Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد علیزاده، دبیر اجرائی ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات(سمدا)، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره روند پیشرفت جلسات درباره ساماندهی سگ‌های بدون سرپرست در شهرداری تهران اعلام کرد: در آخرین جلسه تشکل ها و حامیان حقوق حیوانات با اداره کل محیط زیست شهرداری تهران به این نتیجه رسیده بودیم که این جلسات راه به جایی نمی برد و شهرداری تهران تشکل ها را بازی داده است و قصدش خرید زمان و فروکش کردن احساسات مردمی بوده است، اما بازهم به دعوت مدیر کل این اداره، خانم انصاری، در جلسه روز دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸ شرکت کردیم و متاسفانه همان دور باطلِ جلسات قبلی اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیزاده توضیح داد: در این جلسه هم پس از برگزاری سه جلسه، افراد جدیدی از ادارات و سازمانهای مختلف حضور پیدا کردند و هرکدام با ارائه نظرات جدید و مخالف روند تصمیمات اخذ شده در جلسات قبلی روند جلسه را از پرداختن به امور کارشناسی منحرف کردند، و چیزی جز صحبت های به شدت منفعت طلبانه مطرح نشد.

وی تاکید کرد: «سمدا» از همان ابتدای ورود به این موضوع اعلام کرده بود که به هیچ عنوان در کار اجرایی دخالتی نخواهد داشت و فقط به عنوان ناظر خود را دارای جایگاه می داند، اما امروز مشخص شد نمایندگان سازمانهای مختلف دولتی و نیمه دولتی فقط به دنبال منافع سازمانهای مطبوع خود هستند و کمترین چیزی که برایشان اهمیت دارد موضوع مدیریت صحیح و رفتار صحیح با حیوانات شهری است.

دبیر اجرائی ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات، درباره نقش آفرینی سازمان محیط زیست در بهبود این روند و مدیریت احتمالی این پروژه گفت: سازمان حفاظت محیط زیست که تاکنون هیچ حق و حقوقی برای سگ های بدون سرپرست قائل نبوده و نیست و اصلا آنها را جزو حیات وحش یا محیط زیست شهری حساب نمی‌کند یکباره سر و کله اش پیدا شده و با اظهارات سراپا غیرکارشناسی از رهاسازی در محل صید دفاع می‌کند، در حالی که براساس رفتارشناسی حیوانات این بزرگترین اشتباه و دور باطل است چون قلمرو خالی شده توسط سگهای مجاور اشغال می‌شود.

علیزاده ادامه داد: سازمان دامپزشکی که تاکنون کمترین نظارتی بر روند پروژه های مدیریت حیوانات شهری نداشته با عقیم سازی سگ های گله و ملزم کردن صاحبان شخصی حیوانات به عدم توله کشی مخالفت می‌کند. شرکت ساماندهی مشاغل هم به دستورالعمل سال ۱۳۸۷ وزارت کشور استناد می‌کند، دستورالعملی که در آن نه از رهاسازی و نه از عقیم سازی صحبتی شده است که روند نظارت را کلا" زیر سوال می‌برد. پس اداره کل محیط زیست برچه چیزی قرار است نظارت کند؟ روند کشتار؟ جلوگیری از انتشار اسناد سگ کشی؟ و در نهایت اداره کل محیط زیست شهرداری تهران ظاهرا فقط به دنبال آن است که از حضور نمایندگان حامیان و تشکل ها به جلساتش مشروعیت ببخشد و تمایل ندارد وارد بحث های کارشناسی در این حوزه شود.

وی تصریح کرد: در این جلسه، نمایندگان ستاد سمدا در مقابل حرف های غیر تخصصی و غیرکارشناسی نمایندگان سازمانهای دولتی، رفرنس های بین المللی و نمونه های موفق کشور هلند، ایالت دیتروید و میشیگان امریکا و دستورالعمل OIE (سازمان جهانی بهداشت حیوانات) را ارائه دادند که متاسفانه مورد قبول قرار نگرفت و ظاهرا" قرار است روند مدیریت حیوانات شهری به همان شیوه معیوب ادامه پیدا کند که البته این شیوه حتما" برای بعضی جریانها درآمدزاست و عده ای هستند که از بدبختی و بی زبانی این حیوانات سودهای هنگفت می‌برند در نتیجه حاضر نیستند از منافعشان عقب نشینی کنند. فقدان دانش کافی وعدم تمایل به بهره گیری از اطلاعات تجربیات ارزشمند کشورهای دیگر از سوی حضرات، آدم را به یاد حکایت معروف «نقش مار» می اندازد!

دبیر اجرائی ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات افزود: در نهایت وقتی نمایندگان سمدا بعد از گذشت ۴ جلسه با سوالاتی از قبیل اینکه تخصص شما چیست؟ عضو شبکه محیط زیست هستید یا خیر؟ و اینکه حتی بی اطلاع از تفاوت ماهوی و ساختاری ستاد (کمپین) و ان جی او و علیرغم اینکه ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات تشکل های محیط زیستی رسمی (دارای مجوز وزارت کشور) خود را به این اداره کل معرفی کرده است و باز هم از طرف شبکه محیط زیست تهران مورد شبهه افکنی و شایعات قرار می‌گیرد، تصمیم گرفتیم به نشانه اعتراض جلسه را ترک کنیم.

علیزاده تصریح کرد: اگر اداره کل محیط زیست تصمیم دارد به جلسات غیر کارشناسی اش با نمایندگان شبکه محیط زیستی و ستاد هم افزایی تشکل های مردم نهاد ادامه دهد و نام آن را نشست با ان جی او ها بگذارد، ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات به نمایندگی از تعدادی از تشکل های حقوق حیوانات محیط زیست و بیش از ۱۵۰۰ نفر از وکلا، حقوق دانان کارشناسان مستقل و مردم شریف ایران در این ماجرا نقشی نداشته و در این نمایش شرکت نخواهد کرد. اما اگر جریاناتی سعی دارند ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات ایران را از پیگیری مطالبات مردمی منصرف و دلسرد کنند اعلام می‌داریم سمدا نه تنها از این امر منصرف نمی‌شود بلکه این‌بار از مجراهای قانونی مطالبات خود را دنبال می‌کند. در نهایت بازهم تکرار می‌کنیم سمدا از تمامی ابزارهای مدنی و قانونی خود استفاده کرده و آنها را برای خود محفوظ می‌داند.

کد خبر 4740292 مسعود بربر

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان محیط زیست شهرداری تهران سگ های ولگرد حمایت از حیوانات حقوق حیوانات فرزاد علیزاده اداره کل محیط زیست شهرداری تهران اربعین 98 شورای شهر تهران هفته ناجا شهرداری تهران قوه قضاییه اربعین حسینی وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی پیروز حناچی دستگیری سارق نمایشگاه ایپاس نیروی انتظامی سیدابراهیم رئیسی سردار حسین اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۵۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی از آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در راستای جمع‌آوری پسماند و نخاله‌های ساختمانی، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی "مسیر سبز - ایران پاک " را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرج‌گاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران 31 استان کشور ابلاغ کرده است.

وی ابلاغ طرح پاکسازی طبیعت را راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور برشمرد و گفت: اجرای طرح پاکسازی طبیعت علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، سبب می‌شود گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ملی مسیر سبز ایران پاک با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش استان مرکزی،  در بازه زمانی یک ماهه مقدار 480 هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود 90 تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: براساس ماده هفت قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی تمامی پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌ها قرار دارد و باید نسبت به به این امر توجه داشته باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • جلسه ویژه مالک نساجی با موضوع بقا
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد