار، ۲۴۶۸ مورد اشتغال برای مددجویان استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال ثبت شده است.

وی همچنین از تأسیس ۳ گروه همیار جدید در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سال گذشته خبر داد و گفت: ۱۷ گروه همیار در استان وجود دارد.

محمد پوری، با اشاره به تأمین مسکن مددجویی نیز گفت: طی سال گذشته با اعتبار ۵۸ میلیارد تومان ساخت و تأمین تعداد ۵۶۱ واحد مسکونی مددجویی انجام شد که آمار مقایسه‌ای رشد ۱۳۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ماقبل را نشان می‌دهد.

مدیر کل بهزیستی استان تعداد کل افراد تحت پوشش بهزیستی آذربایجان غربی را ۲۶۵ هزار و ۸۲۸ نفر، عنوان کرد و گفت: از این تعداد  ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر هستند.

محمد پوری همچنین به آمار خانواده های تحت پوشش بهزیستی در استان نیز اشاره کرد و تصریح کرد:تعداد کل خانوارهای تحت پوشش استان ۱۰۱ هزار و ۵۶۵ نفر است که از این تعداد۶۰ هزار نفر از خانواده معلولان بوده و از کمک هزینه زندگی، بهداشت و درمان برخوردار هستند.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است