Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:20:32 GMT

توپ مذاکرات هسته ای کره شمالی در زمین آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۵۴۷۶

توپ مذاکرات هسته ای کره شمالی در زمین آمریکا

به نوشته روزنامه "کوریا هرالد"‌، "کیم میونگ گیل"‌ نماینده هسته ای کره شمالی که برای ازسرگیری مذاکرات هسته ای میان پیونگ یانگ و واشنگتن به سوئد سفر کرده بود، به هنگام بازگشت به پیونگ یانگ به خبرنگاران گفت، مذاکرات اخیرش با هیئت آمریکایی، "مشمئز کننده" بود.
کیم در پاسخ به سوالی درباره بیانیه وزارت خارجه آمریکا در رابطه با ازسرگیری مذاکرات دو کشور ظرف دو هفته آینده در استکهلم گفت، از وجود برنامه ای برای بازگشت به استکهلم ظرف دو هفته آینده اطلاعی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود،‌ آمریکا پس از نشست 30 ژوئن "کیم جونگ اون"‌ و "دونالد ترامپ"‌ در منطقه غیرنظامی در مرز دو کره تا کنون هیچ ساز کار قابل قبولی ارایه نداده است،‌ بنابراین چگونه می توان فکر کرد که ظرف دو هفته می تواند این کار را انجام دهد؟‌ کسی نمی داند که در صورت آمادگی نداشتن آمریکا چه اتفاقات ناگواری رخ خواهد داد.
مذاکره کنندگان هسته ای آمریکا و کره شمالی با هدف ازسرگیری مذاکرات، پنجشنبه پیش راهی استکهلم سوئد شدند. روسای تیم مذاکره کننده دو طرف جمعه در استکهلم دیدار و درباره محل مذاکراتی در روز شنبه به توافق رسیدند که برگزار نشده، متوقف شد.

کیم 15دقیقه پس از برگزار نشدن مذاکرات روز شنبه در استکهلم، با صدور بیانیه ای، واشنگتن را به خاطر ناتوانی در کنار گذاشتن موضع و نگرش منسوخ، مسوول شکست این مذاکرات خواند.
کیم و ترامپ اولین بار، سال گذشته در سنگاپور دیدار و درباره خلع سلاح هسته ای کره شمالی در ازای لغو تحریم های آمریکا گفت وگو کردند. دیدار سران کره شمالی و آمریکا فوریه امسال در هانوی ویتنام ناکام ماند و اختلاف نظرهای طرفین به توقف مذاکرات نمایندگان هسته ای دو کشور منتهی شد.

کیم و ترامپ ژوئن امسال نیز در منطقه غیرنظامی در مرز دو کره دیدار کردند و از شروع دوباره مذاکرات نمایندگان هسته ای دو کشور در آینده نزدیک خبر دادند. مذاکراتی که قرار بود شنبه در سوئد ازسرگرفته شود، همان مذاکراتی است که به گفته ترامپ قرار بود دو تا سه هفته پس از دیدار ژوئن با کیم شروع شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره شمالی مذاكرات هسته ای ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست