Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم گرامیداشت روز دامپزشک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تبریک روز ملی دامپزشک، گفت: امیدواریم این روز راهگشای بسیاری از مشکلات و مسائل حوزه سلامت جامعه به ویژه در ارتباط با علوم دامی و صنایع غذایی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از برنامه های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حیطه علوم پزشکی و دامپزشکی خبر داد و افزود: اتفاقات خوبی در این حوزه به وقوع پیوسته و امیدواریم زمینه ساز رشد و بالندگی رشته دامپزشکی و رشته های علوم پزشکی را فراهم کند و بسترساز پیشامدهای خوب در آینده باشد.

نفر با بیان اینکه تفکیک آموزش رشته‌های علوم پزشکی و دامپزشکی سبب مشکلات فراوانی در خصوص سلامت و درمان در جامعه شده و با تأکید بر تلفیق مجدد آموزش علوم پزشکی و دامپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: ارتباط تنگاتنگی میان این دو علم بسیار مهم وجود دارد و امیدواریم با هماهنگی بیشتر میان آموزش این دو بخش، متخصصان علوم پزشکی و دامپزشکی در کنار یکدیگر به انجام تحقیقات و پژوهش های مشترک بپردازند و این هماهنگی دستاوردهای نوینی در زمینه درمان و سلامت برای جامعه به همراه داشته باشد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دامپزشک باید درمان را خوب یاد بگیرد و صرفاً به مطالعه بسنده نکند، اظهار داشت: درمان موجود زنده اعم از انسان و حیوان بدون بیمارستان، کلینیک، تجهیزات آزمایشگاهی و آموزههای عملی امکان پذیر نیست، البته در حوزه آموزه‌های علمی، تکرار و تعداد دفعات آموزش عملی نیز بسیار مهم است.

وی دانشکده دامپزشکی بدون بیمارستان و محیط آموزش عملی را ناکارآمد دانست و افزود: بر همین اساس باید استانداردی در تعداد جذب دانشجویان در رشته های خاص مانند علوم پزشکی و دامپزشکی وجود داشته باشد و با توجه به زیرساخت ها و امکانات موجود به تربیت این قشر از متخصصان جامعه پرداخت.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین بر کیفیت آموزشی و عرصه های بالینی و ترویج آن تأکید کرد و گفت: می توان از قواعد و قوانین موجود در کلینیک‌ها، بیمارستان های خودگردان پزشکی و آییننامه‌های اعطای پرکیس برای اساتید و سایر امکانات در پزشکی برای دامپزشکی نیز استفاده کرد.

وی با تقدیر از دانشکده دامپزشکی واحد کرج در کسب رتبه نخست دانشکده های دامپزشکی کشور، از نقش استادان دامپزشکی در اعتبار بخشی به بیمارستان ها و کلینیک های دامپزشکی دانشگاهی سخن گفت و از آن ها خواست با حضور پررنگ خود در فعال سازی بیمارستان و کلینک دامپزشکی مشارکت داشته باشند و با اعتبار علمی و تخصصی خود به این مکان ها اعتبار ببخشند تا پس از طی زمان مناسب، این کلینیکها و بیمارستان ها نیز معتبر شده و در جذب بیمار موفق باشند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین پیشنهاد ایجاد رشته های جدید در زمینه دامپزشکی مانند حیوانات آزمایشگاهی و قرنطینه را مطرح کرد و گفت: امروز این رشته ها زمینه ساز پژوهش های فراوان در زمینه داروسازی، سلامت جامعه و ورود و خروج حیوانات به کشور با سلامت و ایمنی استاندارد می شوند که نیاز آنها در جامعه به شدت محسوس است.

نفر در پایان ضمن اشاره به این که جایگاه امروز علم دامپزشکی در کشور، ثمره تلاشها، پیگیریها و مطالبات این صنف است، از دانشجویان و استادان این رشته خواست مطالبات برحق خود را مطرح و پیگیری کنند.

کد خبر 4741693 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی محسن نفر دامپزشکی آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان اربعین 98 دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه های ایران کنکور 98 دانشگاه تهران دانشگاه پیام نور سازمان سنجش مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در این دیدار با اشاره به نقش تاثیر گذار صداوسیما در آموزش مباحث حوزه سلامت و اجرای طرح های مربوط به جوانی جمعیت و همچنین اطلاع رسانی به مردم قدردانی کرد

حجت الاسلام طاهری   گفت: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برای ایجاد موسسه دانش بنیان خانواده که برای اولین بار در استان راه اندازی خواهد شد به همکاری صداوسیما در راستای اطلاع رسانی و آگاهی بخش به جامعه نیازمند است .

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بر اساس منویات رهبری در حوزه جوانی جمعیت موظف به اقدام بوده و در این مسیر آموزش نسل جوان ، آموزشهای قبل و بعد از ازدواج ، نیازهای زوجین و ارائه خدمات مشاوره ای را در دستور کار قرار داده است.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان غربی هم در این دیدار ضمن تاکید بر ضرورت ادامه همکاری‌ها، خواستار تعامل و همکاری بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی استان در قالب امضای تفاهم نامه شد

ناصر حجازی فر خاطر نشان کرد: مباحث مربوط به سلامت جامعه و موضوعات کلی همچون جوانی جمعیت و تحکیم بنیان خانواده برای ما ارزش و اهمیت بسیاری داشته و رسانه استانی آمادگی دارد چنین مباحثی را در قالب برنامه با استفاده از ظرفیت اساتید همه دانشگاهها ، مطرح و الگو سازی نماید.

 

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آغاز رقابت داوطلبان کنکور در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی